duminică, 24 aprilie 2016

Eu Sunt Corpul Tău de Lumină - Mesaj de la Corpul de Lumină


Partea a II-a

Prin Suzanne Lie

Eu sunt Corpul tău de Lumină și am venit să-ți aduc un nou mesaj. Ai învățat ”că nu corpul este cel care face Sufletul, ci Sufletul este cel care face corpul”. Dacă știi acest lucru, atunci știi că ești ”suficient de bună” ca să te eliberezi de obiceiurile și dependențele tale, de viața ta trei dimensională.

De fapt, tu știi că ești ”suficient de bună” să te întorci la SINELE tău Corp de Lumină care sunt EU. Întoarcerea la Corpul de Lumină nu este un proces de învățare, de muncă, sacrificiu și disciplină. Aceste concepte sunt perspectiva ego-lui/sinelui tău.

Procesul de a deveni Corp de Lumină este vizibil numai Sufletului/SINELUI tău. Acest punct de vedere mai înalt îți permite să te iubești necondiționat tot timpul. Iubirea Necondiționată este un punct vital pentru că tu îți ”creezi” Corpul de Lumină cu gândurile, sentimentele și intențiile tale.

Când spun ”îți creezi Corpul de Lumină”, vreau să spun să tu creezi realitatea în care te poți întoarce la Corpul de Lumină. Când acest lucru are loc, tu și Gaia puteți ascensiona ca UNA în dimensiunea a cincea și dincolo de ea.

Din perspectiva Sufletului/SINELUI tău, vehiculul tău pământesc este scheletul exterior și TU ești corpul din interior. Pe de altă parte, din perspectiva ego-ului/sinelui tău TU ești în exteriorul corpului tău și oasele din interiorul tău sunt scheletul tău.

Ego-ul/sinele tău devine treptat conștient de transformarea ta, dar este prea ocupat cu gestionarea lumii tale 3D pământeși pentru a acorda atenție acestui fapt. De asemenea, deoarece tot ceea ce are legătură cu Spiritul se întâmplă de la interior spre exterior, renovarea ta va începe în interiorul vehiculului tău de lut.

De fapt, ”remodelarea” va începe din interiorul măduvei tale osoase. Multe culturi au venerat oasele ca și rămășițe sacre ale strămoșilor lor. Ei nu au fost superstițioși, deoarece măduva osoasă este ultimul loc în care poate fi găsit ADN viu, chiar și atunci când restul corpului s-a întors în ”țărână”.

Prin urmare, ce loc mai bun pentru Suflet din care să înceapă schimbarea ADN-ului tău? Din momentul în care ți-ai transmutat primele opt celule în Atma Inimii tale Înalte, Sufletul/SINELE tău devine căpitanul vehiculului tău pământesc.

Drag Punct de Împământare, am venit la tine astăzi pentru că vreau să-ți ofer o experimentare a cum se simte să fii EU, Corpul tău de Lumină. Mai întâi trebuie să-ți spun că pot înțelege pe deplin motivul pentru care tu, cochilia mea umană, ai ajuns atât de pierdută în acest teritoriu al limitărilor.

Din fericire, eu, Corpul de Lumină, nu am părăsit în totalitate Planurile Mai Înalte, deoarece eu m-am bi-locat în aceste dimensiuni mai joase. Prin urmare, Eu continui să mai exist în aceste dimensiuni mai înalte și trag din această componentă a mea însămi în timp ce stau și aștept în interiorul tău momentul ascensiunii noastre.

Îngăduie-mi acum să te iau într-o călătorie în realitatea noastră mai înaltă. Pentru a participa la această călătorie, te rog să:

·         Te focalizezi pe mintea ta și să repeți: ”Eu sunt Corpul de Lumină.”
·         Apoi să-ți plasezi focalizarea pe inimă și să SIMȚI cea mai totală LIBERTATE pe care ți-o poți imagina.
·         Apoi să-ți aduni gândurile și simțirile în Intenția Sufletului tău de A Fi Corp de Lumină.
·         Acum, închide ochii și simte-mă pe mine, Corpul tău de Lumină, în interiorul cochiliei tale fizice.

SIMTE acum cum lumina mea se rotește și scânteiază. SIMTE cum pielea ta este o protecție pentru mine, și cum, la rândul meu, eu te protejez cu cunoașterea mea mai avansată, cu instinctele și ghidarea mea. NOI suntem parteneri acum, corp uman și corp de lumină.

