vineri, 7 iulie 2017

Actualizare 7 Iulie 2017


Pentru că ne apropiem cu pași repezi de luna plină din 9 Iulie, mulți am început să simțim deja efectul ei. Unii numesc această lună plină Luna Tunet pentru că ea, prin poziționarea ei, va aduce energii foarte puternice al căror scop este, ghiciți care J, o și mai profundă curățare și eliminare a acelor aspecte din viața noastră care nu ne mai sunt de folos pentru a face loc ca alte aspecte, mai înalte vibrațional, să poată intra.

Discutam ieri, pe cărările de munte, cu o bună prietenă că această Lună Plină va aduce mari schimbări în viețile multora și că în multe cazuri energiile ei vor declanșa adevărate furtuni care vor răscoli multe pentru a le scoate la suprafață. Este o ocazie minunată să ne observăm pe noi înșine, ce scoate la suprafață pentru a ști ce mai avem de revizuit.

Deși în vechime se cunoștea efectul energiilor Lunii asupra Pământului și se ținea cont de influența lor, odată cu ruperea omului de natură această influență și efectele ei asupra oamenilor, a femeilor mai ales, a căzut în uitare deși de simțit le simțim efectul fiecare dintre noi într-o mai mică sau mai mare măsură.

Ce are special această Lună Plină din 9 Iulie? Ea vine să definitiveze, acolo unde este posibil, eliberarea și eliminarea multor tipare pe care le mai deținem. Poate că mulți simțiți că iar și-au scos colțul tiparele legate de supraviețuire, bani, siguranță, respect de sine și iubire de sine, judecata de sine și alte tipare care au ca semn distinctiv golul în stomac și nodul în gât.  

Cum le vom aborda de această dată? Le vom lăsa să-și manifeste din nou puterea asupra noastră sau vom spune ”Nu, refuz să trăiesc această realitate! Eu sunt Creatorul realității mele și aleg să-mi creez o realitate de bunăstare, abundență, bucurie, iubire și împlinire.”?

M-am trezit astă-noapte dintr-un vis căruia altădată i-aș fi spus coșmar: eram pierdută într-o lume pe care nu o cunoșteam, complet străină mie, și în acea lume nu cunoșteam pe nimeni și nu aveam nici un mijloc de trai și nici măcar habar de unde să apuc lucrurile. Simțeam acel sentiment de nesiguranță care te face să te simți paralizat, hăituit de toate grijile legate de supraviețuire.

M-am trezit din vis cu gustul amar al acelei nesiguranțe. Când am deschis ochii, eram scăldată în lumina Lunii și asta m-a ajutat să mă liniștesc. Am decretat că refuz să trăiesc o realitate a lipsei de orice fel, că eu sunt Creatoarea vieții mele și că în mine stă puterea de a alege ce doresc să experimentez. Pe măsură ce făceam aceste afirmații simțeam cum mă liniștesc și starea de pace interioară revine.

Am mai decretat și faptul că nu voi permite ca astfel de vise să aibă vreo putere asupra mea, le-am învăluit în iubire necondiționată și foc violet și le-am pus în mâinile Creatorului. Astfel am putut să închid din nou ochii și să dorm, liniștită de această dată.

Dimineața, în meditație, am întrebat ce a fost asta, de ce am avut acest vis, iar răspunsul pe care l-am primit a fost că este nevoie să ne amintim în fiecare clipă (chiar și în somn) că noi suntem Creatorii realității noastre și că accesăm acele realități care sunt create de tiparele, credințele și convingerile la care le dăm putere.

Ceea ce am mai înțeles este că această perioadă de Lună Plină este una de energii foarte intense, cu un scop precis și care nu stau la târguială. Ele vor provoca, acolo unde este cazul, adevărate furtuni și cutremure pentru a expune ceea ce este de expus.

Remediile sunt cele cunoscute deja: meditația, plimbările în natură, exercițiile de yoga, qigong, tai ji, o muzică bună, un somn bun, fiecare știe ce-i folosește. Energiile vor continua să crească în intensitate și sunt orientate pe eliberarea vechiului pregătind terenul pentru Eclipsa Solară din 21 August.

O atitudine extrem de utilă este cea de acceptare, deoarece singură acceptarea duce la eliminarea rezistenței opuse schimbării, a luptei la orice nivel și menținerea unei stări interioare de pace, calm, liniște și armonie. De asemenea, încrederea în Planul Divin și în sincronizarea Divină este un factor extrem de important în acceptarea că totul este pentru binele nostru cel mai înalt și că se întâmplă atunci când este potrivit să se întâmple.

O zi și un sfârșit de săptămână plin de bucurie, acceptare și fericită anticipare vă doresc!


Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.