luni, 3 iulie 2017

Cele Cinci Alinieri


Acest mesaj a fost oferit de către Kryon prin
Lee Carroll în data de 17 Mai 2017 la  Geneva, Elveția

Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Am venit în această încăpere de multe ori, așa că unii dintre voi sunteți obișnuiți cu canalizarea. Alții o tolerați, iar alții sunteți în întuneric în ceea ce privește această idee. Dragilor, acesta este un timp de reflecție. Este un timp de compasiune, înțelegere și toleranță. Această întâlnire este, de fapt, una de întâlnire științifică, plină de spiritualitate și ezoterism. Într-adevăr, ele merg împreună. Aici este ceva pentru toată lumea, deoarece studiul științific reprezintă studierea modului în care sursa creatoare (Dumnezeu) a creat toate sistemele profunde pe care voi le studiați. Astăzi am să vă ofer un subiect numit Cele Cinci Alinieri. Cu ce vă aliniați chiar acum în timp ce stați pe scaun? Pe măsură ce cugetați la toate lucrurile pe care le-ați văzut în ultimele trei zile, cu ce idei sau energii vă aliniați?

Cele Cinci Alinieri

Prima Aliniere. Care este alinierea voastră cu ceilalți cu care v-ați întâlnit? Măcar există o aliniere? Simiți ceva aici care ar putea fi neobișnuit, care este poate chiar dincolo de a fi ”social”? Poate că sunteți pentru prima dată la o întâlnire care este ezoterică? În ultimele zile unii dintre voi i-ați întâlnit pe cei pe care simțiți că i-ați mai întâlnit și înainte. Unii dintre voi simțiți că ei au atributele de a face parte din familie! Unii dintre voi nu ați călătorit dincolo de voi înșivă, așa că nu înțelegeți despre ce vorbesc. Cu toate acestea, mulți aveți.

Aș vrea să vă vorbesc despre ceea ce se întâmplă adeseori, dragilor, atunci când sufletele bătrâne se amestecă în întâlniri și excursii ca aceasta. Ați auzit poate de Câmp? Suntem într-un loc bun ca să vorbim despre fizica lui, dar nu am să o fac deoarece a fost deja discutată de către oamenii de știință. Câmpul permite ca sincronicități și armonii și energii binevoitoare să se manifeste și pe care voi nu le-ați fi putut planifica de la voi înșivă. Se simte aproape ca o invitație – o invitație de a vedea și simți lucrurile pe care niciodată nu le-ați simți sau vedea într-o întâlnire care nu este ca și aceasta. Câmpul a fost întotdeauna aici, dar efectul și puterea sa au crescut dramatic din 2012.

O aliniere nu este o prietenie. Este mai degrabă o contopire. Cel mai bun mod de a te alinia cu o altă persoană este printr-o acțiune plină de compasiune. Ați auzit de multe ori de la mine învățătura care spune că alăturarea crează adeseori o rezonanță, o confluență de energii care rezonează una cu cealaltă. Asta este alinierea. Știați că ați putea avea o aliniere instantanee cu toată lumea din această încăpere? Depinde în totalitate de ceea ce se întâmplă cu voi toți.

Poate că ar exista o comuniune de gândire sau realizarea Dumnezeului interior. Asta ar crea o aliniere. Poate că ar fi un eveniment plin de compasiune? Și acesta ar face-o, de asemenea.

Dragilor, seria întâlnirilor a început pentru voi toți cei de aici cu un eveniment neașteptat. E fost o cădere a unui suflet aici. Ea a căzut pe culoarul dintre rânduri chiar în fața partenerului meu în timp ce el vorbea și a avut nevoie de îngrijire medicală imediată. Au existat două motive pentru acest lucru, dragilor. Unul a fost ca să vă miște inima și să vă pună într-o coerență care să fie armonioasă cu ea. Instantaneu cei din sală, care meditează, au intrat într-o stare meditativă proiectând vindecare și pace și bunăvoință. Al doilea motiv pentru care acest lucru s-a întâmplat a fost pentru vindecarea ei personală. Dacă se va prăbuși având o problemă, nu există loc mai bun în care să o facă decât aici! Acesta este modul în care au început întâlnirile aici în Elveția; prima canalizare, prima dată când am intrat cu partenerul meu în această serie, printre voi a apărut o urgență. Aceasta a creat o aliniere și voi toți ați simțit-o.

