duminică, 6 septembrie 2020

Alinierea Chakrei celui de-al Treilea Ochi



Mahatma, Logosul Cosmic, prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Salutări, iubire și binecuvântări cosmice, eu, Mahatma, mă extind spre voi acum. Eu sunt Logosul Cosmic, supraveghetorul nivelului cosmic. Scopul meu este să transmit lumina Creatorului prin întregul Univers al Creatorului, ceea ce include și Pământul și toate ființele de pe Pământ. Rolul și scopul meu sunt extrem de importante, tot ceea ce primiți, fie că este vorba de energii, activări, inițieri sau vibrații de împământare, ele curg mai întâi prin ființa mea în Universul Creatorului ca să se conecteze cu voi.

Eu, Mahatma, doresc să vă invit să vă conectați personal cu energiile mele ca să primiți vibrațiile și frecvențele pe care eu personal le exprim și le canalizez din Creator special pentru voi. Vă invit să mă vizitați în timpul meditației sau în momentele voastre de liniște în ashramul meu de la nivelul cosmic. Este nevoie doar de o cerere sau o intenție din partea voastră.

Apoi vă invit să-mi repetați numele Mahatma, Mahatma, Mahatma până când îmi experimentați vibrațiile sintetizând și conectându-se cu ale voastre. Vă veți regăsi intrând în ashramul meu. În timp ce vă aflați în fața mea, în ashramul meu, s-ar putea să doriți să respirați profund inspirând energiile, frecvențele, vibrațiile, conștiința și înțelepciunea care sunt prezente. Imaginați-vă umplându-vă corpul de lumină cu toate vibrațiile cosmice. Eu, Mahatma, doresc să vă invit ca odată ce sunteți în ashramul meu să faceți cererea să vă conectați al treilea ochi sau să vă aliniați chakra celui de-al treilea ochi cu energia și cu exprimarea mea a Creatorului. Poate doriți să vă imaginați că am o chakră a celui de-al treilea ochi în energia și exprimarea mea a Creatorului care transmite vibrații cosmice către fruntea voastră. Asta înseamnă că vibrațiile cosmice ale Creatorului vor curge în chakra celui de-al treilea vostru ochi și, de fapt, în întreaga voastră ființă, umplându-vă corpul de lumină și sistemul de chakre cu tot ceea ce este potrivit și necesar să vă susțină ascensiunea.

În timp ce lăsați vibrațiile cosmice să vă umple întreaga ființă, eu, Mahatma, vă invit să faceți o altă cerere să primiți exprimarea personală a Creatorului prin transmisia mea în chakra celui de-al treilea vostru ochi. Veți primi energiile, vibrațiile, frecvențele, înțelepciunea, iluminarea și perspectivele de care întreaga voastră ființă și proces de ascensiune au nevoie. Acestea vor fi transmise prin chakra celui de-al treilea vostru ochi dându-vă voie să vedeți și să recunoașteți exprimarea Creatorului.

Eu, Mahatma, doresc să subliniez că Creatorul există în ființa voastră și se exprimă prin voi. Nu aveți neapărată nevoie de mine, Mahatma, ca să exprimați lumina Creatorului prin voi. Cu toate acestea, asta este o activare și este un mod de a vă aminti pentru că eu, Mahatma, acționez ca o oglindă. Creatorul personal v-o dăruiește și vă reamintește prin exprimarea mea. Pe măsură ce mă recunoașteți ca pe o reflectare a voastră înșivă, intrați mai adânc în izvorul și sursa Creatorului din ființa voastră. Eu, Mahatma, vă invit apoi să primiți pur și simplu tot ceea ce Creatorul dorește să împărtășească personal cu voi știind că aceasta este o activare din interior aliniată cu vibrația cosmică. Vă aliniați chakra celui de-al treilea ochi și întreaga ființă cu nivelele cosmice ale Creatorului și cu nivelele cosmice ale Creatorului în ființa voastră, lucru care este intens de pur. Eu, Mahatma, vă sfătuiesc să practicați acest proces ori de câte ori doriți pentru că chakra celui de-al treilea ochi poate deveni blocată și programată cu perspective false. Este nevoie să lăsați adevărul Creatorului să curgă prin chakra celui de-al treilea ochi ca să creeze o curățare care să permită expansiunea și reprogramarea recunoașterii adevărului Creatorului. Prin urmare, să vă dați voie să fiți inspirați și iluminați în timp ce priviți în voi și în afara voastră, astfel încât noi perspective, credințe, înțelegeri și dimensiuni diferite să apară. Pe măsură ce vă deschideți și vă expansionați chakra celui de-al treilea ochi, veți fi susținuți în manifestarea adevărului, purității și aducerii aminte a Creatorului în realitatea voastră fizică, experimentare și procesul de ascensiune.

