marți, 8 septembrie 2020

Noul nostru Pământ, noile noastre Sine



Mesaj de la Unu prin Sophia Love

27 August 2020,
Ora 3:30 AM

Sunt eu Sophia. Sunt Unul.

Bună. Îți mulțumesc că ai venit.

Sunt lucruri care se întâmplă acum. Schimbări în lumea voastră și toate sub radarele voastre și în afara vederii. Aceste lucruri vă vor ajuta să fiți conștienți de ceea ce se întâmplă.

Ce se întâmplă acum și în afara vederii, este o transformare radicală Sophia. Și este sursa unei mari părți din confuzia și tensiunea pe care o simțiți cu toții.

Oamenii acționează în afara personajului. Oamenii nu dorm. Unii dorm în tipare anormale pentru ei. Nu veți experimenta conversații ”obișnuite” sau interacțiuni ”tipice” pentru că nimic din ceea ce vă înconjoară nu este obișnuit sau tipic.

Lumea voastră se schimbă.
Nu este la fel și în interior.
Nu este la fel la suprafață.
Vânturile și vremea răspund.
Pământul însăși se schimbă și se mișcă ca să se adapteze.
Totul este modificat și în corpurile voastre.

Veți simți asta pe măsură ce ritmul se schimbă și o veți simți ca tensiune. Aceia dintre voi (care sunt) cei mai senzitivi și inconștienți nu dorm. Ei caută ajutor în modurile obișnuite, iar modurile obișnuite nu îi ajută. Acesta este un răspuns foarte neobișnuit la ceva ce se întâmplă o dată în viață. Totul va trebui să se adapteze, inclusiv modul în care răspundeți.

Aș dori să discut despre modurile de-a răspunde deoarece aceste schimbări continuă de ceva vreme, iar nevoile voastre de somn și de o sănătate optimă, o fac și ele. Asta nu va dispărea degrabă. Se va schimba și vă va ajuta să vă adaptați la schimbări.

Ascultați ce vă spune corpul vostru. În timp ce stați culcați și n-aveți somn, întrebați-l. Apoi ascultați. Focalizați-vă pe organele voastre interne, mai ales asupra inimii, creierului, stomacului. Dați-le voce.

Aveți acces acum și capacitatea de a vă conecta cu sinele vostru în modul în care v-ați conectat cel mai ades cu lumea și cu oamenii din ea. Ascultați. Corpul vostru vorbește. Toate părțile voastre vorbesc. Știu cum să răspundă pentru că și ele au nevoie de hrană, pace și întreținere.

Ceea ce veți descoperi atunci când o faceți este un răspuns rapid și apoi, cu un pic de practică, un răspuns mai profund. Va fi nevoie să ascultați.

Pentru că ceea ce vedeți în lumea exterioară care erupe și este răvășită de furtuni și schimbări fizice, aceste lucruri se întâmplă și cu voi. Voi nu vedeți aceste lucruri – voi le simțiți.

În timp ce Ascensiunea voastră merge înainte, la fel faceți și voi și asta faceți toți cei care o faceți. Toți cei care vă mișcați. Toți care vă schimbați.

Aveți nevoie de schimbări în alimentație și obiceiuri astfel încât călătoria să fie optimă pentru corpul vostru. Acestea pot apărea ca nenumărate dorințe și practici noi și neobișnuite pentru voi. Se pot schimba în fiecare zi. Acesta nu este un moment în care să vă urmați obiceiurile. Este un moment în care să vă preocupați de lucruri care invocă calmul și vă asigură asistență în viața voastră de zi cu zi.

Aceste lucruri (enumerate mai jos) se pot schimba:

Nevoia de apă.
Nevoia de mâncare sau dorința de a mânca.
Dorința de solitudine.
Conștientizarea animalelor.
Conștientizarea copacilor și a vegetației.
Vocea voastră poate deveni mai profundă sau schimba subtil.
Părul vostru se poate schimba în textură și/sau culoare.
Picioarele voastre se pot schimba în modul în care v-au susținut și, astfel, pantofii nu-i veți simți la fel.
Înălțimea voastră se poate modifica; de obicei deveniți mai înalți.
Puteți pierde sau câștiga în greutate și/sau masă musculară.
Dorința voastră de sex se poate schimba.
Dorința voastră de mișcare se poate schimba.
În unii vor exista variații ale culorii ochilor.

