luni, 18 aprilie 2016

Eu Sunt Corpul Tău de Lumină



Partea I-a

Prin Suzanne Lie

Îți aduci aminte de mine din primele tale zile în Lemuria? În acel ACUM noi am fost doar Corp de Lumină și mulți dintre noi au trăit în ACUM-ul AICI-ului înainte ca rezonanța lui Gaia să cadă în dimensiunile mai joase. Când Gaia a căzut în cea de-a patra, și apoi a treia, dimensiune, Eu, Corpul tău de Lumină, m-am ascuns în interiorul formei tale din ce în ce mai dense.

Acum, eu mă ascund în interiorul costumului tău de carne. Îmi aștept nașterea în realitatea care este creată prin fuzionarea dimensiunilor a treia, a patra și a cincea. Toate cele trei dimensiuni au existat ca și trei octave separate în realitatea fizică a vieții pe Pământ. Mulți au negat dimensiunile a patra și a cincea, iar unii au negat-o pe a treia.

Cei care au negat dimensiunea a patra și a cincea au fost numiți ”logici”, în timp ce cei care au negat dimensiunea a treia au fost numiți ilogici sau chiar mai rău. Pe măsură ce dimensiunea a treia și a patra fuzionează, lumea fizică va deveni atât de infuzată cu lumină, încât chiar și cei mai logici nu vor fi în stare să mai nege existența lumilor mai înalte.

Percepțiile mai înalte vor deveni din ce în ce mai normale, iar cei logici vor fi recunoscuți ca fiind limitați și incapabili să vadă ceea ce este chiar sub nasul lor. Acești logici s-ar putea să nu fie în stare să accepte schimbarea, deoarece nu vor fi în stare să creadă că ea este posibilă.

Prin urmare, nu se vor aștepta la ea, iar percepțiile lor nu vor fi calibrate la a percepe dimensiunea a cincea, sau măcar a patra. Deoarece ei nu-și vor permite să perceapă dimensiunile mai înalte, acești logici nu vor observa că realitatea lor se schimbă.

Nu vor observa schimbarea pentru că percepțiile lor limitate îi vor separa de noua realitate care se naște pe măsură ce dimensiunile fuzionează. Pe cei care cred că începe un moment cosmic, doar frica îi poate împiedica să experimenteze acel moment.

Iubirea Necondiționată vă va vindeca frica și vă va expansiona percepțiile. Iubirea Necondiționată înseamnă să iubești și ceea ce sau pe cei care au încercat să vă limiteze, să vă sperie sau să vă epuizeze. Și cel mai important, Iubirea Necondiționată este în stare să iubească frica – necondiționat.

Acordă-ți acum un moment, corpul meu fizic, pentru a chema ceea de ce ți-este frică. Da, este mai aproape decât credeai. Este aici, chiar sub gândurile tale zilnice, conștiente.

Permite-i acestei frici să intre în lumina conștientizării tale. Spune-mi din ce vine frica ta, astfel încât eu, Corpul tău de Lumină, să o pot vindeca cu Iubirea mea Necondiționată. Îngăduie-mi să fuzionez acea frică în dimensiunea a patra și a cincea astfel încât TOATE dimensiunile să fie vindecate și fuzionate în UNA.

RĂSPUNSUL UMAN

”Frica mea este cea de trădare. Mă tem că dacă fac pasul, dacă ”pariez totul” pe transformarea mea plină de succes în Corp de Lumină, asta va fi fost doar imaginația mea. Astfel îmi voi fi pierdut capacitatea de a supraviețui în lumea fizică.

Mi-e frică că dacă mă predau ghidării mele interioare, voi pierde. Apoi ”ei” vor avea dreptate, iar eu voi fi pierdut tot ceea ce ”am lucrat din greu” să dobândesc. Mă tem că vocea mea interioară greșește și lumea exterioară are dreptate.”

RĂSPUNSUL CORPULUI DE LUMINĂ

”Dragul meu întrupat, aș vrea să-ți spun că asta este frica care ți-a blocat mersul înainte. Cu toate acestea, tu faci parte dintr-un grup, grupul care s-a oferit voluntar să o ajute pe Gaia în ascensiunea Ei planetară. Cei mai mulți membri ai acestui grup au aceiași frică pentru că ei au ales să-și asculte vocea interioară și să ignore ”logica” ego-urilor lor.

