luni, 4 aprilie 2016

Mesaj de la Grupul Arcturian 3 Aprilie 2016



Prin Marilyn Raffaele

Dragilor, venim din nou în iubire cu mesaje de susținere pentru că știm că de multe ori obosiți într-o lume care pare a vedea lucrurile atât de diferit față de voi. 

Haosul pe care îl vedeți zilnic nu este altceva decât reflectarea destrămării vechilor manifestări pe măsură ce energiile care le susțineau se dizolvă. Pe măsură ce aceste manifestări se năruie și dispar, mulți se luptă să le mențină prin orice moduri cred ei că sunt necesare – de multe ori prin violență. Acești oameni dragi nu pot decât să eșueze pentru că nimic nu se poate manifesta fără energia care să-i dea formă. Forme noi și mai înalte le vor înlocui dacă le este permis.

În acest moment apare nostalgia. Un suflet obosit începe să tânjească după un timp imaginar trecut, crezându-l mai bun și mai ușor de dus. Aceasta poate fi o pantă alunecoasă pentru cei care caută să evolueze spiritual pentru că are potențialul de a ține pe cineva în robia conceptelor. Cu toate acestea, pentru un iluminat, nostalgia poate servi ca și cale într-o înțelegere mai profundă a sinelui față de SINE. Atunci când este recunoscut ca atare, un sentiment de nostalgie poate ilumina profund conceptele și credințele deținute care mai au nevoie să fie văzute și curățate.

Nostalgia este pur și simplu materializarea sentimentului de tânjire după pace pe care toate sufletele știu, în mod inconștient, că este dreptul lor prin naștere. Pentru că acum este un timp atât de puternic, plin de energii noi care se revarsă pe Pământ, curățare a vechilor sisteme de credință și schimbare, este de înțeles că mulți au devenit obosiți de lume, alegând chiar să plece, mai ales cei care nu înțeleg ce se întâmplă de fapt. Nimeni nu poate recrea și trăi în trecut, deși mulți au încercat.

Fiecare generație reflectă conștiința acelui timp aparte – îmbrăcămintea, transportul, moralitatea, legile, etc. dar toate aceste lucruri evoluează pe măsură ce conștiința evoluează. A fost un timp în care singurul mijloc de transport a fot calul, când femeilor nu li se permitea să voteze și când oamenii au fost folosiți ca și sclavi, dar lumea în general a evoluat și va continua să evolueze pe măsură ce oamenii se trezesc, adăugând fiecare mai multă lumină la conștiința universală.

Trăirea în trecut sau în viitor este viață trăită la nivelul minții trei dimensionale care vede totul fie drept bun, fie drept rău. Ea nu poate trăi niciodată cu adevărat ceea ce se petrece în momentul de acum. Dacă sunteți o persoană căreia îi plac cărțile și filmele despre alte timpuri sau fanteziste, este în regulă, dar bucurați-vă de ele fără nostalgie sau tânjire, vedeți-le drept distracția care sunt de fapt.

Vi se cere să trăiți numai din cel mai înalt sentiment de corect în fiecare moment și acest lucru este diferit pentru fiecare individ. Nu vă așteptați ca o persoană ne-evoluată să fie fericită și iubitoare cu toată lumea tot timpul pentru că ea nu a atins încă acea stare de conștiință. Această conștientizare vă permite să treceți dincolo de vinovăția personală și resentimentele care apar în legătură cu căile ne-alese, cuvintele de mânie spuse altora sau acțiunile lipsite de iubire făcute cândva în trecut. 

În acele vremuri v-ați exprimat cea mai înaltă stare de conștiință atinsă. Dacă ar fi să faceți sau să spuneți acele lucruri acum, nu ați trăi din cea mai înaltă stare de conștiință atinsă, pentru că ați evoluat. Îngăduiți experiențelor din trecut (celor bune precum și celor nu atât de bune) să-și ia locul de încheiate și treceți mai departe știind că ele au doar puterea pe care voi le-o dați. 

