vineri, 14 iulie 2017

O minunată claritate se dezvoltă în mințile voastre


10 Iulie 2013 prin John Smallman

Acest moment din evoluția conștiinței colective a umanității este absolut uimitor așa cum ea intră tot mai mult în aliniere  cu cea a Tatălui nostru. Ea a fost divin planificată și intenționată chiar din momentul în care, aparent, ați intrat în iluzie și v-ați separat de Dumnezeu și ați încercat să trăiți fără iubitoarea Sa ghidare și susținere. Acest lucru nu a fost posibil, dar voi ați reușit să vă prefaceți că v-ați fi separat de El, iar apoi v-ați construit un mediu din care ați exclus Iubirea. De fapt ea poate fi doar ascunsă – ea nu poate fi exclusă deoarece altceva nu există – și numai pentru atâta timp cât marea majoritate dintre voi a vrut ca ea să rămână așa. Acum colectivul s-a răzgândit și a ales să elimine vălul imaginar care a ținut Iubirea ascunsă de voi. Pe măsură ce voalul se rulează înapoi lăsând Lumina să pătrundă, o uimitoare claritate se dezvoltă în mințile voastre pe măsură ce recunoașteți nebunia a atât de multe și îndelung acceptate atitudini și comportamente tradiționale comune care au încurajat neîncrederea, divizarea și conflictul, iar acum vă dați seama că ele au fost complet inutile și extrem de dăunătoare pentru voi.

Iubirea vă învăluie întotdeauna pentru că ea este câmpul creației divine în care își are existența veșnică tot ceea ce există. Umanitatea a ales să ignore câmpul iubitoarei energii în care ea este învăluită pentru a se imagina neiubită, abandonată și chiar de neiubit, iar apoi să-și petreacă timpul căutând iubirea celorlalți care, la rândul lor, se experimentează pe ei înșiși ca neiubiți, abandonați și de neiubit. Bineînțeles că așa nu poate funcționa. Iubirea este ceea ce voi sunteți. Nu trebuie să o căutați în altă parte. Cu toate acestea, voi trebuie să vă eliberați de toate aceste auto-judecări negative care vă tulbură mintea și care, asemenea unor coli pline de praf, vă acoperă natura voastră esențială: Iubirea. Iubirea a fost întotdeauna natura voastră și ea este neschimbabilă și de neschimbat, nu trebuie decât să o recunoașteți și să o acceptați.

Limitările și restricțiile pe care le-ați introdus în iluzie v-au convins aproape pe toți că sunteți creaturi nedemne și rele, într-un contrast inimaginabil cu infinita măreție a lui Dumnezeu, Tatăl vostru veșnic iubitor. Propria voastră ură de sine sau dezgust de sine – auto-evaluări nebunești și prost informate făcute fără o cunoaștere sau înțelegere a propriei voastre naturi – v-au convins să vă ascundeți de Iubire.

Într-adevăr, ca în binecunoscutele basme, voi toți sunteți broaște care doar trebuie să lăsați prințesa să vă sărute! Prințesa este Iubirea, iar ea așteaptă cu răbdare să vă readucă la gloria voastră totală. Adânc în voi, flacăra Iubirii Divine arde veșnic – așa că scoateți colile pline de praf! Puteți face acest lucru acceptându-vă așa cum sunteți și privind clar și iubitor sinele pe care tocmai l-ați îmbrățișat. Veți vedea că poate într-adevăr v-ați comportat insensibil, fără să vă gândiți și într-un mod egoist și egocentric de mai multe ori, dar în același timp veți vedea că ați făcut-o din frică. Frica corupe, deghizează și ascunde bunătatea infinită din fiecare dintre voi, convingându-vă de nevrednicia voastră ”în fața lui Dumnezeu”. Acest sentiment este la fel de ireal ca și iluzia. Și numai faptul că voi credeți în realitatea lui este ceea ce-l menține!

Frica voastră este complet ilogică – pentru că voi ați fost creați în Iubire ca ființe magnifice spre eterna încântare a Tatălui vostru. În timp ce cresc copiii fac greșeli, fac lucruri stupide, dar care nu trebuie și nici nu pot schimba adevărata lor natură, iar natura lor, ca și a voastră, este divină, așa cum este Tatăl vostru, pentru că tot ceea ce El crează este veșnic într-o stare de perfecțiune, fără de cusur, magnifică. Nici o altă stare nu este posibilă cu Dumnezeu, iar voi sunteți în permanență cu Dumnezeu, pentru că toată Creația este conținută în câmpul nesfârșit și infinit al Iubirii Sale.

Petrecând mai multe vieți în iluzie, așa cum marea majoritate dintre voi a făcut-o, ororile, rușinea și suferința pe care le-ați experimentat v-au distorsionat grav felul în care voi vă vedeți pe voi înșivă. V-ați identificat cu acțiunile lipsite de iubire care au loc în jurul vostru, și în care adeseori sunteți implicați, fiind aproape total incapabili să vă amintiți că ele sunt, și întotdeauna au fost, iluzorii. Și pentru că ceea ce experimentați în acel mediu pare atât de real – când experimentați suferința și durerea – este foarte dificil pentru voi să intrați în interiorul vostru, în locul vostru de pace și Iubire veșnică și să vă odihniți pentru o clipă, pentru că întotdeauna încercați să evadați din el. Dar fuga nu este decât o angajare și mai intensă în ceea ce cu adevărat sunt ororile de nedescris și distragerile fără minte ale acestei iluzii. Încercați să intrați în voi să meditați, să găsiți acel loc plin de pace, dar distragerile vă urmează. Și de obicei voi răspundeți prin a vă angaja și mai tare în ele, ceea ce vă împiedică să intrați în acel spațiu plin de pace și iubire care este în interiorul vostru și care vă cheamă întotdeauna. Adeseori este greu să petreceți acolo mai mult de o clipă înainte de a fi ”întrerupți”.

Ocazional reușiți să vă liniștiți mințile pentru câteva momente pline de încântare, dar apoi o nouă distragere își ridică capul urât. Gândul care apare este că ”Sunt nevrednic de această pace, de această Iubire.” Și imediat pacea voastră dispare iar voi vă prăbușiți în lumea voastră de neliniște și griji.

Acum, la sosirea Noii Ere de Aur, câmpul divin al Iubirii s-a intensificat și s-a consolidat foarte mult deoarece umanitatea ca și colectiv a devenit conștientă și a decis că singura cale de urmat este Iubirea. Această decizie colectivă și, vă asigur Eu, ireversibilă vă asigură o asistență nelimitată și inepuizabilă care vine din propriile voastre inimi precum și din toate tărâmurile învecinate care vă privesc cu iubire, astfel încât veți continua să progresați puternic și ferm pe drumul vostru spre trezire – și către imensa bucurie pe care sosirea voastră Acasă o va declanșa.

Iubitorul vostru frate Isus


Traducere Monica Poka
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.