marți, 15 septembrie 2020

Transformarea Tristeții Interioare



Andromedanii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Salutări, frumoase și iubite ființe de pe Pământ. Noi suntem Andromedanii, venim ca o energie colectivă scăldându-vă în vibrațiile, în iubirea și înțelepciunea noastră.

Este o onoare să fim acum în prezența voastră, ascensiunea se accelerează, desfășoară și dezvoltă. Este un moment incitant deoarece au loc atât de multe schimbări și transformări în ființa voastră și în jurul vostru. Noi, Andromedanii, dorim să venim astăzi la voi să vă vorbim despre tristețea interioară. Simțim că Pământul eliberează multă frică și negativitate, iar unele dintre acestea sunt eliberate prin ființa voastră.

Adeseori, ceea ce există deja în voi, atrageți ca să eliberați, ceea ce înseamnă că energia colectivă a fricii sau energia stagnantă conținută de Pământ poate fi eliberată prin voi dacă este similară fricii sau negativității pe care o dețineți deja în ființa voastră. Astfel, vă puteți măiestri ființa în timp ce eliberați, curățați și purificați în numele omenirii și al Mamei Pământ.

Dorim să împărtășim cu voi instrumente care vă vor susține să eliberați cu ușurință frica și negativitatea, fie că este în folosul vostru personal sau un serviciu adus Mamei Pământ. În loc să vă focalizați pe negativitatea sau fricile deținute în ființa voastră, noi, Andromedanii, dorim să vă focalizați pe tristețe. Noi simțim că tristețea este o reflectare a fricii și negativității, adeseori tristețea este mai personală și mai ușor de accesat pentru voi. S-ar putea ca de-a lungul zilei să descoperiți că diferite aspecte și energii ale tristeții apar în ființa voastră. Aceste energii ale tristeții au un mod de a fi prezente care vi se pare foarte normal și vă obișnuiți cu prezența lor, chiar vă implicați în drama și vibrația ei. Prin focalizarea asupra tristeții interioare, noi credem că vă va fi mai ușor să vă conectați și să eliberați această energie, aducându-vă, prin urmare, atenția asupra tristeții din ființa voastră. Este recomandabil să vă examinați ziua, mai ales la sfârșitul zilei, ca să vă dați seama dacă ați simțit, perceput sau conștientizat vreo formă de tristețe.

S-ar putea să fiți în măsură să sesizați diferite forme de tristețe, poate fi doar una sau s-ar putea să nu observați nici o tristețe. Dacă asta este situația, atunci vă invităm să continuați acest proces în fiecare noapte. Tristețea poate fi ca o judecată sau o plângere, nu trebuie să fie vorba de un doliu, lipsă de încredere sau lipsa finalizării a ceva. Poate fi, de asemenea, o stare de insatisfacție, o judecată sau un blocaj într-un domeniu în care vă simțiți blocați, că stagnați, incapabili să vă mișcați sau să conștientizați o nouă cale de urmat.

Ascultarea Tristeții

Tristețea se poate manifesta în multe moduri diferite și poate avea legătură cu multe experiențe diferite. Ca să puteți stăpâni și elibera tristețea interioară este nevoie ca mai întâi să recunoașteți prezența tristeții în viața voastră de zi cu zi ca să o documentați, după cum am spus, fie că este o formă de tristețe, mai multe sau poate că nu observați nici o formă de tristețe.

Apoi, vă încurajăm să alegeți o formă de tristețe, să vă gândiți la ea, să o contemplați în timpul meditației și să stați mai mult cu ea dându-i voie să-și spună păsurile, tot ceea ce dorește să exprime. În tristețe poate există furie, frustrare, un sentiment de lipsă sau o lipsă de susținere. Dați-vă voie să stați cu tristețea ca și cum tristețea ar fi o altă persoană și pur și simplu doriți să stați și să o ascultați. Ascultați-vă tristețea interioară, ce spune, ce împărtășește cu voi, cum vă face să vă simțiți, observați cum vă face și corpul să se simtă. Observați dacă tristețea crează un impuls trecând prin diferite emoții.