Acum, aici se pune o întrebare: Vă puteți alinia cu o urgență? Îl puteți vedea pe Dumnezeu în fiecare dintre oamenii din jurul vostru? Nici măcar nu vorbiți aceiași limbă, dar acest lucru nici măcar nu contează. Aș vrea să vă întoarceți la acel moment de acum trei zile, când inimile voastre au fost contopite și când ați fost alături de acel suflet în timp ce ea zăcea neputincioasă pe culoar – iar voi i-ați trimis pace și ați revărsat asupra ei compasiunea întregului grup. Ați avut un scop comun. Aceasta este aliniere, nu prietenie. Ea le permite la doi indivizi care nu s-au văzut niciodată să se susțină și îmbrățișeze unul pe celălalt pentru că tocmai au experimentat aceiași compasiune comună. Totuși scopul este să o faceți în mod automat fără să existe vreo urgență.

A Doua Aliniere. Care este alinierea voastră cu natura? Atunci când partenerul meu a început acest tur [vorbind despre turul de 44 de zile în care se afla] el se afla într-un loc maiestuos. Era un loc liniștit în deșert numit Valea Monumentului. Era o liniște atât de profundă și de neobișnuită încât ați fi putut-o simți. Exista o unitate cu pământul pentru că indigenii din acea zonă și strămoșii lor au practicat onorarea pământului timp de eoni. Ei au iubit pământul; ei s-au aliniat cu pământul, și astfel a început turul. Pământul ”vorbea” grupului prin liniștea și onorarea care fuseseră ancorate acolo.

În timp ce mergea prin Europa, el a continuat alianța predând în Irlanda unde pământul a devenit pur și simplu viu. Atât de multe cresc acolo și este atât de multă viață care izvorăște din pământ încât tradiția și mitologia publicului este adeseori capacitatea de a vedea spiridușii. Acest lucru este posibil pentru că acel ținut este multidimensional – ceva despre care am mai vorbit și înainte. Aceasta este o alianță cu pământul dintre oameni și energia planetei.

Care este alianța voastră cu pământul? Vă puteți alinia cu natura? Sunt unii care au spus ”Ei bine, mi-ar place să fac asta! Dar lucrez în oraș. Sunt într-un birou și vin și plec.” Alții au spus ”Eu nu lucrez deloc, dar îmi este dificil să ies din oraș.” Dragilor, ieșitul din oraș nu are nimic de-a face cu asta. Atunci când inspirați aerul, vă dați seama de unde vine oxigenul care vă umple plămânii? Vă dați seama că plantele, copacii și chiar algele l-au creat pentru voi? Există o relație simbiotică, fie că vreți să o vedeți sau nu, între fiecare Ființă Umană și natură. Asta este una dintre cele mai profunde alinieri pe care o aveți pentru că voi sunteți formați din țărâna pământului.

Dacă vă uitați la modul în care ați ajuns aici, chiar viața în sine, a fost un amestec de elemente de pe planetă care v-au creat (corpul n.t). Ați putea spune că Câmpul a dezvoltat o relație simbiotică cu copacii și cu plantele ca voi să puteți exista. Acea scânteie de viață a trăit și a rămas pentru eoni și v-a adus pe voi în acest loc. Nu este momentul să uitați acest lucru. Este momentul să-l recunoașteți. Aceasta este alinierea numărul doi.

A Treia Aliniere. Care este alinierea voastră cu stelele? Oh dragilor, asta este una bună. Ați putea spune, ”Ei bine, eu nu am, de fapt, nici o aliniere cu stelele.” Vă întreb, de ce ați crede una ca asta? Voi ați putea spune ”Ei bine, nu este relevantă pentru viața mea. Trăiesc la oraș și nici măcar nu pot vedea stelele. Nici măcar nu mă gândesc la ele.”

Vă dați seama că stelele și sistemele planetare care se învârt în jurul lor sunt făcute toate din aceleași chestii din care este făcut și Pământul? V-am mai spus și înainte: Elementele de pe această planetă sunt elementele galaxiei. Nu sunt multe elemente misterioase care stau ascunse în vastitatea spațiului. Ele sunt toate reprezentate pe Pământul vostru. Ah, probabil că v-ați străduit să vedeți ce se află în interiorul atomului, dar nu este nevoie să vă luptați ca să înțelegeți că atomul pe care îl studiați se află peste tot.

Într-adevăr, sunt gravitații diferite, combinații diferite de gaze și mărimi diferite la toate, dar eu vorbesc despre faptul că acest Pământ a provenit din tot ceea ce află ”acolo”. Asta înseamnă că atunci când vă uitați la stele, ele fac parte din voi.

