vineri, 4 septembrie 2020

Forme multifațetate


Logosul Cosmic Mahatma prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Salutări, divine ființe de lumină, eu sunt Mahatma, eu sunt conștiința și sursa Mahatma, o exprimare a Creatorului în existență în cele 352 de dimensiuni ale Universului Creatorului și în existență în propria voastră ființă. Eu îmi exprim energia din nivelul cosmic. Sunt supraveghetorul nivelului cosmic al Creatorului. Aduc vibrații înalte, comunicare pură și conectare, precum și claritate în ființa și conștientizarea voastră. Vibrațiile și frecvențele nivelului cosmic există în ființa voastră, acestea pot fi activate și accesate prin intenție cerând pur și simplu ca vibrațiile, frecvențele și conectările voastre cosmice să fie activate în interiorul vostru ca acestea să fie împământate, întrupate și exprimate prin voi. Făcând acest lucru, veți recunoaște dezvăluirea unei energii pure. Eu, Mahatma, vă invit să contemplați și să vă acordați timp să fiți cu această energie, să vă reconectați din nou cu sinele vostru cosmic.

Eu exist ca supraveghetorul nivelului cosmic; acest lucru înseamnă că pot recunoaște și conștientiza formele multifațetate ale Creatorului. Pentru mine, asta înseamnă că o energie sau o exprimare sau intenție atunci când este manifestată nu are doar o formă, are, de fapt, mai multe forme. Creatorul nu poate fi doar o formă, aspect sau lucru. Creatorul este multidimensional, multifațetat și apare în nelimitate și eterne forme și, totuși, aceste forme nelimitate și eterne sunt una. Ele sunt conectate și unite cu aceeași sursă. La nivel fizic, acest lucru poate fi tradus ca multele aspecte ale măiestriei. Primul ar fi să recunoașteți că adeseori lucrurile nu sunt așa cum credeți voi că ar trebui să fie, de fapt, atunci când energia se manifestă ca situații, forme, experiențe și chiar ființe, ea poate lua multe forme, așa că, nu pot exista nici un fel de limitări, îngrădiri sau restricții. Eu, Mahatma, împărtășesc că adeseori în existența pământească vă creați așteptări cu privire la modul în care ar trebui să fie lucrurile, acest canal de gândire crează limitări. Dacă vă dați voie să observați cum reacționați în realitatea voastră, în fiecare parte a rutinei voastre matinale sau realității zilnice, accesați așteptările pe care le-ați creat. Așteptările pot lua formă pentru că le-ați creat de mai multe ori sau par întotdeauna a fi aceleași.

Înțelegeți că așteptările voastre sunt create de voi, ele sunt o părere despre cum ar trebui să fie lucrurile sau cum sunt lucrurile pentru întreaga voastră realitate? Asta include tot ceea ce vă înconjoară, de la scaunul pe care stați până la cana pe care o țineți în mână. Aveți o idee preconcepută despre toate. Aveți o idee preconcepută despre cum ar trebui să reacționați și să acționați în anumite situații, despre cum alții acționează și reacționează în preajma voastră și trăiți o realitate care este umplută cu așteptările și ideile voastre preconcepute.

Formele Multifațetate ale Naturii

Ca să vă eliberați așteptările și ideile preconcepute, eu, Mahatma, vă invit să recunoașteți că totul are multiple forme. Totul în realitatea voastră fie că este energie, lumină, fizic, emoțional sau gândire este multifațetat. Cel mai bun loc în care să începeți să observați cu ușurință aspectele multifațetate ale Creatorului este Natura. Să petreceți timp în Natură. Să observați și contemplați un copac sau o plantă.

Conectați-vă profund în ființa voastră cu sufletul și conștientizarea voastră activându-vă vibrația și conectarea cosmică. Dați-vă voie să contemplați copacul, planta sau orice aspect al Naturii. Un copac nu este doar fizic, se petrec atât de multe în interiorul trunchiului său, sub pământ în rădăcini, în frunze și în ramuri. Copacii au câmpuri aurice, spirit precum și o conectare cu Creatorul, cu Tărâmul Elemental și cu toate liniile și rețelele energetice ale Mamei Pământ. Un copac este un exemplu minunat în care puteți recunoaște lucrurile așa cum ele par în loc să vă deschideți mintea și conștientizarea ca să recunoașteți că totul este multifațetat și are multiple forme.

