luni, 10 iulie 2017

Mesaj de la Grupul Arcturian 9 Iulie 2017


Prin Marilyn Raffaelle

Dragilor, venim din nou în iubire la voi pentru a-i binecuvânta, vindeca și informa pe toți cei ce doresc acest lucru. În aceste timpuri de conflict și confuzie trebuie să învățați să vă odihniți și să trăiți din acest nivel mai înalt al conștiinței voastre. Mulți dintre voi sunteți ”testați” cum s-ar spune, nu de către Dumnezeu care nu-și cunoaște decât propria completitudine infinită, ci de către voi înșivă.

Sunteți confruntați cu o alegere ”Cred cu adevărat ceea ce știu că este adevărul sau nu? Pe baza imaginilor și a știrilor, ar trebui să mă tem, dar bazându-mă pe adevărul pe care eu îl cunosc în interiorul meu de ce ar trebui să reacționez la scena exterioară dacă aceasta este o iluzie? Nu este, niciodată nu a fost și nici nu poate fi moartea reală.” Aceste cuvinte vor suna șocant unora, dar trebuie să fie luate în considerare de oricine care este serios în ceea ce privește evoluția sa spirituală. Fie că Dumnezeu este sau Dumnezeu nu este.

Vom vorbi despre iubire ca emoție. Unimea este experimentată la nivel uman ca o formă de conexiune. De-a lungul timpului a ajuns să fie interpretată în sute de moduri diferite potrivit stării de conștiință individuale. Din cauza credințelor în separare, această energie de conectare a ajuns să fie selectivă și prezentă numai cu anumiți oameni.

Pe scena umană, atracția sau aversiunea pe care o persoană o poate simți față de o alta, are în mod obișnuit de-a face cu experiențele de viață trecute, energia inconștientă (memoria celulară) dar încă activă a unor interacțiuni cu sau cunoașterea unei persoane dintr-un alt timp. Aceasta este sursa a ceea ce este numit karmă. Karma nu este o pedeapsă ireversibilă pentru unele acțiuni trecute așa cum mulți cred, ci este mai degrabă prezența vechilor energii care sunt active încă și care trebuie să fie curățate.

Karma este considerată de către mulți ca fiind un soi de ”răsplată”; pentru că energia caută să se alinieze cu o energie asemănătoare, va părea că acest lucru este ceea ce se întâmplă. Rezolvarea karmică dintre doi oameni are loc în mod automat atunci când unul dintre ei, sau amândoi, evoluează și încep să trăiască dintr-o stare mai înaltă de conștiință în care energiile mai jos rezonante nu mai există. Fiind susținute doar de credința în ele fără nici o lege care să le susțină, ele pur și simplu încetează să mai existe.

Cu toate acestea, au rămas mulți care nu sunt încă în stare să rezolve și să curețe vechea energie la acest nivel mai înalt. Cei care trăiesc în totalitate în  sistemul de credință trei dimensional nu înțeleg energia și karma și astfel caută să rezolve problemele karmice interpersonale potrivit conceptelor și credințelor lor – adeseori prin acțiuni violente sau confruntări pline de furie. Acestea servesc numai la continuarea și la activarea situației karmice care la un moment dat, într-o viață ulterioară, va trebui să fie rezolvată.

Acest lucru este ușor de observat ca un haos mondial. Toată lumea, trezită spiritual sau nu, experimentează intensitatea frecvențelor de Lumină care se revarsă pe Pământ în acest moment. Aceste energii înalt rezonante expun și aduc în conștientizare energiile personale și colective care trebuie să fie curățate pentru a putea integra frecvențele mai înalte.

Energiile puternice și sacre sunt experimentate la toate nivelele: fizic, emoțional, mental și spiritual servind la atragerea tuturor celor care sunt pregătiți către trezirea la împuternicirea de sine. Celor care prosperă pe seama ignoranței altora nu le place acest lucru și continuă să difuzeze și să promoveze iluzia. Fiți treji dragilor!

Călătoria spirituală va atrage adeseori (Legea Atracției) oamenii în relații și situații care nu le chiar plac. Ei încep să se întrebe ”La ce m-am gândit?” Mulți nu sunt conștienți de faptul că ”energia asemănătoare” care a creat situația a fost energia stocată și activă în memoria celulară din trecut.

Cu toate acestea, în acest puternic moment de tranziție în loc de a fi karmice, multe situații neplăcute sunt perfecta desfășurare a unui contract de dinainte de naștere creat și acceptat de către toți cei implicați în scopul de a încheia orice lecții rămase și de a rezolva toate vechile probleme în pregătirea pentru ascensiune.