Ați auzit de unele dintre învățăturile de astăzi în care oamenii de știință vorbesc despre compoziția voastră chimică – ADN-ul? I-ați auzit discutând despre faptul că poate, doar poate, nu ați proveni din ceva de pe această planetă? Dacă-i așa, atunci de unde ați venit? Dacă ”veriga lipsă” este ceva din stele? Asta da aliniere!

Dragilor, adevărul este că voi sunteți o combinație a biologiei evoluției acestei planete, plus evoluția conștiinței din stele. Deși științei voastre oficiale îi va trebui mult timp să vadă acest lucru, ea va continua să vadă indicii ale acestui lucru – piesele lipsă ale lanțului evolutiv uman. Așa că vă întreb din nou, care este alinierea voastră cu stelele și a celor din stele? Este posibil să existe conștiință în afara planetei voastre? Este posibil ca ei să fie activi și că voi le puteți simți bunăvoința? Ar putea să existe alții care să vă privească, sau chiar aici pe planetă într-o oarecare formă, și care să se gândească doar la voi și la schimbarea prin care treceți? V-ați gândit vreodată că este posibil ca aici să fie alții care cu bunăvoință și compasiune vă ajută să treceți prin ea? Răspunsul este da. Deci, care este relația voastră cu stelele?

Drag om de știință care stai aici, este un efort atât de mare să rupi barierele credinței și să te gândești pentru o clipă că lucrurile sunt mult mai vaste decât crezi tu? Este atât de mare – enormitatea realității a cine voi sunteți și de unde veniți este copleșitoare. Un om de știință adevărat ar trebui să fie deschis la noi descoperiri, dar care este cutia cu posibilități despre care vi s-a spus? Poți păși afară din ea pentru o clipă?

Dacă v-aș spune că sunt cu mult mai multe entități în galaxie care vă cunosc decât sunt oameni pe planetă? Ei cunosc condiția în care voi vă aflați, și anume, liberul arbitru. Ei sunt conștienți și de politica ”jos mâinile” până în momentul în care voi ați luat decizia pe care ați început să o puneți în aplicare – să creați Schimbarea. Lucruri noi vin pe această planetă pe măsură ce voi evoluați în conștiință și începeți să vă dați seama că alinierea voastră cu stelele este adevărată și poate chiar biologică. Va veni cu certitudine o zi în care veți întâlni acea ”aliniere” și aceasta va semăna foarte mult cu voi.

A Patra Aliniere: Care este alinierea voastră cu voi?

”Kryon, ce vrei să spui prin ”Care este alinierea mea cu mine?” Asta-i o întrebare ciudată. Eu sunt doar eu.” Nu zău? Și ce simți doar despre mine? Atunci când vă gândiți la cine sunteți și ce simțiți în legătură cu viața, există o aliniere cu ceva în interior sau, așa cum spuneți voi, nu există nici o relație cu propriul vostru suflet?

Am început această lecție întrebându-vă despre alinierea voastră cu alții. Îl puteți vedea pe Dumnezeu în alții? Îl puteți vedea pe Dumnezeu în voi înșivă? Care este alinierea voastră cu voi înșivă? Vă voi spune din nou, și din nou, și din nou că atât de mulți oameni, chiar și suflete bătrâne, se văd pe ei înșiși ca nevrednici și mai puțin decât alții.

Sunteți îndrăgostiți de voi înșivă? Asta ar putea părea o întrebare ciudată, dar voi puteți fi îndrăgostiți de existența voastră într-un mod lipsit de egoism sau puteți fi îndrăgostiți de voi înșivă într-un mod egoist. În cadrul omenirii, în mare parte aceasta este disfuncțională și egoistă. Există o imensă diferență, una care vă separă pe toți în dualitate. Aceasta este una dintre primele alinieri pe care va trebui să o faceți și o alegere importantă.

”Kryon, dacă asta este cea mai importantă aliniere, de ce este numărul patru?” Răspunsul la această întrebare este ceva ce vă voi oferi într-o clipă.

Cum este asta – tu cu tine? Când peste câtva timp veți ieși din această încăpere vă veți gândi în felul următor: ”Sunt demn/ă să fiu aici. Asta a fost frumos pentru că eu am creat-o atât de frumos?” Ați învățat de-a lungul celor trei zile că nu trebuie să ÎNTREBAȚI lucruri de la Spirit? Pe cine ați întreba atunci când Dumnezeu este în voi? Dacă Dumnezeu este în voi, înseamnă că vă întrebați pe voi înșivă? Paradigma relației voastre cu Creatorul începe să se schimbe. În loc să întrebați, vă aliniați – alinierea cu adevărul realității a cine voi sunteți.