Încercați să nu vă temeți sau panicați atunci când observați haosul pe scena exterioară. Limitați-vă implicarea în știrile date la televiziune și în multe dintre programările sale. În general, mass-media a devenit pur și simplu un instrument de propagandă pentru promovarea violenței și a ideii că oamenii sunt atât de ignoranți și de stupizi, tot ceea ce servește pentru a menține frica și vechile concepte în viață.

De multe ori numai prin ceea ce pare a fi haos schimbarea poate avea loc. Mult din ceea ce observați în acest timp reprezintă efectul pe care energiile schimbării îl au asupra a ceea ce este ne-iluminat. Confuzi și furioși, ei își bat joc în orice mod pot pentru că ei nu înțeleg și nici nu le pasă să înțeleagă profundele probleme ale energiei și schimbării care are loc pe Pământ în acest moment.

Încercați să nu disperați atunci când vedeți scene de haos la știri sau auziți cuvintele politicienilor, atât de disperați după putere și votul vostru, încât ar spune orice cred că ați dori să auziți în loc să aibă idei proprii noi și originale. Nu toți, dar cei mai mulți văd lumea prin conceptele trecutului și nu sunt, prin urmare, capabili să intre în ceva mai înalt decât ceea ce este cunoscut deja.

Acesta este motivul pentru care un candidat total necalificat trezește interesul la atât de multă lume – el reprezintă o schimbare, chiar dacă este una retrogradă, dar este o schimbare. Arena politică nu dorește schimbarea pentru că schimbarea le-ar putea slăbi puterea personală. Cei mai mulți sunt incapabili să vadă alte soluții decât prin ceea ce este cunoscut și conștiința publicului este cea care permite ca aceste energii vechi să continue să rămână la locul lor. Pe măsură ce lumea devine mai iluminată, această servire de sine a așa-zișilor ”conducători” va dispărea. Energia va determina cine este ales.

Trăirea în fiecare zi în acord cu cel mai înalt sentiment al dreptății, vă va ghida în oricare dintre nivelele mai înalte de conștiință pentru care sunteți pregătiți și la rândul său va adăuga lumină la conștiința consensuală a lumii. Acesta este modul în care lumea evoluează. Încercați să nu vă implicați prea mult în nonsensurile unei lumi inconștiente. Stați în spate și dați-le voie să strige și să-și facă jocurile lor în timp ce voi vă preocupați să fiți, să trăiți, să spuneți și să recunoașteți unitatea voastră și a lor cu Sursa.

Atunci când vă angajați în orice, îi dați automat energie acelui ceva, indiferent de cât de corectă considerați că este poziția voastră. Ați intrat într-un timp nou, un timp în care trebuie să treceți dincolo de vechea voastră stare de conștiință sau veți fi lăsați în urmă. Părerile pot fi oferite atunci când este cazul, dar nu le dați o putere de bine sau rău.

Cum este posibil să-i iubești pe cei care chiar nu-ți plac? Să încerci să-i iubești omenește pe alții poate fi foarte dificil pentru că conștiința umană va interpreta întotdeauna că unii sunt mai ușor de iubit și alții nu sunt atât de ușor de iubit sau chiar deloc. Ca și indivizi treziți voi sunteți pregătiți să înțelegeți că numai Dumnezeu este iubire și numai Dumnezeu poate iubi. Omenește nu aveți iubire de dat. Abundență, bucurie, pace, creativitate, etc. sunt calități Dumnezeiești și să le cauți în afara sinelui sau să pretinzi că ar fi a tale personale, asta este dualitate și separare. Uneori veți reuși, alteori nu.

Pe măsură ce învățați să vă dați la o parte și să-l lăsați  pe Dumnezeu să iubească prin voi, vă veți descoperi pe voi înșivă iubind și exprimând calitățile Divinității fără nici un gând. Cum să faceți asta? Prin munca voastră interioară și prin înțelegerea că voi înșivă precum și orice lucru viu este Divin, această conștientizare devine treptat starea voastră de conștiință. Pe măsură ce începeți să trăiți din această stare de conștiință mai înaltă, vă veți descoperi pe voi înșivă exprimând automat iubirea fără să vă gândiți sau străduiți. Asta este cine ați devenit și mulți dintre voi experimentează deja acest lucru. 

