marți, 26 aprilie 2016

Inima MatriciiDe Suzanne Lie

Dragilor,

Eu sunt IlliaEm, Elohim de pe Arcturus. Am venit astăzi la voi pentru a vă reaminti că separarea este depășită acum. Prin urmare, voi sunteți în uniune cu TOATE nivelele multidimensionale ale SINELUI vostru.

Din această cauză vă vor fi suficiente doar câteva momente de meditație ca să-mi simțiți Esența, precum și Esența Minții de Grup Arcturiene în Sufletul vostru, conștiința voastră, aura voastră, corpul vostru fizic și în corpul fizic al lui Gaia.

Totul este UNA. Prin urmare, acesta este ”momentul” ca voi să vă antrenați Corpul Dorință pentru noul său scop. Vechiul scop al Dorinței a fost să vă ajute în ”dobândirea” a ceea, unde și ce v-ați dorit.

Vă rog să-i spuneți Dorinței că a fost re-locată. Scopul Dorinței ACUM este să își amintească că ”Eu Sunt Totul, Peste Tot și Fiecare pentru că EU SUNT Inima și Sămânța Matricii de Cristal.”

Matricile de Cristal

Inima Matricii de Cristal se află în Chakra Inimii noastre, cu ½ de octavă ca și frecvență mai sus de inima noastră fizică. Ea este sâmburele Flăcării Întreite în care arde puterea forței noastre de viață. Sămânța Matricii de Cristal se află în Chakra noastră Coroană cu ½ de octavă ca și frecvență mai sus de glanda noastră pineală în creierul nostru fizic.

Sămânța Matricii de Cristal este punctul de intrare al dimensiunilor mai înalte în vehiculul nostru fizic pământesc, în timp ce Inima Matricii de Cristal este locul în care integrăm vibrațiile mai înalte în corpul nostru fizic aflat în transformare.

Matricile de Cristal sunt principalul centru de procesare pentru ”experiențele” la care alegeți să vă calibrați. Dragilor, spun ”calibrați” deoarece există nenumărate experiențe care au loc tot timpul și peste tot. Toate aceste experiențe au loc în Curgerea Acum-ului.

Când rezonați doar la dimensiunea a treia, această calibrare este inconștientă și multe dintre experiențele voastre sunt ”alese” de către ”Credințele de Bază” care au fost activate mai devreme în copilăria voastră sau în ”viețile trecute”. A trebuit să ”lucrați din greu” pentru a elibera aceste limitări și a le înlocui cu limitări ”mai puțin limitatoare”.

Acum NU mai există limitări doarece NU mai sunteți separați de Tot Ceea Ce Este. În prezent vă împământați Sufletul/SINELE în vehiculul vostru pământesc trei dimensional astfel încât să vă puteți fuziona Sinele patru și cinci dimensionale cu corpul vostru trei dimensional, precum și cu corpul fizic al Planetei Pământ.

În timpul acestei fuziuni simțurile voastre sunt re-calibrate la canalele perceptuale ale celei de-a cincea dimensiuni și mai mult. Această re-calibrare vă va ajuta foarte mult în transformarea voastră din corp fizic în Corp de Lumină.

Când Sufletul/SINELE vostru cinci dimensional intră pentru prima dată în forma voastră fizică, este normal să experimentați un sentiment puternic de ”copleșire” deoarece ego-ul vostru nu este obișnuit cu niște percepții atât de expansionate.

Acest sentiment de copleșire poate să creeze FRICĂ, care la rândul ei, va face să fie dificil să rămâneți conectați la și să trăiți din Sufletul/SINELE pe care îl descărcați. Este important să vă amintiți să predați această frică Sufletului vostru, deoarece ceea ce este dificil pentru ego-ul vostru, Sufletul vostru poate gestiona cu ușurință în Pace și Calm.

Predarea Fricii

Pentru percepția trei dimensională frica este un monstru cu o putere extraordinară. Pe de altă parte, percepția Sufletului vostru este că frica este o muscă enervantă care trebuie îndepărtată. Nu încercați să vă negați sau să vă ignorați frica sau acea o singură ”muscă” se poate multiplica.

Îndepărtați fiecare moment de frică cu Mâna Sufletului vostru. Frica NU este realitatea voastră, dar poate fi un avertisment. În acest caz, o puteți recunoaște cu un salut de recunoștință și apoi să dați drumul sentimentului de frică din atenția voastră înainte ca aceasta să prindă rădăcini în Corpul vostru Dorință.

Odată ce frica este activată ca și ”protectorul vostru”, ea vă servește la a vă avertiza să fiți precauți în anumite situații. Cu toate acestea, după cum ați învățat, frica poate deveni un obicei și să se infiltreze în FIECARE dorință și manifestare a voastră.

Pentru că Sufletul/SINELE vostru cinci dimensional care rezonează dincolo de ”nevoie” și ”pericol”, vă protejează ACUM, Corpul vostru Dorință nu mai are de nevoie de frică ca și protecție.

Misiunea

Odată ce s-a eliberat de nevoia de protecție din partea fricii, Corpul vostru Dorință își poate direcționa TOATE intențiile într-o singură direcție: ÎMPLINIREA MISIUNII VOASTRE. Misiunea voastră personală este motivul pentru care v-ați luat o întrupare în această realitate timp/spațiu.

