marți, 8 septembrie 2020

VLOG 183 – Pasul 1 – Pregătirea pentru Resetarea Planetară


Autor Patricia Cota Robles

Bună inimi prețioase, vă mulțumesc că v-ați alăturat nouă în urmărirea acestui vlog săptămânal în aceste vremuri extraordinare în care tot mai des ceea ce aud de la oameni din întreaga lume este că știu că ceva foarte important se întâmplă pe Pământ și își dau seama în mod intuitiv că acesta este motivul pentru care se află aici. Mulți dintre ei spun că întreaga viață au avut o cunoaștere interioară că indiferent de ceea ce sunt aici să facă, acel lucru va face o imensă diferență într-un mod foarte pozitiv și vindecător pentru omenire și Mama Pământ. Adeseori habar nu au ce înseamnă asta și de multe ori simt că poate sunt nebuni să gândească astfel de lucruri, dar nu sunt.

Acum, datorită monumentalelor schimbări care au avut loc încă de la nașterea acestui nou deceniu 2020, prezența Eu Sunt a fiecărei persoane a fost capabilă să se integreze pe deplin în miezul purității în structurile celulare atomice și subatomice ale corpurilor sale pământești, ceea ce înseamnă că acest aspect al propriei noastre divinități poate comunica acum direct și mult mai evident cu mintea noastră conștientă. Acesta este motivul pentru care ființele de lumină doresc ca eu să reiterez ceva ce au împărtășit cu omenirea de-a lungul mai multor decenii trecute. Această informație ne-a fost dată tuturor nu ca să ne măgulească sau mângâie ego-ul, ci să ne ofere mai degrabă încrederea, siguranța, tăria și curajul de care vom avea nevoie ca să ducem la îndeplinire uimitoarea fațetă a Planului Divin care se desfășoară pe Pământ în acest moment cosmic.

Vă rog să puneți deoparte orice noțiuni preconcepute pe care le aveți despre viața voastră și cine credeți că sunteți și să ascultați aceste cuvinte cu o inimă și minte deschise și să-i dați voie prezenței voastre Eu Sunt să vă dezvăluie adevărul acestui mesaj. Pentru unii dintre voi aceste informații vor reverbera prin flacăra inimii voastre ca o confirmare a ceea ce întotdeauna ați știut. Pentru alții, această cunoaștere sacră va suna ca fiind complet străină și peste posibilitatea a orice vă puteți imagina pentru voi înșivă, dar nu este.

Compania Cerului a dezvăluit, și Mama Tatăl nostru Dumnezeu a confirmat, că Pământul se află în toiul unui experiment unic care nu a fost niciodată încercat în nici un sistem al lumilor. Niciodată, în întreaga Creație, unei planete care a căzut în adâncurile durerii și suferinței, pe care omenirea le-a experimentat de când am căzut în abisul separării și dualității, nu i-a fost oferită oportunitatea să ascensioneze prin două schimbări dimensionale într-o perioadă atât de scurtă de timp. De la Convergența Armonică care a avut loc în luna august 1987, Pământul a ascensionat pe spirala evoluției din dimensiunea a treia, prin dimensiunea a patra în frecvențele inițiale ale celei de-a cincea dimensiuni. În mod normal, trecerea evolutivă a unei planete de la o dimensiune la alta are loc în milioane de ani.

Cu toate acestea, de această dată, prin eforturile unite ale Cerului și Pământului, ceva dramatic de diferit a fost co-creat. Succesul experimentului, în toiul căruia ne aflăm, este destinat să schimbe pentru totdeauna procesul evolutiv pentru fiecare fiu și fiică a lui Dumnezeu în întreaga Creație în cel mai minunat și pozitiv mod. Odată ce ascensiunea Pământului în cea de-a cincea dimensiune s-a încheiat, fii și fiicele lui Dumnezeu au luat decizia fermă ca nici măcar accidental, din curiozitate și ignoranță, să nu mai folosească niciodată darul forței noastre de viață în moduri devastatoare care nu sunt bazate pe iubire.

Cu eoni în urmă când am făcut inițial alegerea bazată pe liberul arbitru să ne folosim abilitățile creatoare ale gândirii și simțirii, să ne folosim în mod greșit forța de viață într-un mod atât de distructiv, habar n-am avut care vor fi rezultatele. Nu am înțeles că comportamentul nostru nesăbuit va avea ca rezultat manifestarea unor mutații evidente și inacceptabile și a unor forme ale durerii care au provocat atât de multă suferință în viețile noastre colective și individuale până în ziua de azi, dar acum știm.