Ați învățat că modul cel mai potrivit de a declara și a lucra cu afirmații este adeseori în contradicție cu aparenta realitate de acum. Un om bolnav care afirmă că este sănătos ar părea nebun atunci când afirmă cu voce tare cât de sănătos este în timp ce tușește și scuipă în timp ce face afirmația. Cu toate acestea, dacă înțelegeți cum funcționează acestea cu adevărat, ați înțelege că el își afirmă, de fapt, propria sănătate și declară cine devine. El se aliniază cu viitorul propriei sale structuri celulare, care este sănătoasă. Aceasta este o aliniere multidimensională cu voi înșivă!

Sunteți în această situație? Înțelegeți diferența dintre metoda veche și cea actuală? Schimbarea începe de la a lucra cu o sursă exterioară la a lucra cu una interioară. Simțiți că sunteți demni? Puteți sta în fața lui Dumnezeu și să știți că aparțineți acestei energii crescute și puternice? Când vă gândiți la auditoriul Pământului, există acolo un scaun cu numele vostru pe el – sau stați în spate uitându-vă cum toți ceilalți primesc ceva? V-ați gândit vreodată la asta?

Unde este locul vostru dragilor? Aparțineți sau stați doar pe margine sperând să existați? Poate că ați avut ceva în viață de care v-ați bătut, cum ar fi o boală, iar acum vi se spune că întreaga experiență face parte din propria voastră gândire? Aceasta este noua paradigmă. Vindecarea vine din interior și voi aveți controlul asupra ei. Puteți fi victorioși dacă există alinierea cu voi înșivă!

Cum sunteți aliniați cu voi înșivă? Vă puteți vizualiza îmbrățișându-vă și spunând ”Bună treabă! A mai trecut o zi și am devenit mai echilibrați. Începem să înțelegem cu adevărat iubirea.” Acesta sunteți voi? Dragilor, acesta într-adevăr sunteți voi, dacă voi doriți să fiți. Liberul arbitru este întotdeauna cheia. Acestea sunt lucruri pe care le puteți face sau nu, așa cum voi alegeți. O credeți sau v-a spus cineva altceva? Dacă au făcut-o, uitați-vă la viața lor. Este ceea ce vreți și pentru voi?

A Cincea Aliniere: Care este relația voastră cu Creatorul? Încă nu v-ați dat seama? Este posibil ca în interiorul vostru să fie o parte din ceea ce voi numiți Dumnezeu și căreia noi îi spunem Sursă Creatoare?

Recunoașteți în limbajul meu diferența dintre Dumnezeu și Sursa Creatoare? Dumnezeu este un nume singular, 3D care adeseori reprezintă o sursă de putere și judecată. Sursa Creatoare este un concept expansiv. Ea poate fi atât de vastă și de multiplă cât de mult doriți voi. Știați că Sursa Creatoare este multidimensională și, prin urmare, cuantică? Știați că este infinită și peste tot? Știați că ea penetrează fiecare particulă de materie? Știați că este personală și vă știe numele? Nu este deloc un singur lucru. Este totul, peste tot.

O aliniere cu Sursa Creatoare ar trebui să fie ceva ce este foarte realizabil. Este posibilă pentru voi? Dacă pentru voi răspunsul este ”da”, chiar și un ”da” marginal, atunci trebuie să vă spuneți ”Dacă fac parte din Sursa Creatoare, atunci Eu Sunt Cel Care Eu Sunt – multidimensional. Prin urmare, sunt parte din fiecare Ființă Umană de pe planetă, dincolo de ceea ce cineva poate vedea, analiza sau măsura. Eu sunt multe dimensiuni.” Această idee, dragilor, este cea din care evoluția omenirii se va produce – o coerență a unității cu tot ceea ce este.

Alinierea dintre voi și Sursa Creatoare va crea o schimbare multidimensională în voi. Cei care vor începe să devină multidimensionali vor începe să crească în intelectul lor, în intuiția lor și în conștientizarea unui adevăr mai mare. În timp ce ieșiți astăzi pe ușă puteți spune ”Sunt o parte a Creatorului și îl am pe Dumnezeu în mine. Sunt etern/ă.”? Vă face să deveniți nervoși atunci când spuneți asta? Dacă da, examinați de ce: este posibil să participați la trecutul a ceea ce v-a fost spus în locul unui viitor în care sunteți în stare să recunoașteți singuri care este adevărul intuitiv. Pe care îl vreți?

Un Adevăr Mai Mare

Tocmai v-am dat cinci alinieri. Cu toate acestea, vă voi spune un secret: Este numai una. Tocmai v-am dat cele cinci atribute ale unei alinieri.

