vineri, 8 aprilie 2016

ATMA și Elementalii


Arcturienii

De Suzanne Lie

Dragi Ascendenți,

Pe măsură ce vă continuați procesul vostru de întoarcere la SINELE vostru Multidimensional, veți elibera acele componente ale sinelui vostru care nu vă mai sunt necesare. În același timp, vă veți plasa din ce în ce mai mult atenția pe SINELE care deveniți. Pe măsură ce vă continuați metamorfozarea, micuța voce a copilului interior se va face auzită, ”Ia-mă cu tine”.

Vă reamintim să vă amintiți să vă primiți cu bucurie Sinele Copil în Inima voastră Înaltă. ”Copilul” vostru este Copilul vostru Divin care a devenit cel cu care v-ați identificat ca fiind voi înșivă înainte de a vă începe procesul ascensiunii. Pe măsură ce vă acceptați Copilul Divin în inima voastră, voi vă eliberați atașamentul față de Roata Vieții și a Morții trei/patru dimensională.

Copilul vostru Divin reprezintă primele voastre opt celule care sunt stocate în ATMA Flăcării Întreite din Inima voastră Înaltă. În aceste prime opt celule se află tot ceea ce voi ați învățat în multele voastre încarnări pe Pământul fizic. Aceste opt celule conțin și tiparele vieților în care v-ați întors la SINE, ascensionând, în alte încarnări ale voastre.

Când ați murit, v-ați întors în Roata Vieții și a Morții în aura patru dimensională a planetei Pământ. Pe de altă parte, atunci când ați ascensionat v-ați întors la Corpul vostru de Lumină cinci dimensional. Corpul de Lumină este cel care vă poartă peste Marele Gol/Vid dintre dimensiunea a patra și a cincea și dincolo de ea.

Pe parcursul acestei ere de transformare planetară, mulți ascendenți își vor lua Copilul Divin în Inima lor Înaltă pentru a rupe orice legătură cu Roata Vieții și a Morții. Mulți dintre voi cei care se pot întoarce la dimensiuni mult mai înalte alegeți să vă conectați cu pragul lumii cinci dimensionale pentru a ajuta la crearea Noului Pământ.

Vă rugăm să vă aduceți aminte că în fiecare versiune a dimensiunii a cincea și dincolo de ea, NU există timp. Prin urmare, voi intrați într-o realitate care a existat întotdeauna și care este în același timp în procesul creației.

De fapt, de fiecare dată când călătoriți inter-dimensional, voi vă amestecați marea voastră Esență Multidimensională cu o realitate care vă re-setează Esența, precum și întreaga realitate. Această resetare crează opțiuni și oportunități noi care nu au existat înainte de intrarea voastră.

Astfel, voi intrați într-o realitate care a existat dincolo de timp în timp ce prezența voastră crează simultan o schimbare în acea lume. Vedeți acum dragi ascendenți cât de multă putere aveți în voi? Aveți capacitatea de a modifica o întreagă realitate prin simplul fapt de a vă amesteca Esența cu acea realitate.

De fapt, chiar și aflându-vă în vehiculul vostru pământesc legat de timp voi influențați Conștiința Colectivă și Planetară cu fiecare expirație a voastră. Mai mult de atât, voi inspirați Conștiința Colectivă și Planetară cu fiecare inspirație a voastră. Știați că respirația voastră are o astfel de putere?

Prima voastră respirație, chiar la naștere, a dovedit că sunteții vii (conectați la Jocul 3D) după cum ultima voastră respirație indică că ați murit (deconectat de la Jocul 3D). Cu alte cuvinte, Esența voastră Spirituală intră în forma voastră la naștere și iese din forma voastră când muriți.

Cu toate acestea, deoarece voi sunteți Esență Spirituală, voi nici nu vă nașteți și nici nu muriți. Forma voastră este care se naște și cea care moare. Amintiți-vă că pentru a intra într-o realitate bazată pe formă, mai întâi trebuie să vă creați un corp bazat pe rezonanța moleculară și configurația acelei realități.

Apoi, când corpul vostru este pe deplin format, Spiritul vostru intră în acea formă. Când intrați într-o realitate care este dincolo de formă, pur și simplu vă calibrați conștiința la frecvența acelei realități și vă amestecați conștiința cu acea realitate.

Noul Pământ rezonează la pragul dintre dimensiunile formei trei/patru dimensionale și sub-planele mai înalte ale dimensiunii a cincea în care forma este o opțiune și nu o indicare a faptului de a fi viu sau mort.