Odată ce acest experiment și procesul de ascensiune al Pământului este în mod victorios dus la îndeplinire, suma tuturor detaliilor căderii oribile a omenirii în abisul separării și dualității și victorioasa noastră ascensiune înapoi în lumină, vor fi pentru totdeauna codificate în sălile sacre ale cunoașterii și înțelepciunii divine în tărâmurile interioare ale celor ce au luat parte la el. Din acel moment, fiecare fiu și fiică a lui Dumnezeu, prin unitatea Creației, vor fi capabili să învețe din greșelile omenirii și să evite dureroasele noastre experiențe studiindu-ne creațiile greșite și căderea noastră din grație. Vor fi în măsură să învețe lecțiile despre ce să nu facă mai degrabă prin cercetare decât prin crearea fizică a acelei dureri, prin încercare și greșeală așa cum am făcut-o noi.

Mama Tatăl nostru Dumnezeu a spus că prin victoria ascensiunii Pământului omenirea va co-crea o nouă octavă a dumnezeirii și niciodată fii și fiicele lui Dumnezeu nu vor mai trebui să experimenteze adâncurile durerii și suferinței pe care noi le-am îndurat pe Pământ din cauza creațiilor greșite pe care din neatenție și adeseori în mod ignorant le-am manifestat. Datorită succesului a ceea ce această fațetă a planului divin va însemna pentru fiecare fiu și fiică a lui Dumnezeu, din acest moment întreaga Creație se focalizează pe această micuță planetă, ceea ce înseamnă că legiunile luminii de la sori și dincolo de sori și galaxii dincolo de galaxii ne asistă deja și sunt în așteptare și pregătite să ne asiste acum cu acest ajutor fără precedent pe parcursul restartării planetare pentru care omenirea și Mama Pământ se pregătesc acum.  

Ce înseamnă toate acestea pentru voi personal? Ei bine, datorită urgenței momentului și nevoii critice ca omenirea să încheie cu succes acest experiment, nimic nu a fost lăsat la întâmplare. Fiecare persoană care s-a întrupat pe Pământ încă de la sfârșitul anilor 1800 a fost special aleasă și s-a pregătit pe parcursul mai multor vieți să îndeplinească un anumit rol în timpul acestui efort cosmic. În ultima parte a anilor 1800 Mama Tatăl nostru Dumnezeu a emis o chemare la acțiune chemând voluntari pentru ambele evoluții ale Pământului și prin întregul Univers cine ar fi dispus și capabil să se întrupeze pe Pământ ca să ajute în acest experiment.

Miliarde de suflete, literalmente, din toate sistemele de lumi s-au oferit cu entuziasm să servească în acest fel. Au înțeles clar ce va însemna succesul acestei misiuni divine pentru fii și fiicele lui Dumnezeu de pretutindeni în ciuda oribilului haos cu care urmau să se confrunte pe Pământ în etapele finale ale acestui experiment. Au înțeles ce dar ar fi sacrificiul lor pentru întreaga Creație. Cu toate acestea, în alegerea voluntarilor entuziasmul și disponibilitatea n-au fost suficiente. Fiecare suflet care a fost selecționat să se întrupeze pe Pământ a fost evaluat cu grijă. Diferitele noastre vieți și experiențele noastre personale au fost observate. Important a fost modul în care puteam rămâne focalizați pe lumină și să ne descurcăm cu provocările în situații dificile.

Compania Cerului a spus că pentru fiecare persoană care a fost aleasă să se întrupeze pe Pământ, au fost milioane care au fost întoarse înapoi. Asta nu pentru că aceia dintre noi cărora ni s-a permis întruparea suntem mai speciali sau mai evoluați decât surorile și frații noștri care au fost trimiși înapoi. Noi am fost aleși pentru că Mama Tatăl nostru Dumnezeu și Compania Cerului au simțit că datorită modului în care eram capabili să stăm focalizați pe lumină și să stăm în adevărul nostru în fața tuturor adversităților, avem o mai mare șansă să avem succes să încheiem victorios monumentalul experiment al Pământului pentru că succesul misiunii noastre divine în acel moment va avea drept rezultat co-crearea unei noi octave a dumnezeirii care îi va împiedica pe fii și fiicele lui Dumnezeu să mai trebuiască să experimenteze vreodată adâncurile durerii și suferinței pe care Pământul le-a experimentat.

Prezența noastră pe Pământ este un dar peste înțelegerea minților noastre finite. Vă rog să luați următoarele cuvinte în cel mai adânc cotlon al flăcării inimii voastre. Mama Tatăl nostru Dumnezeu a spus că darul experimentării Pământului care asigură fiilor și fiicelor lui Dumnezeu din toată Creația cel mai mare privilegiu și onoare oricărui fiu și fiică de Dumnezeu, în orice sistem al lumilor, este întruparea fizică pe planeta Pământ în timpul acestui moment cosmic.

Dragilor, pe parcursul acestei săptămâni faceți-vă timp să intrați în voi și să vă ascultați prezența Eu Sunt care cu bucurie vă ajută să vă aduceți aminte acest adevăr și vă va ghida intuitiv ajutându-vă să știți care sunt darurile voastre și care va fi rolul vostru în această restartare planetară esențială.   

Fiți binecuvântați. Vă aștept să ne întâlnim săptămâna viitoare.




Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.