În scopul de a rezolva unele energii vechi adânc înrădăcinate, un suflet va alege în mod frecvent să se nască într-o familie care reflectă acea problemă. Acest lucru servește la activarea ei fără să-i permită persoanei să o ignore sau să o îngroape adânc așa cum a făcut-o în viețile anterioare. De exemplu, cineva care a fost profund implicat într-un sistem de credință sau religie viață după viață, dar care simte că este pregătit să treacă dincolo de ea, va alege o familie care este încă activă în acel sistem de credință astfel încât să îl poată practica, apoi să-l evalueze și în cele din urmă să iasă din el.

O persoană care a fost devalorizată și abuzată în alte vieți va alege adeseori să se încarneze într-o familie abuzivă în scopul de a-și activa stima de sine joasă și să se ridice în cele din urmă deasupra ei, împuternicindu-se. Aceste tipuri de decizii sunt luate înainte de naștere și cu ajutorul Ghizilor care se asigură că persoana este puternică și suficient de evoluată acum pentru a aborda și rezolva ceva ce poate că a cărat cu sine de-a lungul vieților.

Fiecare își crează un contract de lecție înainte de a se încarna, unul care va aduce împreună oamenii potriviți la momentul potrivit pentru ca situațiile necesar a fi rezolvate să fie, oricare ar fi vechile concepte sau credințe care sunt pregătiți să le elibereze. Sinele Mai Înalt orchestrează părțile necesare ale puzzle-ului, aducând totul împreună la momentul potrivit în scopul de a activa lecțiile alese.

Persoanele care nu sunt conștiente de planificarea de dinainte de naștere vor căuta să scape prin orice mijloace posibile, fără să știe cum să facă față acelei situații la un nivel mai înalt. Aceste situații pot exista între părinte și copil, frați, soț și soție, rude, vecini, prieteni și cunoștințe și chiar și localități. Conștientizarea adevărului ființei nu înseamnă că nu puteți sau că nu ar trebui să-i ajutați pe cei care se luptă, dar înseamnă că în timp ce faceți acest lucru sunteți în stare să vedeți dincolo de aparențe și să ajutați din nivelele de compasiune, nu din simpatie.

Deci, după cum vedeți, în realitate nu sunt accidente și nici victime, deși cu certitudine așa se vede cu ochii umani și mai ales de către cei care au acea experiență. Fiecare suflet se află într-o călătorie spirituală către trezirea la adevărul sinelui ca SINE, chiar și cei total inconștienți și dezinteresați de acest lucru. Nu există nici o excepție pentru că fiecare este manifestarea Divinului, nu există nimic altceva.

Este important să nu rămâneți niciodată într-o situație periculoasă crezând că astfel sunteți spirituali și că rezolvați ceva la un nivel mai înalt. Ceilalți care sunt implicați pot fi pur și simplu incapabili să se alinieze în orice fel cu căile mai înalte de rezolvare. Aveți întotdeauna încredere în intuiția voastră.

Legăturile karmice pot fi eliminate numai atunci când o persoană este dispusă să o facă, nu este necesar să fie amândoi. Când participantul dispus să încheie relația karmică alege să nu se mai implice (nu atât de mult ca furie, ci în sensul energiei iubirii), el se ridică din vechea rezonanță, nu mai este în aliniere cu ea. Acest lucru este făcut adeseori de către cei care nu au o conștientizare a adevărului profund, dar care au atins o stare de conștiință care îi ghidează în mod automat către abordarea situațiilor într-un mod nou și mai înalt.

Numai prin alegerea de a rămâne în și de a hrăni vreo credință falsă, acele situații karmice continuă. Fără o energie care să le mențină, ele se dizolvă pur și simplu. Dacă cealaltă persoană, sau celelalte, alege/aleg să continue în acea credință, acest lucru nu-l va afecta pe cel care a ales să meargă mai departe, decât în cazul în care acesta se re-implică.

Este important să fie eliminate corzile energetice care se formează din experiențele intense de bine și de rău dintre oameni. Mulți poartă corzi cu anumiți oameni viață după viață ceea ce duce la formarea unei legături de tipul robie. Deseori ea se formează între un părinte și copil, iubiți, membri de familie, prieteni, precum și între dușmani.

Corzile energetice pot fi cu ușurință eliminate prin declararea intenției de a face acest lucru, cerându-le Ghizilor voștri ajutorul și într-un moment de liniște neîntreruptă vizualizați-vă mâinile pline cu Lumină intrând în chakra Plexului Solar și îndepărtând cu multă blândețe orice corzi. Apoi înapoiați-le cu iubire celeilalte persoane și umpleți spațiul gol cu Lumină.

Un lucrător cu energia evoluat spiritual poate face această îndepărtare a corzilor energetice pentru voi, dar folosiți-vă întotdeauna intuiția atunci când căutați o persoană pentru o lucrare energetică. Alegeți pe cineva cu o înaltă rezonanță care acționează dintr-un nivel de conștientizare evoluat și nu pe cineva care a învățat tehnicile dar nu are încă o bună înțelegere și conștiință a adevărului din spatele lor.