Eu, Mahatma, vă invit și să conștientizați ceea ce doriți să experimentați în procesul vostru de ascensiune și în realitatea de pe Pământ. Atunci când aveți o mai mare claritate, conștientizarea dorințelor și dezideratelor voastre devine mai ușoară. Pe măsură ce energia mea curge în chakra celui de-al treilea vostru ochi, puteți menține intenția recunoașterii și experimentării clarității cu privire la ce doriți cu adevărat să experimentați în ascensiunea și realitatea voastră fizică. Energiile clarității vă vor susține în recunoașterea adevărului vostru și a ceea ce aveți de manifestat pe Pământ.

Puteți alege apoi ceva ce doriți să manifestați, cerând ca această manifestare, oricare ar putea fi ea, să fie exprimată din Creator prin intermediul meu, Mahatma, în chakra celui de-al treilea vostru ochi, în care primiți și activați același lucru în ființa voastră. Astfel vă aliniați chakra celui de-al treilea ochi cu ceea ce doriți să manifestați dându-i voie să se nască din adevărul Creatorului. Acest lucru va ajuta ca manifestările voastre să fie deosebit de pure, împlinitoare și susținătoare pentru voi în realitatea voastră. Puteți manifesta orice, de la mic la mare. Este pur și simplu nevoie să vă aliniați chakra celui de-al treilea ochi cu Creatorul și cu vibrațiile cosmice, cerând ca ceea ce doriți să manifestați să curgă ca o exprimare de la Creator prin mine, Mahatma, în chakra celui de-al treilea vostru ochi. Prin urmare, chakra celui de-al treilea ochi și întreaga voastră ființă se aliniază cu o vibrație pură a manifestării, dându-i voie chakrei celui de-al treilea ochi să fie mult mai trezită și mai conștientă, să conștientizeze, perceapă și recunoască manifestarea precum și să o creeze în realitatea voastră. Creați o aliniere în interiorul ființei voastre care vă dă voie să recunoașteți manifestarea atunci când se împământează fizic în realitatea voastră. Alinierea chakrei celui de-al treilea ochi va însemna că în mod constant creați manifestare și vă uitați după prezența ei în viața voastră. Puteți manifesta pentru Pământ, omenire, animale, Elementali și orice aspect în orice dimensiune, inclusiv pentru voi înșivă. Puteți manifesta mai multe idei, experimentări și circumstanțe diferite.

Eu, Mahatma, vă invit ca în fiecare dimineață să vă amintiți de alinierea chakrei celui de-al treilea vostru ochi cu manifestările pe care doriți să le creați. Apoi aduceți aceste manifestări din chakra celui de-al treilea ochi în chakra inimii și lăsați-le să curgă până în chakra steaua pământului aflată sub tălpile voastre și simțiți energiile emanând în toate direcțiile. De fiecare dată când creați o nouă aliniere în chakra celui de-al treilea ochi, o puteți adăuga la lista energiilor pe care le aduceți în fiecare dimineață din chakra celui de-al treilea ochi în chakra inimii, în chakra steaua pământului de sub tălpile voastre, emanând în toate direcțiile. Această activare este foarte importantă deoarece ea crează o curățare și claritate în mintea voastră care sunt esențiale în acest moment în care există atât de multă confuzie. Acest lucru vă ajută să manifestați ceea ce doriți să manifestați și să creați dintr-o sursă foarte pură din ființa voastră. Vă veți susține zilnic în energizarea manifestărilor voastre, oricare ar fi acestea.

Tiparul Ascensiunii Noului Pământ care a fost ancorat susține noile experimentări, oportunități și trezirea. Alinierea pe care am împărtășit-o cu voi va activa tiparul în ființa voastră, susținând manifestări mai mari în realitatea voastră. Tot ceea ce noi împărtășim pentru voi acum este menit să susțină înflorirea tiparului din ființa voastră în realitatea, în experimentările voastre și mai ales la nivel fizic.

Iubirea mea, susținerea și ajutorul meu sunt întotdeauna cu voi.

Eu sunt Mahatma. Vă mulțumesc. 



Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.