luni, 17 iulie 2017

Susținerea Ascensiunii Naturii


Lord Merlin prin Natalie Glasson

Vibrații ale Luminii pe Pământ, vă recunosc și vă iubesc cu tot sufletul meu și cu tot ceea ce Eu Sunt, Eu Sunt Merlin. Mă desfăt în vibrațiile active, colorate ale iubirii care voi sunteți; voi sunteți frumusețea în toate formele sale. Fiecare dintre voi vă fuzionați energia cu lumina Creatorului tot mai mult pe zi ce trece.

Am dorit să vin astăzi în fața voastră pentru a vă vorbi despre Regatul Copacilor, cum puteți fi de ajutor copacilor în acest moment și cum o conexiune cu copacii vă poate intensifica ascensiunea spirituală. Mai întâi aș vrea să vă vorbesc despre tranzițiile care au loc în natură.

Atât de multe se întâmplă pe Pământ; energetic este activ ca un stup de albine, iar acest lucru este posibil să fie necesar să mai fie tradus în realitatea fizică a pământului pe care voi o experimentați. Multe dintre transformări au loc în Tărâmurile Naturii deoarece spiritele, vibrațiile și ființele Naturii se concentrează pe creșterea vibrației lor și lucrează pentru a se asigura că toate aspectele Tărâmului Naturii sunt aliniate cu Creatorul, cu abilitatea de a canaliza și cu Pământul pentru a împământa energia Creatorului. Spiritele și păzitorii Naturii se concentrează asupra zonelor Naturii de pe Pământ care dețin energii negative, amintiri și tipare din trecut, curățând toate zonele în pregătirea pentru amplificarea procesului Creatorului din 12-12-12 și 21-12-12 și mai departe. Este important ca Natura să dea drumul energiilor stagnante, nu este vorba de faptul că spiritele și ființele Naturii ar ține de energia stagnantă, este ca și cum energia stagnantă a fost îngropată în anumite zone ale Naturii din cauza a ceea ce s-a întâmplat în aceste locuri sau a acțiunilor programate pentru coborârea vibrației Pământului.

Tărâmul Naturii deține vibrațiile înalte ale energiei Creatorului; el este și poate fi o legătură directă a omenirii cu Creatorul și cu planurile interioare deoarece Tărâmul Naturii vă transformă vibrația aliniindu-vă ființa cu Creatorul pentru o mai amplă experimentare. Datorită faptului că Natura este o cale de a experimenta energia Creatorului, ea este adeseori vandalizată, distrusă sau este ancorată energie negativă pentru a dizolva această cale prețioasă de conectare cu Creatorul. Tărâmul Naturii vă poate ajuta să vă conectați la un nivel mai profund și cu voi înșivă, îngăduindu-vă să vedeți, simțiți sau recunoașteți adevărul din voi susținut de iubire și pace.

Este nevoie ca omenirea să recunoască Tărâmurile Naturii ca temple ale energiei Creatorului și să fie acordat respect tuturor formelor Naturii.

Maeștrii Ascensionați, Îngerii și Spiritele Naturii lucrează cu toții pentru a curăța Tărâmul Naturii de toate energiile negative, este un proces de întinerire a Pământului care poate fi comparat cu îmbăierea corpului fizic. Noi îmbăiem corpul fizic al Mamei Pământ în acest moment pentru a susține în continuare vindecarea și ascensiunea. S-ar putea să descoperiți că unele zone din Natură pe care le vizitați au un nou suflu de viață, poate că strălucesc cu lumina, forța de viață și vibrația mai înaltă a Creatorului pe care o dețin. Dacă vizitați un loc din Natură și simțiți că energiile nu au fost întinerite încă, puteți să ne chemați să începem lucrul în acea zonă spunând pur și simplu,

”Fac apel la Lordul Merlin, Maeștrii Ascensionați, Îngerii și Spiritele Naturii care sunt în prezent focalizați pe curățarea Tărâmurilor Naturii. Aș dori să vă atrag atenția asupra acestei zone (puteți spune numele locului dacă doriți) și vă rog să curățați acest Tărâm al Naturii de toată negativitatea astfel încât să fie întinerită, strălucind de lumina Creatorului. Dați-mi voie să fiu de ajutor în orice mod în care pot și ghidați-mă dacă este potrivit. Mulțumesc.”

S-ar putea să ne simțiți călăuzindu-vă să chemați anumite energii care să fie ancorate prin voi sau să vă ghidăm în împărtășirea luminii voastre, să plantați cristale sau alte practici care s-ar putea să fie potrivite. Dacă nu, vă cerem să chemați Flacăra Violet pentru a o răspândi prin pământ și Tărâmul Naturii ca să dizolve toată negativitatea și apoi cereți ca iubirea Îngerilor și a Spiritelor Naturii să se reverse în și asupra Pământului, umplând solul și Tărâmurile Naturii sub toate formele sale, chiar și animalele și insectele cu o iubire totală și absolută. Acest lucru va fi extrem de folositor.

Doresc să vă încurajez să faceți eforul de a cere curățarea Tărâmului Naturii din zona voastră, fie că mergeți în grădina voastră și cereți ca grădina voastră să fie curățată, fie că aveți doar ghivece cu plante, fie că sunteți înconjurați de Natura înfloritoare. Mare parte a Naturii se trezește acum și înflorește în activitate, așa că este momentul ideal ca o curățare să aibă loc. Vă încurajez să căutați zone din Natură, să stați și să le observați și dacă vi se pare necesar să cereți un proces de curățare și de întinerire. Eforturile voastre ne vor ajuta imens de mult. Asta înseamnă că atunci când Creatorul va trimite o rază de amplificare pe Pământ, întreaga vibrație și tiparul energetic al Pământului va exista, iar iubirea va fi multiplicată astfel încât toți să o experimenteze, înflorind în vibrațiile iubirii extaziante.