Nici unele dintre acestea nu vor depinde de vârstă. Toate acestea au de-a face cu această Ascensiune fizică prin care treceți acum.

Vă veți descoperi visând ziua în amiaza mare mai des. Adeseori vă veți descoperi pierduți în gânduri, indiferent în ce sunteți implicați. În astfel de momente, voi vă vizitați pe voi în alte linii temporale/vieți în timp ce îndepliniți o sarcină similară. Toate acestea se petrec concomitent cu viața voastră de zi cu zi.

Toate aceste schimbări vi se întâmplă într-o anumită măsură tuturor; fiecăruia dintre voi și în fiecare zi.

S-ar putea să nu le observați pe toate, dar, dacă mențineți Ascensiunea tot timpul în mintea voastră ca pe o posibilă explicație, veți începe să le observați.

Faptul că știți că acestea sunt răspunsuri fizice normale la procesul pe care-l încheiați, ar trebui să vă ușureze anxietatea. Ar trebui să vă ușureze anxietatea și, astfel, să vă paveze calea și pentru ușurarea întregului proces. Aceasta este o schimbare wholistică (scris așa intenționat) și organică și naturală și care vă schimbă corpul.

Niciuna dintre aceste schimbări nu vor fi/sunt în detrimentul sănătății, fizicului/longevității/aspectului vostru general. Vă schimbați, da. Unii dintre voi nu vor părea că s-au schimbat, în timp ce alții își vor schimba radical corpul.

Aceasta este o Ascensiune personală și imaginea cel mai profund simțită a celui mai optim sine al vostru este cea care va apărea în cele din urmă. Nu se întâmplă peste noapte. Nu este ceva ce poate fi ajutat prin proceduri medicale alopate. Medicii nu sunt instruiți să recunoască acest lucru. Unii dintre cei mai receptivi vor vedea ce se întâmplă în atât de mulți dintre pacienții lor, încât îi va informa de o problemă globală.

Nimeni nu scapă de asta și fiecare este într-un fel sau altul modificat.

Ceea ce vă va ajuta este să rămâneți atenți și să ascultați. Vocea corpului vostru și-a crescut volumul și vă spune ce se întâmplă precum și de ce are nevoie. Acestea vor fi diferite pentru voi toți. Nu vă alarmați dacă vă confruntați cu momente de foame și momente în care vă lipsește apetitul, momente de sete profundă, momente de insomnie, momente în care tot ceea ce doriți este să dormiți.

Dați-i corpului vostru ceea ce vă cere în aceste momente și veți fi mai fericiți și veți simți un sentiment de calm în orice măsură este posibil pentru voi.

Veți simți senzații și, adeseori – frisoane, înțepături, căldură, răceală, entuziasm, tensiune, chiar durere – toate acestea de moment. Observați-le în timp ce se mișcă prin voi și încuviințați. Aceasta este Ascensiunea voastră.

Cu cât mai des îi conștientizați realitatea, cu atât mai ușor devine procesul. Corpul vostru înțelege acordul și va răspunde favorabil.

Așa cum vedeți că Pământul se schimbă și se mișcă și răspunde – la fel faceți și voi.

Precum sus, așa și jos.

Procesul nu are de ales decât să se încheie singur și o va face. Va fi o nouă zi calmă și voi veți fi un nou voi care se plimbă pe ea și prin ea.

Dați voie. Ascultați. Întreaga voastră lume îți vorbește acum, drag aspect uman (hue-man). Acesta este un proces frumos.

Asta este tot.

Mulțumesc. *


*Scris de mână pe marginea acestei conversații a fost ”Radieră Magică”. Vizualizarea acestui proces a fost ceva asemănător cu a mă uita la ceea ce se întâmplă cu o zonă foarte cenușie/murdară/acoperită cu murdărie în timp ce o D-nă Radieră Magică care Curăță este folosită asupra ei. Dacă niciodată n-ați folosit una, ele sunt niște bureți alb pur foarte puternici care funcționează cu o singură mișcare. Ceea ce rămâne în urmă este o suprafață curată care arată ca nouă. Exact așa a fost și pentru Pământ și pentru noi. Tot reziduul distorsionant este eliminat acum și noi suntem ”noi”. Sophia



Traducere Monica Poka

Sursa


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.