Emoțiile sunt o parte vastă și confuză a vieții trăită în energia trei dimensională. Atracția sexuală a ajuns să însemne iubire. Antipatia a ajuns să însemne că o altă persoană este oarecum mai puțin (valoroasă n.t.). Confuzia în ceea ce privește emoțiile negative trimite adeseori oamenii la terapeuți care, în mod frecvent, analizează și îi derutează și mai mult în loc să intre în miezul oricărei credințe care le-au creat.

Acest lucru nu înseamnă că nu puteți căuta acest tip de ajutor dacă sunteți ghidați să o faceți, nici nu înseamnă că terapeuții nu încearcă în mod sincer să ajute oamenii. Ajutorul este asigurat pentru toate stările de conștiință, la toate nivelele, dar pentru cei pregătiți spiritual pentru o muncă mai profundă, acest lucru poate crea o întârziere spirituală pentru că voi nu mai sunteți în aliniere cu multe dintre ideile și tehnicile trei dimensionale pe care ei le folosesc. Cei care sunteți ghidați să căutați ajutorul unui terapeut, cereți să fiți ghidați către unul cu o conștiință evoluată. Sunt mulți, dar nu o afișează.

Luarea de medicamente pentru gestionarea emoțiilor nu servește decât la mascarea și împingerea lor mai profund în interior în loc să permiteți să fie înțelese și clarificate. Cu excepția cazului în care ele sunt cu adevărat necesare, și de multe ori ele sunt într-un sistem de credință trei dimensional, medicamentele ar trebui evitate. Toate substanțele chimice ingerate afectează câmpul de energie, iar o mare parte din informațiile cu privire la medicamente se bazează pe lăcomie și conceptele false legate de normalitate.

Drogurile luate la alegere promovează un fals sentiment de spiritualitate și plenitudine ducând la dependență, întârziere spirituală și adeseori la pierderea unei vieți și a lecțiilor planificate. Pentru cei treziți la adevăr, este important să-și mențină corpul curat și clar, creând un vas pentru integrarea energiilor mai înalte.

Lăsați emoțiile să se manifeste, nu le opuneți rezistență, nu le urâți sau să fiți jenați de faptul că le aveți. Iubiți-le ca pe o fațetă a cine voi sunteți în acel moment recunoscând că emoțiile vă servesc la avertizarea voastră că sistemul vostru de credință și memoria celulară sunt pregătite acum să fie clarificate. Nu mai sunteți o ființă umană ne-trezită dacă citiți aceste mesaje, așa că încetați să vă gândiți la voi înșivă în acel mod. Sunteți departe pe calea voastră spre ascensiune în frecvențele mai înalt dimensionale, nu mai sunteți căutători ai adevărului.

Starea voastră de conștiință se reflectă în exterior. Dacă experimentați o situație dificilă cu cineva, ceva sau vreun loc, recunoașteți asta ca pe un semn că ceva încearcă să se clarifice – vreo credință falsă pe care s-ar putea să o mai dețineți. Întrebați-vă ”Ce cred că mă face să mă simt în felul ăsta?” Asta vă va îndruma către ceea ce are nevoie de o mai profundă examinare.

După cum am spus de multe ori, Iubirea este energia Unimii, dar ea este interpretată potrivit stării de conștiință individuale. Fiecare problemă a vieții de zi cu zi poate fi rezolvată în momentul în care se înțelege că nu există decât Unul. Acest lucru vă permite apoi să recunoașteți și să clarificați orice credințe ale separării pe care s-ar putea să le mai dețineți făcând loc ca o conștiință nouă și mai evoluată să se poată desfășura.

Nu vă așteptați să nu mai experimentați niciodată o reacție la cineva care v-a rănit sau că ați fi un eșec spiritual din această cauză. Curățarea și vindecarea are loc pe măsură ce vă deschideți la adevărul Divinității fiecăruia, dar în densitatea fizicalității, este nevoie de timp ca vindecarea să fie pe deplin integrată.

Acțiunile voastre interioare sau exterioare de manifestare a iubirii necondiționate nu pot afecta niciodată acțiunile și credințele altcuiva, așa că nu vă uitați la ”oamenii problemă” din viața voastră după schimbare. Trezirea lor este treaba lor, nu a voastră.

Pe măsură ce creșteți în adevăr și conștientizare veți descoperi că anumiți oameni și situații pur și simplu dispar din viața voastră. Acest lucru se întâmplă pentru că voi nu mai sunteți în aliniere cu cuvintele și acțiunile de o rezonanță joasă implicate care au permis să fiți răniți. Voi sunteți acum capabili să ”Îi lăsați pe păgâni să turbe” în timp ce voi trăiți și vă mutați în realitățile mai înalte ale Iubirii și Adevărului.


Noi suntem Grupul Arcturian 7/9/17


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.