marți, 22 septembrie 2020

Corul Multidimensional


Ființele Celeste Albe prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Salutări, iubite faruri de lumină, noi suntem Ființele Celeste Albe. Suntem o energie colectivă, o sursă, un grup de suflet, venim la voi ca una, dar, totuși, îi reprezentăm pe mulți. Suntem cunoscute pentru lumina noastră albă pură cu vibrații celeste.

Dorim să venim astăzi la voi să împărtășim o perspectivă, o activare și o experimentare care are loc în planurile interioare. Este o mișcare și un impuls atât de frumos încât am dorit să vă atragem atenția asupra acestei energii astfel încât să vă puteți alătura propria energie cu ea și să beneficiați de vibrații, în timp ce vă adăugați propria frecvență frumoasă și sacră.

Acest impuls al ascensiunii și trezirii este conectat cu activarea vocii voastre interioare. Cuvintele înțelepciunii voastre interioare și adevărul vostru interior, precum și faptul de a-i da voie vibrației sufletului vostru, grupului de suflet și Creatorului să fie purtate de vocea voastră, de vibrația și frecvența vocii voastre, fie că vorbiți sau cântați. Cealaltă parte a acestui impuls și activări este să vă trezească auzul interior, capacitatea voastră sacră să ascultați, să auziți vibrațiile sacre și frecvențele sunetelor Creatorului.

Prin acest impuls al ascensiunii dorim să vă susținem să fiți în măsură să vă exprimați adevărul prin cuvintele pe care le rostiți și prin vibrația și frecvența vocii voastre. Dorim să vă susținem în auzirea, ascultarea și simțirea energiei și frecvenței Creatorului. Nu este vorba doar de recunoașterea sau ascultarea mai mult a iluminării și ghidării Creatorului, este vorba de sunetele și muzica sacră a Creatorului. Aceste sunete sacre crează o frumoasă vindecare și trezire în ființa voastră, permițând o legătură mai profundă cu tot ceea ce Creatorul este, atât în ființa voastră cât și în jurul vostru. Acest lucru este esențial în acest moment al ascensiunii. Este atât de important ca Adevărul Creatorului să explodeze, să apară și să fie revelat. Apariția adevărului Creatorului curge prin voi și curge prin întreaga omenire. Cu cât mai mult poate omenirea să-l exprime pe Creator prin cuvintele, tonul, sunetele și vibrația vocii sale precum și să asculte sunetul Creatorului într-un spațiu de liniște, o puternică schimbare a alinierii cu adevărul Creatorului se va manifesta pentru toți.

Crearea Corului

Arhanghelul Gabriel și Arhanghelul Speranța sunt cei care vă aduc acest impuls al ascensiunii. Arhanghelul Gabriel și aspectul său geamăn feminin, Arhanghelul Speranța, încep să creeze cel mai rafinat sunet, ton și frecvență ca să susțină activarea vocii interioare și a auzului vostru interior ca să susțină apariția adevărului. Această vibrație și sunet le-au transmis apoi prin întregul Univers al Creatorului, prin toate dimensiunile, în Mama Pământ și numeroasele dimensiuni ale Pământului. La auzirea acestui sunet de la Arhanghelul Gabriel și Arhanghelul Speranța, precum și al scopului său, multe Ființe din Planurile Interioare, Maeștri Ascensionați, Arhangheli, Îngeri și Ființe Stelare au fost profund atinse în sufletul lor de această vibrație și au recunoscut prezența Creatorului. Prin urmare, au început să cânte, să-și exprime sunetul și astfel s-a manifestat un cor. Pe măsură ce fiecare ființă din planurile interioare a creat un sunet care să-i exprime adevărul, continuând scopul Arhanghelului Gabriel și a Arhanghelului Speranța, a fost ca și cum sunetul fiecărei ființe a fost înregistrat și armonizat. Când vă dați voie să ascultați, puteți auzi uneori o frecvență, uneori mai multe, dar un cor care continuă cu mare putere și adevăr. Cu cât mai multe ființe se alătură acestui cor, sunetului care vibrează în jurul Universului Creatorului, cu atât mai puternic devine și cu atât mai multe treziri și activări au loc în fiecare ființă.