Din nou, Spiritul se mișcă din interior. Prin urmare, experimentarea Corpului de Lumină începe în tine însăți. Începe prin a te conecta cu mine, Corpul tău de Lumină, care îți servesc drept portal multidimensional adânc în interiorul cochiliei tale de lut. Acest portal este situat în interiorul Chakrei Inimii tale. Prin urmare, îți cer să te focalizezi pe inima ta.

Vezi aburul meu în forma ta fizică. Mă vezi agitându-mă în jurul tău, nerăbdător să mă exprim în lumea ta fizică? Nu, eu nu sunt așa de nerăbdător cum ar fi ego-ul/sinele tău. Mai degrabă sunt nerăbdător prin faptul că energia mea te împinge în mod constant să treci dincolo de limitele timpului și spațiului.

Eu, Corpul tău de Lumină, vreau să te Eliberez de aceste restricții astfel încât să poți trăi în ACUM-ul lumilor tale mai înalte ca mine, Corp de Lumină. Îți cer acum să te predai presiunii blânde, pe care eu ți-o ofer din adâncul interiorului tău. 

Probabil că ai simțit această presiune ca și stres, nervozitate, depresie sau chiar boală. NU! Pur și simplu sunt eu, Corpul tău de Lumină, împingându-te să-ți amintești Libertatea ACUM-ului.

Permite-i întregii gândiri secvențiale să plutească din conștiința ta și tuturor conceptelor legate de timp și spațiu să iasă din realitatea ta. Tu ești doar AICI în ACUM cu mine, Corpul tău de Lumină.

Nu-ți face griji, ego-ul tău îți va reaminti când va fi ceva ce trebuie să ”faci” la un moment dat și într-un anumit loc. Deocamdată, doar FII eu, Corpul tău/nostru de Lumină.

Împreună împărtășim aceiași inimă și același portal în dimensiunile mai înalte. Împreună ne putem bi-loca în lumile mai înalte. Privește cum ne mișcăm prin portal, așa ca și apa care curge printr-un canal de scurgere, cu excepția faptului că o parte din acea apă, ego-ul nostru, păzitorul lumii noastre fizice, stă în spatele vehiculului nostru pământesc.

Trecem acum printr-un vârtej lung de energie rotitoare.
       Apoi, dintr-o dată, suntem acolo.
                    Unde suntem?
                              Suntem PRETUTINDENI!

În pretutindeni, pe care dintre multele noastre lumi mai înalte dorești să o vizitezi? Poate că putem practica experimentarea a mai mult de o singură realitate în ACUM-ul lui UNU. În timp ce ești fără formă în ACUM-ul PRETUTINDENI-ului, simte-te pe Arcturus, fiind în același în timp ȘI pe Planeta ta Natală, în timp ce ești ȘI pe Noua Stea numită PĂMÂNT.

Acolo ești Corp de Lumină, responsabilă de o anumită zonă. Ești, desigur, un conducător deoarece ești ”responsabilă”. Acesta este motivul pentru care ești printre primii care se transformă în Corp de Lumină. Curajul care este necesar pentru a face această tranziție fără susținere sau înțelegere din lumea 3D, face cu mult mai mult decât să te pregătească pentru rolul tău de conducător.

Vezi toate aceste realități ca și cum ar fi multe televizoare așezate într-o cameră de control. Diferența este că tu nu numai că vezi și auzi aceste lumi, dar le și experimentezi în INTERIORUL tău.

Simte toate monitoarele în interiorul tău, rulând toate în același ACUM. Ai posibilitatea de a-ți plasa cea mai mare parte a atenției pe unul sau două monitoare în același timp, dar toate îți sunt disponibile ÎNTOTDEAUNA tot timpul.

Vei descoperi că atunci când îți ridici undele cerebrale la Delta și mai mult, poți experimenta TOATE aceste realități cu undele cerebrale mai înalte în același moment al ACUM-ului. Poți experimenta multiple realități cu undele cerebrale mai înalte, pentru că aceste unde te duc în Sinele tău Cuantic.

Sinele tău Cuantic nu este guvernat de timp sau spațiu, pentru că aceste iluzii, ambele, sunt limitate la dimensiunile a treia și a patra. Din acest Sine, tu ești o ”undă”, un semnal de energie care este conectat la TOATE realitățile TUTUROR ACUM-urilor. Atunci când dorești o experiență directă, îți plasezi ”atenția” asupra a ceva, a unui loc sau a unei persoane. Apoi devii o ”particulă”, un element al acelei experiențe.