Există o singură energie a alinierii și ea este într-un cerc. Voi toți sunteți împreună în Câmp. Întotdeauna există o invitație pentru voi să simțiți acest lucru. Voi toți împreună sunteți în aliniere cu Sursa Creatoare. Voi toți sunteți împreună în aliniere cu voi înșivă. Voi toți sunteți împreună în aliniere cu natura și cu stelele. Este o singură aliniere cu mai multe fațete, ca o bijuterie care vrea să strălucească mai puternic. Odată ce începeți să vedeți o întrepătrundere cu celelalte alinieri, începeți să înțelegeți ce aveți în interiorul vostru. Este acel moment în care vă dați seama că totul este interconectat. Este acel moment în care vă dați seama că nu puteți fi singuri și că ceilalți indivizi sunt conectați cu voi. Vechea natură umană este separatismul, frica, războiul și o supraviețuire bazată pe competiție. Noul Uman este unitate, compasiune și o supraviețuire bazată pe cooperare și înțelegere reciprocă.

V-am spus că dacă intrați într-un dulap și închideți ușa, milioane de îngeri sunt cu voi. Dar, dragilor, dacă toată lumea face parte din Sursa Creatoare, acest lucru înseamnă că, la un anumit nivel, toată lumea de pe Pământ se află în acel dulap. Vă puteți alinia cu acest gând?

Am acoperit tema înșelătoriilor vechii energii în discuțiile trecute. Vălul începe să se ridice și voi începeți să aveți un bun simț spiritual și cunoașteți toate acestea mai bine. Intuiții noi încep să vă spună aceste lucruri și devine tot mai de la sine evident multora că compasiunea este cheia, nu reacția, separarea, auto-conservarea și apărarea. Tot ceea ce a fost spus în aceste ultime trei zile vorbește despre acest fapt. Descoperirile profeției strămoșilor indică acest fapt, că este o nouă energie pe planetă și că voi stați acum în ea.

Dragă suflet bătrân, ce înseamnă toate astea pentru tine? Noua paradigmă care este aici îți cere să privești lucrurile în mod diferit. Acest lucru se întâmplă din cauza a ceea ce urmează să se întâmple pe planetă – și totul începe cu sufletele bătrâne. Sunt aici în încăpere unii care nu cred în canalizare, dar s-ar putea ca ei să creadă în iubire. Dragule, dacă ești unul dintre aceștia, s-ar putea să părăsești acest loc puțin diferit, după ceea ce ai auzit și simțit în această încăpere. Poți simți coerența inimilor?

Sunt aici cei care înțeleg tot ceea ce am spus. Sunt unii dintre voi care vor ieși de aici vindecați și nici măcar n-ați descoperit acest lucru încă. [Kryon zâmbește] Când începeți alinierea, acea aliniere cu tot ceea ce este, ea crează o energie divină a cine voi sunteți care începe să se înfășoare în jurul vostru. Apoi vă dați seama că nu este nevoie să înțelegeți. Nu trebuie să cunoașteți detaliile, iar lucrurile pe care poate că le-ați învățat și le-ați uitat astăzi sunt încă în voi. De fapt, voi începeți să rezonați într-un fel care spune ”Știam toate astea ca suflet bătrân și toate aceste serii de întâlniri cu toată această cunoaștere este pur și simplu un curs de AMINTIRE.”

Acest lucru descrie sufletul bătrân în noua energie – unul care este diferit, care tânjește după echilibru, care începe să se înțeleagă pe sine însuși și care înțelege acțiunile pline de compasiune. Aceștia sunt cei care știu ce sunt în stare să realizeze atunci când vor ieși de aici și își vor arăta și altora lumina.

Acesta este începutul unui nou Pământ. Sunteți un Om nou, cu o nouă paradigmă a existenței, dacă alegeți să înțelegeți ceea ce tocmai v-am dat. Depinde de voi. Nu vă fie frică de iubirea lui Dumnezeu! Unii dintre voi nu ați lăsat-o niciodată să intre. O porniți și o opriți, nu-i așa? Poate că vă este disponibilă doar atunci când meditați, nu înțelegeți că este 24/7? O puteți simți întotdeauna în viața voastră, în timp ce le vorbiți altora, în timp ce cinați, când mergeți la culcare, când vă treziți. Ea nu doarme niciodată și este întotdeauna acolo. Nu este nimic asemănător cu iubirea pe care o aveți cu Sursa Creatoare.

Până data viitoare. Gândiți-vă la aceste lucruri.


Și așa este.

Kryon


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.