luni, 14 septembrie 2020

Mesajul Lunii Septembrie 2020 de la Saint Germain


Canalizat de Marlene Swetlishoff

Vin la voi pe aripile iubirii! Dimensiunile mai înalte fac multe ajustări cu privire la cât de mult din frecvențele mai înalte poate fi filtrat în anumite zone ale planetei astfel încât corpul uman să poată rezista intensității lor. Folosim în multe feluri Flacăra Violet ca să transmutăm și purificăm multe situații pe măsură ce acestea ies la iveală să fie revizuite, acceptate și eliberate. Găsim că acest foc eteric sacru acționează excepțional de repede în restabilirea echilibrului, armoniei și stabilității în fiecare persoană care îl invocă și lucrează cu el. Considerați-l un instrument important în cutia voastră de instrumente spirituale pe care să-l folosiți atunci când este nevoie de el. Se spune că dacă o persoană este în măsură să mențină cu fermitate viziunea Flăcării Violet în jurul ei timp de aproximativ 15 minute, viața sa s-ar transforma în mai bine în toate privințele!

Mulți sunt distrași de știrile din mass media și de propriile lor tipare de gândire eronate care îi țin atașați de concepte care acum sunt depășite și învechite. Acei oameni care s-au confruntat în mod direct și au eliberat aceste tipare, sunt cei care stabilesc ritmul într-un mod cuantic care face să devină istorie toate tiparele care nu se potrivesc noului mod iluminat de viață. Vechile căi sunt văzute doar ca ceva care a făcut omenirea să dea greș atunci când au fost implementate și, prin urmare, sunt evitate de Ființele realității noului Pământ. Orice ce face omenirea să se simtă neînsemnată și neajutorată se estompează cu repeziciune din conștiința colectivă și este zilnic înlocuită cu termeni și gânduri mai degrabă de ridicare, hrănire și împuternicire.

Focalizați-vă atenția asupra realității Noului Pământ și întăriți-vă zilnic această practică. Folosiți-vă bunul simț cu care sunteți din belșug înzestrați ca să rămâneți și să urmați cursul pozitiv în următorii ani de ascensiune accelerată pentru omenire, Pământ și toate regatele ei, atât cele cunoscute cât și cele necunoscute. Mențineți spațiul necesar conștiinței colective a restului lumii ca să se trezească la propria lor conectare binecuvântată cu Divinul cu o empatie venită din adâncul inimii, compasiune și mare răbdare – FIȚI o binecuvântare pentru toți cei care vă ies în cale și lăsați-vă strălucitoarea lumină să strălucească clar și cu putere. Acest fapt le poate aprinde propria Lumină în moduri pline de bucurie și satisfacție.

Păstrați-vă intenția de a menține cea mai înaltă frecvență care este disponibilă pe planetă în fiecare zi în siguranță, grație și cu ușurință și menționați întotdeauna ”care este pentru binele cel mai înalt și mai mare al tuturor”. Acest lucru ajută procesul de ascensiune în multe și diverse moduri. Fiecare dintre voi aveți darul vostru special pe care să-l oferiți în aceste vremuri, așa că petreceți în fiecare zi câteva momente în care să intrați în voi, să stați în liniște, să observați și să contemplați. Darul vostru special se activează atunci când acționați pe baza ghidării voastre intuitive … toate darurile spirituale pe care le primiți este nevoie să lucrați cu ele ca să vă dezvoltați măiestria în folosirea lor. Faceți următorul pas așa cum sunteți ghidați, chiar dacă nu-i puteți vedea rezultatul. Tot ceea ce contează este să aveți încredere în propria ghidare interioară și să vă urmați îndemnurile inimii.

Intensitatea Luminii cosmice nu va scădea, va continua … noi încercăm să filtrăm intensitatea ei în fluxuri mai atenuate astfel încât o parte cât mai mare a omenirii să poată primi aceste energii în corpul lor fiziologic. Este o măsură temporară cu scopul de-a oferi unei părți mai mari a omenirii posibilitatea de a deveni conștienți și să se îmbarce în linia temporală a ascensiunii – Pământul ascendent – realitatea Epocii de Aur. Din ce în ce mai mulți oameni își folosesc libera alegere și aleg să facă acest lucru, iar noi de bucurăm de această activitate. Rămâneți vigilenți, treji, conștienți și împământați zilnic în miezul cristalin al Pământului … nu poate fi suficient subliniat cât de important este acest lucru în vremurile care vin!


Eu Sunt Saint Germain

© Marlene Swetlishoff Tsutama

Toate drepturile rezervate autorului / scribului și www.therainbowscribe.com.


Traducere Monica Poka

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.