Trebuie să vă spun că unele zone s-ar putea să aibă nevoie de atenția voastră în mod regulat dacă aceste zone ale Naturii sunt bombardate în mod constant cu negativitate, chiar și gândurile negative pot cauza energie stagnantă care apoi poate fi stocată în Natură.

O altă zonă asupra căreia aș vrea să vă atrag atenția este energia copacilor. Copacii au acționat întotdeauna ca o ancoră a energiei Creatorului în Pământ. Din această cauză cei mai mulți copaci există ca o legătură între vibrația fizică a Pământului și vibrația mai rapidă a Universului Creatorului. În forma lor energetică și în forma lor fizică există o vibrație spiralată care este conectată cu Pământul și cu Creatorul. Este important să spunem că nu toți copacii sunt conectați deoarece unii dintre ei pot fi supuși unor energii negative și astfel au fost dezechilibrați sau deconectați. Nu este potrivit să presupunem doar că un copac este conectat în mod conștient cu Creatorul, întotdeauna este nevoie de o investigație.

Este nevoie de cei care se simt ghidați în inimile lor să ajute copacii în conectarea cu o vibrație mai rapidă a luminii Creatorului, să o aducă înapoi în forma lor fizică și în Pământ. Faptul că copacii doresc să-și ridice vibrația pentru a fuziona la un nivel mai înalt cu Creatorul, va ajuta și ascensiunea Pământului. Putem înțelege că ceva minunat se întâmplă, că corpul Mamei Pământ este curățat și vindecat în timp ce copacii ancorează o vibrație mai rapidă pentru a ajuta o mai mare unitate a tuturor cu Creatorul.

Pentru a fi de ajutor, vă puteți activa energia iubirii din inima și sufletul vostru, și să trimiteți această vibrație iubitoare tuturor copacilor de pe Pământ. Imaginați-vă, simțiți sau cereți ca energia spiralată a copacilor este/să fie acum conectată cu o vibrație mai rapidă a luminii Creatorului. Imaginați-vă toți copacii din lume cum își activează energia lor spiralată pentru a se conecta cu Creatorul și apoi cum lumina Creatorului curge prin fiecare copac, accelerând viteza luminii spiralate, intensificând, prin urmare, vibrația luminii pe care ei o dețin. Un moment bun pentru a practica această tehnică este seara deoarece acesta este momentul în care copacii vor fi cel mai receptivi la ajutorul vostru. Prin acest proces veți fi în serviciul ascensiunii multor spirite ale copacilor care dețin un suflet exact așa ca și voi.

Energia spiralată a copacilor deține extraordinare vibrații de vindecare și înțelepciune. Există o practică pe care o puteți realiza, de a vă da voie vouă înșivă să fuzionați simultan cu copacul și cu Creatorul, crescându-vă astfel propria vibrație precum și vibrația copacului, dizolvând iluzia separării, permițând o mai bună înțelegere și experimentare a unității. Puteți să o faceți cu un copac fizic sau să chemați spiritul unui copac care este cel mai potrivit să lucreze cu voi.

Dacă doriți să lucrați cu un copac fizic, este important să-i cereți sufletului vostru și ghizilor voștri să vă conducă la cel mai potrivit copac. Apoi conectați-vă conștient cu copacul trimițându-i iubire din toată inima și întrebați dacă copacul dorește să lucreze cu voi. Dacă primiți un răspuns pozitiv, atunci puteți intra în aura copacului și să vă așezați mâinile pe trunchiul lui.

Continuați să trimiteți iubirea din inima voastră în copac în toate nivelele ființei sale.
Dați-vă voie să deveniți conștienți de lumina spiralată din interiorul copacului și trimiteți iubirea voastră în sus prin centrul luminii spiralate.
Imaginați-vă că fluxul vostru de iubire urcă în sus prin spirală pentru a se conecta cu Creatorul.
Spirala vă susține dar dați-i voie iubirii pe care voi o extindeți să fuzioneze cu spirala.
Prin această integrare s-ar putea să simțiți că vibrația energiei voastre și a energiei copacului sunt ridicate și capabile să fuzioneze mult mai deplin cu Creatorul.
Puteți experimenta această fuziune atât de mult timp cât doriți și apoi să vă mutați atenția înspre rădăcinile copacului și să vedeți cum energia voastră combinată curge în Pământ pentru a fi împământată.
Apoi vă puteți retrage încet mulțumind.

Această practică este una avansată și pe care energia mea o predă numai atunci când elevii sunt pregătiți, dar am simțit că poate fi o experiență atât de frumoasă și care este potrivit a fi împărtășită. Vă cer ca dacă doriți să experimentați această practică, să abordați această practică precum și copacul cu un imens respect, iubire și conștientizare. Acordați-vă timp și cereți-mi să vă ajut și să vă ghidez, întrebați la fiecare pas dacă este potrivit să-l faceți pe următorul. Vă rog să nu folosiți această practică doar pentru a vă intensifica propria creștere personală; aceasta este o uniune între energii care trebuie respectată.

Întotdeauna cu mulțumiri și iubire,

Lord Merlin



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.