Mulți care și-au creat deja sunetul, adăugându-l corului multidimensional, experimentează acum o trezire interioară suplimentară a sunetului și a auzului lor interior. Noi, Ființele Celeste Albe, dorim să vă facem conștienți de acest lucru, nu numai că puteți beneficia de această vibrație, acest impuls al sunetului, frecvență și scopul ei, dar puteți beneficia și de o foarte puternică vindecare. Vă puteți adăuga acestui sunet energia, vibrația și exprimarea adevărului Creatorului. Corul va continua să pulseze, vibreze și oscileze prin Universul Creatorului în interior, intrând în țesătura luminii, în fundațiile fiecărei dimensiuni și în fundațiile fiecărei ființe.
Corul multidimensional este extrem de puternic. Fie că credeți că v-ați conectat cu adevărul vostru interior, cu vocea voastră interioară fie că nu, fie că credeți că puteți crea un ton, sunet, cânta sau nu, noi, Ființele Celeste Albe, vă invităm să vă alăturați Arhanghelului Gabriel și Arhanghelului Speranța în impulsul lor ascensional pentru toți.

Experimentarea și adăugarea vibrației voastre la Cor

Vă invităm să stați liniștiți, să vă dați voie să vă focalizați asupra respirației. Îndreptați-vă conștientizarea și atenția minții în chakra inimii, invitați-vă sufletul, grupul de suflet și pe Creator să vă umple chakra inimii. Lăsați adevărul Creatorului să vibreze în chakra inimii voastre. Cu fiecare inspirație și expirație pe care o faceți, lăsați ca această vibrație sacră a adevărului să emane în întreaga voastră ființă.

Când sunteți pregătiți, s-ar putea să doriți să-l chemați pe Arhanghelul Gabriel și pe Arhanghelul Speranța să vină în fața voastră, dați-vă voie să primiți energia lor. S-ar putea să le recunoașteți energia ca fiind roz, auriu și albă cu nuanțe de verde.
Dați-vă voie să le inspirați vibrația, în timp ce o inspirați în întreaga voastră ființă îi puteți invita să-și împărtășească cu voi sunetul lor sacru ca să vă activeze vocea interioară și auzul interior. Dați-vă voie să primiți atâta timp cât este potrivit și necesar.

Invitați-i pe Arhanghelul Gabriel și Arhanghelul Speranța să vă ofere și să împărtășească cu voi frecvențele sunetului corului multidimensional care au fost create pe măsură ce toate ființele se unesc. Lăsați vibrațiile sacre să se reverse peste și prin ființa voastră.

Când vă simțiți pregătiți, vă puteți da seama pur și simplu, dați-vă voie să exprimați prin ton, sunet sau cântec adevărul din ființa voastră ca să fie adăugat la cor. Acesta poate fi atât de lung sau de scurt pe cât doriți.

Când simțiți că acest proces s-a încheiat, pur și simplu dați-vă voie să respirați profund și să vă focalizați pe ascultarea corului multidimensional care conține vibrația adăugată a adevărului vostru. S-ar putea să-l auziți, sau poate nu, să simțiți energia, sau poate nu. S-ar putea ca pur și simplu să o conștientizați, să v-o imaginați, sau nu, totul este potrivit; vă rugăm să știți că activarea are loc în ființa voastră. Acest proces poate fi experimentat de câte ori doriți. Noi, Ființele Celeste Albe, vă încurajăm să practicați timp de câteva zile să vă conectați cu adevărul din ființa voastră.

Acesta este un proces glorios și este un proces care ajută întregul Univers al Creatorului, inclusiv omenirea Pământului și pe voi înșivă, să se unească ca unul. Când vă simțiți pregătiți și simțiți că procesul s-a încheiat, lăsați vibrațiile corului multidimensional să curgă prin ființa voastră în Mama Pământ, împământând această energie și dăruind-o Mamei Pământ. Această conștiință a unității este atât de importantă acum pentru Pământ și va acționa ca un exemplu de încurajare și întrupare precum și ca o activare ca toți cei de pe Pământ să o experimenteze.

Sperăm să vă bucurați de acest impuls esențial care este în desfășurare.

Vă mulțumim,


Ființele Celeste Albe



Traducere Monica Poka

link catre articolul original 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.