marți, 12 aprilie 2016

Actualizare 12 Aprilie 2016



După cum unii dintre voi ați constatat, azi ne putem bucura de o zi de respiro, cum s-ar spune. Integrarea energiilor a ajuns în punctul de armonizare cu corpul nostru, cu câmpurile noastre de energie și putem experimenta o stare de calm, de pace, chiar de bucurie, acea bucurie a ”lucrului bine făcut”. Nu căutați explicații la ce ați integrat, ce ați lăsat în urmă, etc. Doar BUCURAȚI-VĂ de momentul de Acum pentru că acesta este singurul care contează cu adevărat.

Cei care nu ați ajuns să experimentați starea de care vorbeam mai sus, aveți răbdare și/sau conectați-vă la starea de pace și calm pe care ați dori să o experimentați. Să nu uităm nici o clipă că imaginația este gândire cinci dimensională, iar focalizarea pe o stare de bine poate să materializeze această stare. Acest lucru depinde de puterea focalizării și încrederii voastre că funcționează. Pentru unii dintre voi este chiar un pas de făcut pentru mersul mai departe.

După cum ați putut observa, natura este alături de noi. Tărâmul vegetal a decis să ne ajute, mai mult decât oricând, să depășim aceste momente de puternic influx energetic. Poate că unii ați observat că parcă verdele este mai verde, că pomii au înflorit mai frumos, mai bogat, că atunci când priviți un pom înflorit în inima voastră înflorește un zâmbet. TOATE tărâmurile, văzute și nevăzute, sunt alături de noi, oamenii, și ne susțin.

Noi suntem cei ”rămași în urmă” în acest proces al integrării pentru că de multe ori ceea ce este o binecuvântare este, în același timp, și un blestem: mintea noastră umană cu toate judecățile și interpretările ei. Ne aflăm într-un proces în care este nevoie să dăm drumul la ceea ce nu ne mai folosește și să acceptăm cu grație și ușurință ceea ce vine.

Pentru cei care întâmpinați greutăți în aceste eliberări sau dat drumul, este foarte utilă metoda refuzului. Pur și simplu REFUZAȚI să experimentați o anumită situație, problemă, etc. pe care o simțiți de vibrație joasă și în care nu doriți să fiți amestecați/trași. Spuneți pur și simplu:

REFUZ să experimentez această situație, această problemă, etc.

În momentul în care dați drumul acelei situații, probleme, etc. s-ar putea să vedeți și soluția la ea. Dar la fel de bine s-ar putea să experimentați, pe moment, o stare de neliniște, tristeți, furie, teamă, etc.. Aceste stări apar din cauza faptului că prin refuzul vostru de a participa la această situație vă eliberați de acele sentimente, stări, reacții care sunt asociate unui sine al vostru de o frecvență mai joasă.

Problemele sunt particulele rămase de la sinele vostru trei dimensional
Care fie trebuie eliberate, fie invitate cu iubire să se alăture soluției.

Cei care ați luat decizia de a merge mai departe cu procesul ascensiunii, aveți, și veți avea în continuare, destul de multe de eliberat. Așa că, haideți să ne bucurăm de această perioadă de respiro dintre două valuri.

O zi minunată vă doresc!

Monica Poka


Namaste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.