Acum, intră în viitorul lui Gaia și vezi-te pe tine ca și Corp de Lumină în viața ta de zi cu zi. Vezi că toată lumea din această realitate a Pământului este, de asemenea, Corp de Lumină. Spun ”realitatea pământ” a ta, pentru că vor exista mai multe vibrații ale Pământului. În unele realități ale Pământului nu vor exista Corpuri de Lumină și va fi toată acea osândă și beznă care a fost prezisă.

Cu alte cuvinte, va exista o oarecare osândă și beznă, dar vor exista și insule sigure de lumină. Apoi, există realitatea pe care tu ai ales-o. Aceasta este realitatea în care Ascensiunea Planetară a fost finalizată cu succes. Gaia a devenit o stea cinci dimensională și tu ești unul dintre multele elemente ale acestei Noi Stele Pământ.

În realitatea Stelei Pământ, corpul tău este făcut din Lumină, așa cum este într-o realitate cinci/șase dimensională. Pentru că tu îți descarci și împământezi SINELE tău Multidimensional în Gaia, tu devii planeta. Prin urmare, tu poți experimenta Steaua Pământ în orice loc din continuumul AICI-ului și ACUM-ului.

Vrei să fii pe Gaia în Marea Tranziție?
Vrei să te muți în Steaua Pământ atunci când va fi finalizată?
Sau vrei să experimentezi simultan ambele realități?

Tu ești Corp de Lumină. Prin urmare, poți fi în multe locuri și experimenta multe forme în același ACUM. Tranziția în Ascensiune, construirea noii lumi și finalizarea procesului de ascensiune este motivul pentru care te-ai încarnat din nou și din nou pe Pământ ...

Până când nu te obișnuiești cu focalizarea difuză a conștiinței SINELUI tău Multidimensional, poate fi nevoie să experimentezi doar o realitate sau două în orice ACUM dat. În cele din urmă, însă, vei fi în stare să păstrezi un număr nelimitat de realități în conștiința ta.

Cu toate acestea, acest lucru nu se va întâmpla până în momentul în care nu te vei fi predat total Curgerii ACUM-ului lui UNU. Când vei fi făcut acest lucru, vei fi eliberat iluzia ”timpului”. Fără povara timpului, nu vei avea nici un stres sau vreun sentiment de a fi copleșită. Orice vei ”face” sau ”experimenta” va fi absolut perfect.

Tot ceea ce ”creezi” va fi perfect. De fapt, din momentul în care îți poți vedea lumea fizică prin mine, Corpul tău de Lumină interior, întreaga ta viață Pământească va fi absolut perfectă. Viața ta va fi perfectă, pentru că TU vei fi (de fapt, ești deja) PERFECTĂ. Nu vor mai exista griji legate de a fi ”suficient de bună” deoarece vei fi PERFECTĂ.

Corpul tău de Lumină este ACUM, AICI în interiorul exoschletului tău. Simte presiunea mea, a Corpului tău de Lumină, împingând în pereții limitatorului tău vehicul de lut. Simte nevoia mea de a mă răspândi în lumea ta exterioară, de a exprima SINELE meu/nostru în fiecare minut al fiecărei realități, mai ales în actuala ta/noastră realitate pământească a Ascensiunii Planetare.

·      Din nou, închide-ți ochii și simte-mă pe mine, Corpul tău de Lumină, în interiorul cochiliei tale fizice.
·         SIMTE cum mă rotesc și scânteiez.
·     SIMTE cum pielea ta este o protecție pentru mine și cum, la rândul meu, eu te protejez cu cunoașterea mea mai avansată, cu instinctele și ghidarea mea.
·         Noi, suntem parteneri acum, corp uman și corp de lumină.

Ești pregătită acum să te întorci la lumea ta Pământească astfel încât să-ți poți recalibra vehiculul pământesc și să integrezi tot ceea ce ți-ai reamintit de la SINELE tău Corp de Lumină. Cu Corpul tău de Lumină activ în vehiculul tău de lut, mergi de-a lungul unui drum de cristal ca o persoană transformată.

Fiecare pas al tău dă naștere unei explozii de culoare și unui ton minunat la trecerea ta.


Tu mergi Acasă ACUM, în adevăratele tale expresii ale Corpului de Lumină.


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.