Cu toate acestea, fiecare dintre voi trebuie să apelați la Corpurile voastre de Lumină pentru a Iubi acea frică în mod liber. Apoi, vă puteți desăvârși experiența personală astfel încât să o aduceți ca și contribuție la procesul de grup al ascensiunii planetare.

Chiar dacă faceți parte dintr-un grup, fiecare dintre voi trebuie să fie DISPUS să ”fie primul” care să facă saltul. Fiecare dintre voi trebuie să fie dispus să ”fie primul” care să aibă suficient de multă încredere în sine pentru a se arăta/dezvălui pe sine.

Dacă păstrați măcar un strop de îndoială, aceasta se va răspândi în tot grupul cu viteza luminii. Dacă pe voi vă trage în spate, îi va trage în spate și pe ceilalți.
      Trebuie să faceți saltul.
               Trebuie să-l faceți ACUM.

Îți amintești momentul în care ai făcut pentru prima dată saltul pentru a intra într-un corp fizic? Îți amintești teroarea de a deveni trei dimensională și multele, multele vieți și morți care i-au urmat?

Acum ești pe cale să te eliberezi. Dacă te uiți numai la această viață, poate să ți se pară că mai este ”multă vreme” până la ascensiunea ta. Pe de altă parte, dacă te uiți la călătoria ta, de la prima ta viață până la asta, timpul care ți-a mai rămas să-l petreci în dimensiunea a treia îți va părea chiar foarte scurt.

Am să-ți ofer o privizualizare a modului în care trebuie să împământezi dimensiunea a cincea în corpul tău fizic și să-ți fuzionezi sinele trei și patru dimensionale cu mine, Corpul tău de Lumină. Ți-ai început deja procesul de a-ți preda viața trei dimensională controlului Sinelui tău Mai Înalt.

Acum – vezi un cerc strălucitor de lumină în fața ta. Apare ca o pată mică, dar pe măsură ce te apropii de el, lumina devine din ce în ce mai strălucitoare.

Vezi cum această lumină, această lumină cinci dimensională strălucește în forma ta fizică. Poți vedea cum straturile de vibrație din corpul tău fuzionează cu stratul cinci dimensional care se află în partea exterioară a corpului tău fizic.

Aceste ”straturi” ale Corpului tău de Lumină pe cale de a se naște sunt foarte strălucitoare și vag formate ca un nor de lumină radiantă, sau o nebuloasă în spațiul cosmic. În interiorul acelui strat se află sinele tău patru dimensional.

Sinele tău patru dimensional este puțin mai condesat și deține mai multă formă decât Corpul tău de Lumină cinci dimensional. Cu toate acestea, forma ta patru dimensională se metamorfează și își schimbă forma în mod constant. De asemenea, trece de la o realitate la alta, ca într-un vis.

În miezul formei tale radiante patru dimensionale se află forma ta mai densă trei dimensională pentru conștiința ta. Această formă este ”făcută” din materia mai densă trei dimensională.

Procesul tău de predare i-a permis vibrației patru și cinci dimensionale să se integreze treptat în corpul tău trei dimensional. Prin urmare, ceea ce a fost cândva foarte dens este acum infuzat cu frecvențe vibratorii mai fine. În cele din urmă, fiecare celulă și atom va vibra în tandem cu omologul tău cinci dimensional.

Tragerea vibrației tale cinci dimensionale îți va modifica treptat sinele trei dimensional, transformându-l într-un sine patru dimensional, dar transmutarea finală în sinele cinci dimensional nu poate avea loc până în momentul în care emanațiile tale patru dimensionale nu sunt putificate și vindecate.

TOATĂ frica trebuie să fie eliberată înainte ca tranziția să poată fi completă. Când frica este transmutată în putere, sinele tău patru dimensional va acționa ca un liant pentru a lipi anatomiile tale trei și cinci dimensionale. Conștiința ta trei dimensională va fi prima parte a sinelui tău trei dimensional care va face tranziția în dimensiunea a cincea.

