vineri, 18 septembrie 2020

VLOG 184 – Pasul 2 – Pregătirea pentru Resetarea Planetară


Autor Patricia Cota Robles

Bună inimi prețioase, vă mulțumesc că vă alăturați nouă în urmărirea acestui vlog săptămânal. În Pasul 1 din Pregătirea pentru Resetarea noastră Planetară, Compania Cerului ne-a reamintit cine suntem și de ce ne aflăm pe Pământ în timpul acestor momente favorabile. Ni s-a spus că nimeni nu se află aici din întâmplare și că fiecare persoană a fost anume aleasă să fie aici datorită potențialului său de a avea succes prin modul său individual de a face față acestui experiment fără precedent care are loc pe Pământ. Din momentul în care ne-a fost acordată permisiunea să ne întrupăm pe Pământ, prezenței Eu Sunt a fiecărei persoane i-a fost arătată care va fi misiunea noastră divină individuală în acest efort planetar sacru. Misiunile noastre sunt atât de diverse pe cât de diversă este omenirea și sunt compuse din întreaga gamă de experiențe pământești.

Prima parte a Planului Divin pentru omenire îi implică pe cei care lucrează cu Compania Cerului în nenumărate feluri ca să asiste procesul de ascensiune a Pământului și să co-creeze tiparele perfecțiunii pentru Noul Pământ cinci dimensional. Acești fii și fiice ale lui Dumnezeu vor fi chemați și să mențină spațiul sacru pentru trezirea surorilor și fraților noștri a căror misiune este cu mult mai periculoasă.

A doua parte a misiunii divine a omenirii implică fii și fiicele lui Dumnezeu care au cea mai dificilă provocare. Ei sunt oameni care s-au oferit voluntar să ajungă în mutațiile dense și tiparele distructive ale durerii și suferinței pe care le-au creat anterior prin conștiința fragmentată și bazată pe frică a egourilor lor umane decăzute. Misiunea lor va fi dusă la îndeplinire de fiecare dintre ei acționând din acele tipare odioase, aducându-le la suprafață ca să fie expuse și transmutate înapoi în lumină.

Acesta este momentul la care face referire Biblia în care tot ceea ce este ascuns trebuie acum dezvăluit. Datorită haosului și a fricii pe care această purjare esențială este destinată să le creeze, această perioadă dificilă este menționată în Biblie ca timpul țipetelor și scrâșnitului din dinți. Frânghia pe care oamenii merg, cei care au fost aleși pentru această parte a misiunii divine a omenirii, este provocarea adâncirii în mlaștina propriilor lor creații greșite fără să se lase prinși în plasa lor și să-și perpetueze coborârea în groaza, durerea și suferința pe care anterior și le-au provocat lor înșiși și altora. Mulți dintre acești oameni și-au îndeplinit cu succes această parte a misiunii după care se trezesc și se ridică în lumină neatinși.  

Din păcate, unii ajung să fie din nou vrăjiți de capcanele lăcomiei și ale puterii. Acest lucru îi împiedică să dorească să-și schimbe tiparele comportamentului distructiv care le blochează disponibilitatea să dea drumul și să-și transmute mutațiile dense înapoi în lumină.

Compania Cerului afirmă clar că ambele părți ale misiunii divine umane sunt esențiale pentru succesul acestui experiment și ascensiunea Pământului în dimensiunea a cincea. Misiunea nici unei persoane nu este mai importantă decât a alteia. Amintiți-vă că în majoritatea cazurilor avem sute de vieți din momentul în care am fost respirați pentru prima dată din miezul Creației, așa că, probabil toți am fost de toate și le-am făcut pe toate.

În acest moment critic în timp ce observăm această negativitate înnebunitoare care iese la suprafață în lumea exterioară și adversitatea rezultată din aceste tipare comportamentale negative care afectează fiecare aspect al vieții de pe Pământ, Compania Cerului dorește să ne amintim că voi, eu și restul omenirii trezite, avem capacitatea să intervenim în moduri puternice și transformatoare. Judecata și atitudinea ”eu sunt mai sfânt decât tine” sunt total nepotrivite.

