sâmbătă, 30 aprilie 2016

Vă veți găsi cufundați în minunea care sunteți cu adevărat


29 aprilie 2012 prin John Smallman

Umanitatea este pe cale să se trezească  și asta ca destin divin. Deci, deschideți-vă inimile pentru a primi Iubirea  care constant vă este oferită pentru a vă trezi din starea de somn profund. Și voi vreți asta, voi știți că viața este mult mai reală, mai vie și exuberant de vibrantă decât ceea ce în prezent experimentați, și totuși există un sentiment de teamă și de anxietate sau chiar de spaimă – pentru a merge mai departe de acea stare, de a face față judecăților și posibilelor condamnări pentru comportamentele în care ați fost atât de mult timp angajați. Dar acele comportamente nu au avut niciodată loc, nici nu aveau cum.

Starea voastră actuală este iluzorie! Atât de mulți înțelepți și sfinți v-au avertizat în mod repetat de acest lucru, și totuși vă îndoiți și încercați să vă agățați de credințe  care încearcă să vă convingă că sunteți păcătoși și nepotriviți și că nu sunteți vrednici de Iubirea necondiționată a lui Dumnezeu.  Voi sunteți întotdeauna iubiți pentru că sunteți copiii lui Dumnezeu, creați de El ca ființe perfecte care să trăiască în bucuria veșnică.  Aceasta este Voia Lui.

Să vă imaginați că orice altă stare decât veșnica unitate armonioasă cu El ar putea fi destinul vostru, să nu mai vorbim de posibilitatea lui, nu are nici un sens. Voi toți sunteți  de o valoare infinită, bijuterii prețioase pe firmamentul ceresc, și fără prezența oricăruia dintre voi, această stare ar fi incompletă. Și nimic din ceea ce este  Dumnezeu, Care Este Tot Ceea Ce Există, nu ar putea fi vreodată incomplet.

Destinul vostru este să vă treziți și așa și trebuie. Eliberați-vă de  fricile voastre, de îndoielile voastre, de temerile voastre care vă sugerează că sunteți nedemni deoarece ele doar vă fac să deveniți confuzi și vă distrag. Pentru a avea confirmarea divină, mergeți în înteriorul vostru – în  inima voastră, în centrul ființei voastre – și întrebați-vă pe voi înșivă dacă sunteți vrednici de Iubirea lui Dumnezeu, și vi se va răspunde cu un puternic ”DA” ! Nici un alt răspuns nu este posibil pentru că atunci când puneți această întrebare, Dumnezeu este Cel care vă răspunde !

Acest mesaj este pentru a vă reafirma că voi sunteți întotdeauna una cu Dumnezeu, Creatorul și Iubitorul vostru Tată, Care nu are nimic altceva de oferit fiecărei părți a Creației Sale, decât o Iubire necondiționată, nediscriminatoare. Nimeni nu este sau nu ar putea fi exclus vreodată din această stare divină și total inclusivă. Oricare ar fi fricile voastre, ele sunt complet nejustificate. Eliberați-vă de ele, deoarece ele nu vă sunt de folos, și permiteți-vă să simțiți Iubirea care constant vă înconjoară.

Când vă treziți, toată nesiguranța, toate îndoielile și toate sentimentele de a fi  în orice fel nedemni, pe care le-ați îmbrățișat cu un entuziasm de necrezut în eonii petrecuți în iluzie, vor dispărea, iar voi vă veți regăsi infuzați și cufundați în minunea care sunteți cu adevărat: ființe divine de o valoare infinită aflate într-o stare de permanent extaz, unul cu celălalt și cu Dumnezeu. Nu vă veți mai aminti conflictele, trădarea sau suferințe care să umbrească strălucirea stării voastre trezite. Înconjurați de toți cei care vă iubesc, și pe care voi îi iubiți, nu va exista nimic care să perturbe armonia divină care este destinul vostru ceresc.

Fratele vostru iubitor, Isus


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.