joi, 24 septembrie 2020

Ochiul Furtunii

 


Mesaj de la Unul prin Sophia Love

 16 Septembrie 2020 ora 2:00 AM

 Sunt Eu Sophia. Sunt Unul.

Mulțumesc că ai venit.

Ceea cu ce vă confruntați acum este ochiul furtunii. Este cel mai aprig moment dintr-o bătălie. De această dată, lupta este mai mult o demonstrație de forță decât orice speranță reală de a câștiga. Pentru că rezultatul a fost scris și este cunoscut. Rezultatul a fost scris de Sursă și co-scris de omenire. Rezultatul va fi unul care va fi câștigat, în locul unuia care să vă fie înmânat. Este alegerea voastră să fie așa.

Este o alegere nobilă, și una tipică, care să fie aleasă de rasa voastră. Pentru că în momentele voastre cele mai critice, omul se ridică atunci când nu are încotro. Asta este calea voastră. Acest moment este unul dintre acele momente. V-ați declarat liberi și ați descoperit impulsul interior să manifestați această libertate. Le depășește pe toate celelalte și vă veți vedea prin acest moment.

Ceea despre ce aș dori să vorbesc sunt metodele de participare și modalitățile care vă vor îmbogăți și susține în zilele care urmează. Pentru că vă veți simți puternic provocați și chiar înconjurați de ceva ce nu vă susține. Asta este ceva iluzoriu, dar știind pe ce să vă focalizați vă va ajuta să vedeți ce este real.

Aveți alături de voi și în spatele vostru o legiune de îngeri. Aceștia vă susțin. Vă șoptesc idei care duc la alegeri de toate dimensiunile, pozitive, de colaborare și constructive. Acestea pot fi rugăciuni, apeluri telefonice, postări, articole, discursuri sau participări. Nu există mici mișcări înainte – fiecare dintre ele vă duce mai aproape de iubire. Pentru că, în cele din urmă, sălașul vostru este acolo.

Va fi provocator în perioada următoare să găsiți și să amplificați aceste momente și acțiuni din iubire – dar nu imposibil. Veți descoperi așa o bucurie în contrast cu forța distructivă dezlănțuită acum și promovată  în mass-media voastră. Chiar și câteva momente de răgaz din acel flux constant vor aduce în prim plan pacea de multe ori.

Acest impact mai mare se datorează contrastului. Este ceea ce am putea numi, punctul lor slab fatal. În presiunea lor pentru control, care se desfășoară acum, se folosește o singură tactică. Această tactică a fost cunoscută ca fiind de succes aici pe Pământ și, de fapt, a funcționat mulți ani. Această tactică este frica.

Nu ia în considerare speranța sau unificarea sau iubirea sau comuniunea, care sunt motivatorii umani cei mai puternici. Pe acestea le veți promova și sugera ca antidot și acestea sunt cele care vor câștiga la sfârșitul zilei.

Vă angajați acum într-un război al frecvenței. Instrumentele sunt poate noi pentru gândirea voastră legată de instrumente, totuși, ele nu sunt noi pentru natura sau scopul vostru. Ele sunt cele care oferă vieții voastre scop și puritatea intenției. Sunt acel gen de lucruri care fac ca ”viața să merite să fie trăită” și ele sunt eliminate din viața voastră de zi cu zi.

Agățându-vă de ele în gândirea și în conversațiile voastre, promovându-le în postări și acțiune, veți vedea puterea lor de a vă uni. Puterea lor de a vă conecta și uni, de-a vă aduna și construi comunități, de-a întări și susține, este cu mult mai puternică decât forța distrugerii.

Asta nu înseamnă că violența și distrugerea nu sunt puternice. Sunteți martori la exact contrariul acestui lucru. Totuși, observați ceea la ce nu sunteți martori, pentru că nu este evident și nu vi se arată. Apare ca o forță energetică care trăiește și se expansionează în frecvența actuală.

Este o frecvență pozitivă a iubirii și a creșterii. Este puterea voastră ascunsă, una nerecunoscută de către cei care încearcă să vă controleze prin frică. După cum am spus, acesta este cusurul lor fatal.

Faceți tot ceea la ce vă puteți gândi ca să promovați iubirea și libertatea și vindecarea și reformarea. Reforma este necesară și are legătură cu acest moment. Vă ”re-formați” acum societatea și sistemul de guvernare. Veniți în acest moment cu intenție și nu sunteți ne-echipați pentru această treabă.

 Ai putea să fii mai exact?

 Da.

Ceea de ce este nevoie acum este un motiv calm care nu este polarizat, dar este, totuși, focalizat. Acesta, dragii mei oameni, acele semințe stelare și lucrători și luptători în lumină care se simt activați acum, este sosul vostru special.

Pentru asta ați venit și a sosit momentul să vă folosiți această abilitate specială. Cea a rezistenței la polarizare, cu o focalizare laser pe unitate. Este ceea ce v-a convins să vă alăturați acestei petreceri particulare. Ideea că aveți posibilitatea să vă puteți folosi abilitățile și să le trăiți în viața fizică. Așa un sentiment este ca contrastul să fie realizat și simțit visceral. Bucuria este exponențială.

Pentru că știți și ați venit cunoscând adevărul – că distrugerea este o exprimare finită ca ființă fizică; că frica crează constrângere și frica crează doar frică.* În timp ce în contrast și în cedarea** puterii nesfârșite este iubire și conectare și promovare. Toate acestea duc la creștere și expansiune. 

Aveți acum în fața voastră posibilitatea să manifestați vindecarea. Va fi deferită de orice ați experimentat înainte, datorită scopului său. Este vindecarea lumii voastre. 

Aceste cuvinte sunt rostite ca memento-uri care să mențină întotdeauna speranța și să vă țină întotdeauna privirea ”ațintită asupra premiului” indiferent de cât de tulburi și neclare devin lucrurile. Este o lume construită pe iubire, crescută din pământ și va fi ca ceva ce n-ați văzut niciodată. Iar asta pentru că o construiți împreună. 

Întotdeauna promovați iubirea pentru că acolo veți găsi libertatea pe care o căutați. Iubirea vă cere să-i acceptați pe toți participanții și să-i întâmpinați cu bucurie mai ales pe cei care încearcă, nou sosiți și nesiguri.*** Nu vor arăta sau suna ca voi. Îi veți recunoaște după frecvența lor. Puterea Unității este de neegalat. 

Noua voastră lume va fi construită cu această putere ca sursă principală de energie. Țineți-vă de toate dovezile  existenței ei. În primul rând trebuie să aveți încredere în voi. Intuiția vă va spune în ce direcție să o luați. Veți vedea, oameni dragi, veți vedea.

Întotdeauna este mai întuneric înainte de răsăritul soarelui. Răsăritul vine și odată ce începe – lumina va fi tot ceea ce vedeți.

Asta este tot. 

Mulțumesc. 

Îți mulțumesc, aleasa mea. 

 

*O referire la însăși scopul vieții și contrastul distrugerii – care se lovește de un zid de cărămidă și se oprește, să iubească – care se extinde și crește și este exponențial mai puternic ca rezultat. Iubirea este scopul vieții. 

** Nu sunt sigură de acest cuvânt, așa cum a venit, definiția este dată aici pentru ”cedare” (yielding) – un adjectiv; productiv, care este definit ca având calitatea sau puterea de a produce, mai ales din abundență. 

*** Milenialii, tinerii.


Traducere Monica Poka

Sursa


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.