Habar nu avem care este misiunea unei alte persoane și dacă are sau nu succes în îndeplinirea ei. În loc să ne simțim superiori oricăruia dintre frații și surorile noastre, ar trebui să simțim o incredibilă recunoștință pentru sacrificiul pe care-l fac în numele omenirii și al Mamei Pământ. Nu uitați, ce li s-a întâmplat lor, ni se poate întâmpla și nouă. (”There but for the grace of God go I” este o expresie în limba engleză care este folosită în mai multe sensuri. Unul dintre ele, și care mi-a fost sugerat de o prietenă, este ”Acolo (pe drumul meu) sunt, dar mă îndrept către slava lui Dumnezeu”.) În loc de criticarea și formarea unor păreri negative despre alți oameni, care nu fac altceva decât să se adauge problemei, putem deveni cu ușurință parte a soluției invocând zilnic puterea infinită a Flăcării Violet în numele lor.

Datorită miracolelor care au avut loc în timpul ascensiunii Pământului prin Poarta Leului din 8 august 2020, prezența Eu Sunt a fiecărei persoane a fost pe deplin integrată în corpul pământesc al fiecăruia. Acest aspect al divinității noastre are acum capacitatea să comunice mult mai evident și direct cu mintea noastră conștientă. Asta înseamnă că atunci când prezența noastră Eu Sunt invocă prezența Eu Sunt a surorilor și fraților noștri care sunt întrupați pe Pământ în familia omenirii, invocările noastre sunt auzite mult mai clar și prezența Eu Sunt a altei persoane este în măsură să folosească lumina pe care noi o invocăm să-i ghideze intuitiv în moduri mult mai tangibile.  

Compania Cerului dorește să ne reamintească că motivul pentru care imensa cantitate de energie pe care omenirea a folosit-o greșit timp de eoni a fost lăsată să iasă la suprafață într-un ritm atât de accelerat în timpul acestui proces extraordinar de purjare, este pentru că milioane de oameni de pe Pământ cunosc puterea uimitoare a Flăcării Violet și capacitatea ei de-a transmuta instantaneu negativitatea înapoi în lumină. Dacă omenirea care se trezește va invoca zilnic Flacăra Violet prin prezența Eu Sunt a fiecărei persoane de pe Pământ, Compania Cerului ne-a acordat permisiunea să ne amplificăm eforturile de 1000 de ori în fiecare zi.

Flacără Violet este infinit mai puternică decât creațiile monstruoase ale omenirii, așa că, prin invocările noastre avem capacitatea să transmutăm înapoi în lumină cantități incalculabile din această negativitate care iese la suprafață, în ceea ce va fi perceput drept o clipire din ochi.

Dacă simțiți chemarea inimii să asistați omenirea și Mama Pământ în acest mod profund, vă rog să vă alăturați lucrătorilor în lumină din întreaga lume cu invocațiile voastre zilnice. Prezența voastră Eu Sunt vă va ghida intuitiv să invocați Flacăra Violet într-un mod care rezonează cu propria voastră inimă. Voi împărtăși cu voi astăzi un exemplu al invocației mele zilnice doar ca să vă demonstrez cât de ușor este să devii o forță dinamică a Flăcării Violet în fiecare zi.

Mai întâi, de fiecare dată când începeți acordați-vă un moment în care să intrați în voi și să vă centrați. Apoi, faceți câteva respirații conștiente profunde, înainte să vă începeți invocația.

”Eu sunt prezența mea Eu Sunt și sunt Una cu prezența Eu Sunt a fiecărei persoane de pe Pământ. Invocăm împreună Flacăra Violet cu puterea și tăria a 1000 de sori să transmute înapoi în lumină fiecare gând, sentiment, cuvânt, acțiune, amintire și credință pe care omenirea le-a creat greșit vreodată în orice linie temporală sau dimensiune atât știute cât și neștiute.”

După ce ați făcut invocația simțiți puterea acelui magnific Foc Violet curgând din Flacăra Inimii voastre în Flacăra Inimii prezenței Eu Sunt a fiecărei persoane. Știți că acest influx al Flăcării Violet este amplificat de Compania Cerului în fiecare moment prin fiecare respirație pe care o faceți de-a lungul zilei. Apoi, când vă treziți în dimineața următoare, rostiți din nou invocația și veți crea un alt val puternic de Flacără Violet care se va adăuga extraordinarului influx de Flacără Violet care scaldă Pământul din momentul invocării voastre din ziua precedentă.

Dragilor, Compania Cerului a spus că pentru omenire este dificil să pătrundă cu mintea cât de puternică este Flacăra Violet, dar vor ca noi să știm că invocațiile noastre zilnice vor asista omenirea și Mama Pământ în moduri incomensurabile în timp ce ne pregătim pentru resetarea noastră planetară.

Fiți binecuvântați, aștept cu nerăbdare să fiu din nou cu voi săptămâna viitoare.





Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.