Conștiința ta cinci dimensională va calibra simțurile tale trei dimensionale pentru a precepe conștient din ce în ce mai mult dimensiunea a cincea pe măsură ce aceasta se infiltrează în viața ta de zi cu zi. Conștientizarea și analiza viselor precum și meditațiile frecvente vor accelera procesul tău pentru că te vei auto-educa să îți focalizezi atenția pe realitățile tale mai înalt dimensionale.

ACOLO UNDE ESTE ATENȚIA TA – ACOLO EȘTI ȘI TU

Ai răbdare cu tine însăți. Aici este vorba de un proces care începe și care este mult dincolo de ceea ce tu ai putea cere sau ți-ai putea măcar imagina. Fii liniștită și îngăduie-i acestui proces să te cuprindă cu totul și să te direcționeze. În timpul acestui proces s-ar putea să experimentezi o mare căldură în corpul tău.  

Această căldură se formează pentru că tu încerci să rulezi o conștiință cinci dimensională printr-un corp trei dimensional. Limitarea și separarea care este matricea formei de viață trei dimensionale poate provoca o disonanță în corp atunci când conștiința ta cinci dimensională rulează prin acesta.

Dacă deții doar o lumină slabă, multe dintre slăbiciunile tale pot fi ascunse în umbră. Cu toate acestea, pe măsură ce conștiința ta se expansionează, lumina ta devine din ce în ce mai strălucitoare, iar slăbiciunile tale sunt expuse ca să fie văzute. Nu mulți dintre voi vă simțiți confortabil cu acest grad de deschidere și vulnerabilitate.

În consecință, s-ar putea să trimiți mesaje amestecate în lumea ta. S-ar putea să trimiți mesaje despre cine ești tu cu adevărat în conștiința ta cinci dimensională, în timp ce trimiți simultan mesajul a cine ”ar trebui” să fii din conștiința ta trei dimensională.

Aceste mesaje diferite se bat cap în cap între ele și cauzează stres în corpul tău. Această disonanță interioară este proiectată apoi în lumea ta exterioară. În acest fel, orice frică pe care o adăpostești în corpul tău va fi proiectată în afară în mediul tău înconjurător trei dimensional.

Pentru că de multe ori este dificil să-ți percepi frica interioară, s-ar putea să alegi să o ignori. Pe de altă parte, s-ar putea să simți frica cuiva apropiat ție. Prin urmare, îți reamintesc să-ți aduci aminte că tu ești cea care ți-ai creat realitatea.

Dacă tu ți-ai creat realitatea, atunci ți-ai creat-o având o persoană care să îți reflecte frica astfel încât să nu o mai poți ignora. Înainte de a înfrunta și a vindeca această frică în altcineva, caută sursa acelei frici în interiorul tău. Din momentul în care Iubirea ta Necondiționată a vindecat frica din tine, problema pe care o ai cu acea persoană se va dizolva de la sine.

Continuă să-ți predai toate fricile mie – Corpul tău de Lumină – și eu te voi ajuta în transmutarea lor în putere. Cu toate acestea, mai întâi trebuie să-ți închei transmutarea ego-ului tău. Atâta timp cât ego-ul tău este implicat, există întotdeauna posibilitatea coruperii puterii tale.

Din momentul în care SINELE tău cinci dimensional este singurul creator al vieții tale, vei fi atât de detașată de recompensele și pedepsele dimensiunii a treia, încât corupția exterioară nu va mai fi o problemă.

Du-te acum și implică-te profund în procesul tău. Ai așteptat atât de multe vieți această oportunitate. Bucură-te la maxim de ea. Tu ești una dintre ACEIA care vor experimenta acest măreț moment cosmic într-un mod treaz și conștient. Pentru că ai ”mers înainte” în expresiile mai înalte ale SINELUI tău, vei fi capabilă să facilitezi în mod conștient transmutarea lor în Corp de Lumină.

Eu Sunt Corpul tău de Lumină. Te voi ghida la fiecare pas. Doar relaxează-te și continuă să renunți la ORICE frică. Noi suntem UNA. Eu sunt tu și tu ești eu.

Noi suntem O SINGURĂ creație individualizată într-o Mare Cosmică a Unității.
           Atinge-mi inima,
                       Dezmiardă-mi mintea,
                                  Astfel încât Unitatea,
                                               O vom găsi în cele din urmă.

Corpul tău de Lumină


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.