Aveți încredere că totul se întâmplă așa cum trebuie, știind că voi sunteți ființe spirituale care au venit pe Pământ cu un plan pe care voi înșivă vi l-ați creat și că sunteți ghidați pe toată durata șederii voastre pe Pământ, chiar dacă nu pare să fie așa. Lucrurile care par atât de dificile reprezintă iluzia, interpretările greșite pe care voi le-ați creat prin multele vieți ne-trezite din care mai dețineți încă mult în memoria voastră celulară.

Acesta este motivul pentru care vă aflați aici. V-ați dat seama că aceste energii puternice ale acestor vremuri de pe Pământ erau perfecte pentru a vă ajuta să vă amintiți și descoperiți cine sunteți cu adevărat dându-vă voie să încheiați în cele din urmă ciclurile unor vieți ne-trezite și să curățați energiile învechite din memoria voastră celulară.

Ați parcurs cu toții un drum lung prin multe vieți de luptă, dar acesta se sfârșește, v-ați trezit. Mare parte din ceea ce înainte părea atât de real și de puternic, nu mai are putere asupra voastră, iar fricile îndelung păstrate se dizolvă în neantul care au fost întotdeauna. 

Niciodată să nu negați aparențele, bune sau rele, ci recunoașteți-le pur și simplu pentru ceea ce ele sunt – interpretări mentale ale unei Realități Divine. Este normal să vă bucurați de nașterea unui copil, dar să știți că acest lucru este tot atât de mult o iluzie precum este cel slab și moartea. Aparențele de bine și rău sunt iluzorii, numai Dumnezeu și calitățile acelei conștiințe Divine sunt reale, durabile și susținute de către lege.

Odihniți-vă mai mult, relaxați-vă mai mult, aveți mai multă încredere. Cei mai mulți dintre voi curățați vechea memorie celulară în aceste momente lucru care vă poate face să experimentați simptome asemănătoare gripei. Să luați medicamente sau să încercați să o ”rezolvați” într-un fel, va interfera cu procesul vostru de curățare – lăsați-o să se manifeste, știind că nu puteți lua vechile energii cu voi, bucurându-vă că acestea sunt șterse. 

Sunt cei care continuă să urmeze cursuri și să studieze mult dincolo de punctul în care aceste instrumente sunt necesare. Există un punct în care continua căutare este necesar să se încheie deoarece ea poate servi numai la menținerea voastră ca student în continuare și, prin urmare, ca cineva care nu va deveni niciodată maestru. Acest lucru indică o conștiință a separării. Să trăiești dintr-o conștiință depășită este ceva foarte uman.

Unii dintre voi au fost studenți spirituali serioși pe tot parcursul vieții și se simt confortabil cu studiatul și căutatul deoarece acestea vă sunt familiare și este ceea ce ați făcut întotdeauna, dar odată ce ați găsit ceea ce căutați trebuie să începeți să-l trăiți. Unii pot fi ghidați să devină învățători în acest moment.

Să nu ne înțelegeți greșit, nu spunem că nu este nevoie să mai urmați vreun curs sau să citiți cărți spiritual inspirate, noi spunem că odată ce v-ați trezit la cine și ce sunteți, instrumentele trebuie să devină lucruri ”adăugate”, să nu mai dețină importanța pe care au deținut-o cândva pentru că acum sunteți pregătiți să fiți învățați de către Sinele interior.

Practicați ceea ce știți în fiecare experiență care vă iese în cale – fizic , mental, emoțional. Tineți-vă de adevăr în toate aparențele și situațiile și treptat adevărul va deveni starea voastră de conștiință atinsă. 

Trăiți fiecare moment amintindu-vă că Eu Sunt.

Noi suntem Grupul Arcturian 4/3/16


Sursa

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.