În timp ce stați cu tristețea, ea va începe treptat să se risipească. Deși s-ar putea să-i simțiți încă prezența în ființa voastră, fiind prezenți cu tristețea îi dați voie adevărului tristeții să apară.

Ce încearcă să vă spună cu adevărat tristețea?

Care este adevărul tristeții? Poate fi o lipsă de putere, că este nevoie de vindecare sau de iubire de sine. S-ar putea să fie vorba despre faptul că este nevoie să vă mișcați fizic, fie că este vorba de exerciții fizice sau să mergeți cu Mama Pământ. Dați-vă voie să vă conectați cu adevărat cu miezul tristeții și cu ceea ce este nevoie. Care este mesajul? S-ar putea să fie vorba despre faptul că vă cedați puterea altora sau că nu vă dați voie să experimentați bucuria pe care v-o doriți. Poate vă simțiți singuri sau este o vătămare sau rană în ființa voastră. Dați-vă voie să descoperiți mesajul, ce se întâmplă cu adevărat, pentru că, adeseori, tristețea este drama, dar în spatele ei se află un mesaj care este foarte subtil, foarte adevărat și când vă conectați cu el veți observa că această tristețe se risipește.

Odată ce v-ați conectat cu acest mesaj din spatele tristeții, este momentul să vă întrebați ce acțiune este necesară? Ce este nevoie să schimbați, să modificați, să transformați sau să puneți în acțiune? Numai voi veți ști care este răspunsul la această întrebare. Când primiți răspunsul vă veți simți entuziasmați, împuterniciți și apoi va trebui să-l puneți în acțiune. Să-l experimentați fizic pe Pământ, procedând în acest fel veți schimba tristețea interioară, veți elibera fricile și negativitatea legate de tristețea interioară care este personală pentru fiecare dintre voi și veți fi în serviciul Mamei Pământ și al Omenirii.

Noi, Andromedanii, vă invităm să faceți acest lucru acum pentru că este o curățare, purificare și susține eliberarea energiilor din Mama Pământ ridicând, prin urmare, vibrația Mamei Pământ și a tuturor ființelor. Crează curgerea și impulsul energiei Creatorului Divin în întreaga voastră ființă dizolvând energiile stagnante și blocate Acest lucru este important în expansionarea energiilor voastre, în expansionarea conștiinței voastre, în expansionarea ascensiunii voastre ducându-vă în măiestria voastră. Într-un moment în care atât de multe schimbări au loc, noi posibilități și oportunități sunt pregătite. Eliberarea voastră vă va da voie să sesizați aceste noi oportunități și posibilități, manifestând tot ceea ce este necesar și tot ceea ce vă doriți pentru împlinirea voastră pe Pământ.

Acum, practica noastră este simplă și, totuși, simțim că este extrem de puternică. Vă încurajăm să recunoașteți tristețea din voi ca pe o vindecare profundă și un proces de eliberare. Știți că acest proces de vindecare și de eliberare se întinde de-a lungul tuturor dimensiunilor ființei voastre, vieților trecute și civilizațiilor cu care ați fost conectați. Este o curățare, vindecare și purificare foarte profundă și temeinică care credem că este necesară în acest moment.

Vă rugăm să știți că ne puteți chema pe noi, Andromedanii, să vă asistăm, să vă înconjurăm și susținem în acest proces. Aveți răbdare cu tristețea, este ca un boboc de floare care așteaptă să se deschidă, uneori este nevoie de atenția, focalizarea și răbdarea voastră ca să se deschidă și să se dezvăluie.

Vă dorim tot ceea ce este mai bun în călătoria voastră de schimbare a tristeții interioare și de recunoaștere a frumuseții care se manifestă în locul ei.

Vă mulțumim,


Andromedanii


Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.