În pregătirea pentru călătoria voastră peste golul dintre dimensiunile trei/patru și a cincea, forma voastră fizică se află în procesul transmutării în Corp de Lumină. Cu toate acestea, pe măsură ce forma voastră transmută într-o frecvență mai înaltă de exprimare, același lucru îl face și întreaga voastră realitate, pentru că și planeta Pământ ascensionează.

Prin urmare, atât oamenii cât și planeta își recalibrează forma la frecvențe din ce în ce mai înalte. Deoarece forma/corpul vostru este format din elementele realității pe care voi o experimentați, atunci când realitatea voastră transmută în frecvențe, voi trebuie să vă potriviți cu acea schimbare de frecvență pentru a rămâne în acea realitate.

Prin urmare, conștiința voastră se recalibrează în mod constant la frecvențe din ce în ce mai înalte ale luminii, iar corpul vostru trebuie să se recalibreze și el. Dacă starea voastră de conștiință devine mult mai înaltă decât corpul vostru, atunci voi veți ”muri”, deoarece conștiința voastră este prea înaltă pentru a putea fi conținută de acel vehicul de frecvență mai joasă.

Vehiculul vostru pământesc este alcătuit din expresiile trei dimensionale ale pământului, aerului, focului, apei și spirit/foc. Expresiile patru dimensionale ale acestor elemente ale corpului vostru sunt cunoscute ca și Elementali. Elementalii Pământului sunt numiți Gnomi, Elementalii Aerului – Silfide, Elementalii Focului – Salamandre, Elementalii Apei – Ondine, iar Elementalii Eterici reprezintă Spiritul viu din toate formele.

Elementalii patru dimensionali mențin respirația lui Gaia în ei și împărtășesc Esența Ei cu voi prin intermediul inspirației voastre.

Cu fiecare inspirație a voastră, aduc frecvența mai înaltă a formei lui Gaia în Corpul (Elementalul Pământ), Respirația (Elementalul Aer), Sinapsele Neuronale (Elementalul Foc), Sânge și Fluidul Cerebrospinal (Elementalul Apă) și Conștiința (Elementalul Eteric) vehiculului vostru pământesc.

Apoi voi expirați expresiile mai înalte conștiinței pentru a contribui la transmutarea lui Gaia, așa cum și Ea și-a împărtășit transmutarea Ei cu voi.

·       În acest fel, forma voastră transmutândă (Pământ) se aliniază cu forma transmutândă pământ a lui Gaia.
·        Respirația voastră transmutândă (Aer) se aliniază cu atmosfera transmutândă a lui Gaia.
·       Sistemul vostru nervos transmutând (Foc) se aliniază cu joncțiunile sinaptice transmutânde din sistemul ”electric” al lui Gaia.
·  Transmutarea tuturor fluidelor voastre corporale (Apa) se aliniază cu apele și oceanele transmutânde ale lui Gaia.

·     Pe măsură ce Conștiința voastră transmută de la eteric (patru dimensional) în Spiritual (cinci dimensional), conștiința voastră personală se aliniază cu conștiința planetară, ceea ce înseamnă transmutarea din trei/patru dimensional în cinci dimensional. 

Reprezentarea fizică a lui Gaia este Pământul trei/patru dimensional, iar reprezentarea cinci dimensională a lui Gaia este Noul Pământ.

Pe măsură ce voi, cei care ascensionați, vă aliniați conștiința personală cu conștiința planetară a lui Gaia, precum și cu TOȚI locuitorii Ei, voi contribuiți foarte mult la ascensiunea planetară.

În același timp, marea masă a corpului ascendent a lui Gaia contribuie la ascensiunea voastră personală. De asemenea, câștigați avantajul suplimentar al unei tranziții pașnice pe Noul Pământ pentru că sunteți înconjurați și protejați de întrega planetă ascendentă.

Provocarea în această configurare a ascensiunii, deoarece există multe versiuni ale ascensiunii, este că vă puteți îndoi cu ușurință că ascensionați pentru că nu plecați nicăieri. Dacă ați ascensiona mai repede decât planeta, ați fi trași afară din acea realitate și ați simți ca și cum ați părăsi Pământul. Atunci ați avea dovada fizică a ascensiunii voastre.

Cu toate acestea, dovezile fizice ale ascensiunii voastre nu sunt în concordanță cu aceasta. Cel mai bine este să eliberați nevoia ego-ului de dovezi și să aveți încredere în cunoașterea voastră interioară că, din moment ce voi și Gaia sunteți UNA, voi ascensionați împreună. În acest fel, ÎNTOARCEREA implică și oameni și planetă.

Cu multă iubire ne alăturăm vouă deoarece cu toții ne întoarcem ca
O SINGURĂ Planetă și Oameni
Arcturienii și Familia voastră Galactică



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.