Sunt atât de mulți dintre voi acum pe Pământ care au așteptat această zi și chiar ați creat petiții pentru a demonstra cum nașterea voastră ar putea să o servească cel mai bine pe Gaia. Serviciul pe care l-ați promis în petiția voastră este Misiunea voastră; Misiunea pe care voi v-ați ales-o înainte de întruparea voastră.

Cu toate acestea, aceasta nu este o Misiune nouă, deoarece voi ați lucrat în această direcție, viață după viață, încă de când v-ați ”logat”/conectat pentru prima dată la Jocul 3D. În ultima rotație a Încheierii Galactice, în timpul căderii Atlantidei, Gaia a avut prea mult întuneric în forma Ei și aproape că s-a auto-distrus. Mulți dintre voi ați fost acolo ca să ajutați.

În timpul acestei Încheieri Galactice, Gaia i-a chemat la Ea pe oamenii săi loiali care au servit-O timp de multe vieți. Misiunea voastră de Acum este probabil similară cu Misiunea pe care ați avut-o atunci.

Așa cum voi v-ați logat/conectat la Jocul 3D ca oameni, Gaia s-a logat/conectat la Jocul 3D ca și Planetă. Prin procesul vostru de a juca acest Joc împreună cu Ea, și voi ați devenit o Planetă.

Prin regulile acestui Joc, odată ce v-ați născut, cei mai mulți dintre voi vă uitați ”piesa de puzzle” personală din ”Marele Puzzle” al Ascensiunii Planetare. Cu toate acestea, acum începeți să vă amintiți. Mulți dintre voi deveniți conștienți și de faptul că aceasta va fi ultima voastră misiune într-o formă fizică.

Odată ce această materializare este încheiată, corpul vostru fizic își va încheia transformarea în Corp de Lumină. Mulți dintre voi v-ați oferit voluntar să culminați această transformare finală în colaborare cu Gaia ca și catalizatori pentru Ascensiunea Planetară.

Sămânța Corpului de Lumină

Corpurile voastre de Lumină s-au dezvoltat lent și sigur în ambalajul cochiliei voastre fizice. Carcasa acestei ”cochilii”, care este guvernată de ego-ul/sinele vostru și este percepută drept corpul vostru fizic, crește pirpiriu pe măsură ce sămânța Corpului vostru de Lumină germinează și crește în Inima Matricii de Cristal.

Pe măsură ce această sămânță încolțește în Matricea voastră de Cristal, ea trimite muguri în fiecare celulă și atom al corpului vostru fizic, unde germinarea începe din nou. Când fiecare muguraș încolțește în fiecare celulă și atom al vostru, ADN-ul vostru ”deșeu” este activat și vehiculul vostru fizic pământesc prezintă simptomele transformării.

Oamenii voștri de știință nu au descoperit scopul acestui ADN particular pentru că el este dincolo de limitările credințelor lor; de aici și termenul de ”ADN deșeu”. Oamenii de știință nu pot percepe ceea ce ei nu pot crede că este posibil.

Acesta este motivul pentru care, dragi transformânzi, trebuie să eliberați ”conceptul de imposibil” din conștiința voastră. ”Imposibil” este un concept trei dimensional și unul care este acum depășit. TOTUL este posibil din perspectiva Sufletului/SINELUI vostru.

În timp ce Sufletul/SINELE vostru își traversează vibrația sa cinci dimensională de Acasă, el este conștient de, și întrețesut cu, multe experiențe, realități și vieți diferite care se desfășoară toate în același moment al întotdeauna prezentului ACUM.

Sufletul/SINELE vostru se implantează pe sine în una din multele sale experiențe, realități și vieți – VOI. În consecință, voi și SUFLETUL/SINELE vostru cinci dimensional intrați într-o asociere în participație.

Nu sunteți încă obișnuiți cu expansivitatea realității Sufletului vostru, în timp ce Sufletul nu este încă obișnuit cu limitările realității voastre. Cu toate acestea, ECHIPA ego/sine uman și Suflet/SINE spiritual au început un parteneriat al Spiritului în Materie.

Parteneriatul

Cu mult timp în urmă, când ați intrat pentru prima dată în Jocul 3D, ați vrut să învățați cum v-ați descurca dacă ați fi separați de Tot Ceea Ce Este. V-ați întrebat cum s-ar simți să ”FII” materie fără o legătură conștientă cu Spiritul.

În nenumăratele jocuri/vieți pe care le-ați jucat/trăit ați învățat multe despre separarea polarităților. În primul rând ați învățat că odată ce Spiritul și Materia sunt separate, masculin/feminin, lumină/întuneric, bine/rău și iubirea/frica sunt de asemenea separate.  

Ce ați învățat în jocurile voastre de polaritate? Acordați-vă un lung moment al ACUM-ului pentru a răspunde la această întrebare. Cereți-i ajutor Sufletului/SINELUI vostru și, vă rugăm, cereți-ni-l și nouă, Arcturienilor.

În ACUM-ul ”timpului” vostru este important să răspundeți la întrebarea ”Ce ai învățat?” pentru că în răspuns se ascunde Misiunea voastră. Când ați găsit acel răspuns, calibrați-vă Corpul Dorință la a TRĂI acea Misiune.

Există doar un singur rezultat la ”a-ți trăi Misiunea” și când acesta este încheiat – ca persoană, familie, comunitate, țară, națiune, continent, emisferă și PLANETĂ, parteneriatul dintre VOI și Gaia va ascensiona.  Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.