Formele Multifațetate ale Obiectelor

Când descoperiți că sunteți în măsură să recunoașteți aspectele multifațetate ale Naturii, eu, Mahatma, vă încurajez să treceți la ceva mai fizic și mai banal cum ar fi o cană, o bucată de hârtie, o pernă, un șervețel sau o haină. Stați cu acel obiect și contemplați-l.

Îndreptați-vă atenția în interior ca să vă conectați cu propria voastră energie, apoi radiați-vă lumina în afară.
Mențineți intenția conectării cu vibrațiile cosmice în ființa voastră.
Mențineți intenția conectării cu sufletul și cu grupul vostru de suflet.

Cereți să vedeți aspectele multifațetate ale obiectului.
Această practică poate cere timp și practică datorită faptului că creierul și mintea voastră se schimbă și recablează în timp ce contemplați.

Formele Multifațetate ale Persoanei

Odată ce stăpâniți această practică dați-vă voie să treceți la recunoașterea formelor multifațetate ale oamenilor, a unui prieten, a cuiva iubit sau a unui animal.

Contemplați și stați cu persoana.

Îndreptați-vă atenția în interior ca să vă conectați cu propria voastră energie, apoi radiați-vă lumina în afară.
Mențineți intenția conectării cu vibrațiile cosmice din ființa voastră.
Mențineți intenția conectării cu sufletul și cu grupul vostru de suflet.

Cereți să vedeți aspectele multifațetate ale persoanei.

Formele Multifațetate ale unei Situații

Contemplați și stați cu situația.

Îndreptați-vă atenția în interior ca să vă conectați cu propria voastră energie, apoi radiați-vă lumina în afară.
Mențineți intenția conectării cu vibrațiile cosmice din ființa voastră.
Mențineți intenția conectării cu sufletul și cu grupul vostru de suflet.

Cereți să vedeți aspectele multifațetate ale situației.

Veți începe să conștientizați mai mult de o dimensiune, veți recunoaște mai multe dimensiuni și forme. Treptat, pe măsură ce practicați și pe măsură ce întreaga voastră ființă este recablată, veți observa că devine mai ușor să recunoașteți aspectele multifațetate ale tuturor formelor. Cât privește situațiile și experimentările, puteți recunoaște situația, apoi adevărul și multiplele oportunități ale situației. În acest fel, vedeți prin ochii Creatorului, vedeți expansiunea și aspectele multifațetate ale Creatorului. Asta este capacitatea și existența voastră naturală.

De ce este important acum acest lucru în lumea voastră? Recunoașterea formelor multifațetate ale tuturor aspectelor Creatorului este o schimbare ascensională care se mișcă prin dimensiunile Universului Creatorului. Acesta este motivul pentru care eu, Mahatma, am dorit să vă explic modul în care schimbarea ascensională vă va influența realitatea fizică și vă va ajuta în propria măiestrire a ascensiunii. În acest moment este important să conștientizați că lucrurile nu sunt doar alb-negru, ele nu sunt doar un lucru, ele pot fi multe cu multiple oportunități. Încurajându-vă astfel să creați adevărul pe Pământ, să vă expansionați mintea ca să recunoașteți mai mult decât ceea ce este prezent, asta însemnând mai mult decât credințele, așteptările și ideile voastre preconcepute. Acest lucru este esențial în acest moment pe Pământ. Mai doresc să menționez faptul că prin ancorarea Tiparului Ascensiunii Noului Pământ acum se crează multiple oportunități care până acum nu v-au mai fost niciodată disponibile. Oportunități care sunt magnifice și seamănă cu visele care devin realitate. Ca să lucrați în armonie cu Tiparul Ascensiunii Noului Pământ și să recunoașteți aceste oportunități, este nevoie să vă reprogramați mintea, perspectivele și ființa ca să recunoașteți formele multifațetate ale Creatorului.

Tot ceea ce împărtășesc cu voi este esențial pentru această etapă a ascensiunii. Sper că veți primi aceste lucruri în inima voastră. Acordați-vă timp să-mi contemplați cuvintele, dați-vă voie să experimentați tot ceea ce este potrivit pentru voi și către ce sunteți ghidați.

Eu, Mahatma, doresc să vă mulțumesc pentru serviciul vostru pe Pământ și pentru ascensiune. Vă rog să știți că eu sunt întotdeauna prezent să vă susțin, vă rog ca pur și simplu să-mi invocați numele sau să-l repetați ca pe o mantră și veți fi aliniați cu energia mea.

Vă mulțumesc,

Eu sunt Mahatma


Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.