luni, 24 iulie 2017

Mesaj de la Grupul Arcturian 23 Iulie 2017


Prin Marilyn Raffaele

Salutări, venim din nou să oferim susținere și iubire în timp ce asistăm la luptele psihice, emoționale, mentale și spirituale ale atât de multora în această perioadă. Energiile care curg pe Pământ au devenit din ce în ce mai intense, provocând probleme care în mod normal nu este problematic de văzut că par mai vaste și mai importante. Deveniți mai senzitivi la energie și, prin urmare, experimentați mai mult din ea în moduri care înainte ar fi trecut neobservate.

Pe măsură ce Conștiința devine mai ușoară, mai rafinată și deschisă la frecvențele mai înalte, abilitățile psihice individuale se deschid și ele treptat, îngăduind o mai mare accesibilitate Ființelor de Lumină, Ghizilor și chiar celor dragi aflați pe cealaltă parte. Pur și simplu noile și mai înaltele nivele de conștiință rezonează mai îndeaproape cu frecvențele dimensiunilor mai înalte.

Mulți cred că cei cu abilități psihice care le permit să se conecteze la cealaltă parte sunt diferiți sau speciali. Nu dragilor, fiecare are aceste abilități pentru că toți sunteți ființe spirituale, dar unii sunt mai conștienți de ele decât alții.

Unii au ales să-și închidă abilitățile psihice din frică, fiind arși pe rug pentru că și le-au folosit într-o altă viață. Alții nu cred că ele sunt reale, manifestând, prin urmare, în mod perfect absența lor. Unii aleg să le blocheze pentru a se concentra deplin pe anumite lecții de viață pe care au ales să le încheie în această viață în timp ce alții pur și simplu nu sunt suficient de evoluați pentru a putea gestiona în mod responsabil aceste daruri, iar Sinele lor Mai Înalt le-a blocat temporar.

Mulți nu-și dau seama că Conștiința, care este tot ceea ce există (UNUL) este energie. Cu cât este mai densă și mai ne-trezită starea de conștiință individuală, cu atât mai profunde, lente și grele sunt frecvențele sale (absența Luminii). În realitate, fiecare este conștiință pură dar din cauza densității energiei trei dimensionale, sufletele trebuie să se manifeste ca fizice pe Pământ.

Fiecare poate simți cu ușurință energia densă, dar majoritatea nu înțeleg ce simt. Locațiile fizice în care au avut loc războaie, lupte, durere și suferință, adeseori vor continua să păstreze energia acestor evenimente până când aceasta nu este curățată. Curățarea lumii este făcută de către cei cu intenție pură și capacitatea de a curăța și a aduce energia Luminii.

Curățarea are loc și prin evenimente naturale cum ar fi focul. Multe situri ale Războiului Civil și Indian au fost curățate prin foc. Nu uitați că Gaia este un suflet viu care și el evoluează. Ea nu este pur și simplu o bucată de pământ care să fie folosită în beneficiul omenirii.

Pe măsură ce indivizii evoluează spiritual, câmpurile lor de energie devin din ce în ce mai ușoare pentru că esența Conștiinței Divine este Lumină pură. Câmpurile de energie individuale sunt văzute și simțite cu ușurință de către cei sensibili la energie sau care au abilitatea de a vedea aura. De aceea s-ar putea să fiți atrași sau respinși de unii indivizi, chiar dacă nu le vedeți câmpul de energie.

Fiecare simte rezonanța celorlalți pentru că există numai unul care aduce fie aliniere fie ne-aliniere cu orice energie prezentă, fie că este vorba de o persoană sau un loc. Acesta este motivul pentru care simțiți nevoia să evitați anumite locuri, evenimente sau oameni – pur și simplu nu vă simțiți sincronizați cu energia predominantă. Onorați acest lucru. Pe de altă parte, alinierea energiei este cea care atrage oameni, locuri și evenimente fie că sunt pozitive sau negative.

Evoluția este călătoria lentă și adeseori dureroasă prin vieți de experiență necesară pentru ca un suflet să se trezească în cele din urmă din iluziile simțurilor în acea stare iluminată de conștientizare care a fost întotdeauna pe deplin prezentă,dar care a fost ascunsă în spatele conceptelor și credințelor false.

Fiecare adevăr nou dobândit (nu cunoscut numai la nivel intelectual) expansionează câmpul de energie (al celui care l-a dobândit) făcându-l să crească mai mare și mai luminos, permițându-i să acceseze cu o mult mai mare ușurință  idei, credințe evoluate spiritual și oameni de o rezonanță asemănătoare. Asta este Legea Atracției.

Puteți întreba care este motivul pentru care există unii care au abilități psihice dar care nu par să fie evoluați spiritual. Citirile și predicțiile lor psihice reflectă adeseori sistemul de credință trei dimensional și sunt pline de dezastre și întuneric. Mulți dintre acești oameni au dezvoltat și purtat în memoria lor celulară abilitățile dobândite în viețile lor anterioare adeseori prin tehnici de manipulare a energiei și accesarea altor dimensiuni.

Învățăturile legate de manipularea energiei au reprezentat o mare parte din învățăturile școlilor misterelor și au fost destinate să ajute elevul să atingă iluminarea. Cu toate acestea, au existat câțiva care nu erau încă pregătiți sau suficient de evoluați pentru a folosi aceste tehnici în mod onorabil. Unii dintre ei au părăsit această cale și au început să folosească ceea ce au învățat pentru câștigul personal egoist, care a fost originea a ceea ce este numit magia neagră. Energia neiluminată este simțită și văzută ca întunecată, densă și grea.

Mai există și astăzi unii care caută să folosească manipularea energiei pentru câștigul personal. Energia pură nu este nici bună nici rea, doar este. Cu toate acestea, ea poate fi, și este, folosită în ambele scopuri potrivit stării de conștiință și intenției celui care o folosește. Tehnicile de vindecare se bazează pe abilitatea vindecătorului de a canaliza energia Luminii Mai Înalte și de a duce în echilibru energia discordantă.

Vindecările vor rămâne valabile atâta timp cât pacientul rămâne în aliniere cu noile frecvențe. Dar ceea ce se întâmplă în mod frecvent este că persoanele se întorc pur și simplu la vechile căi (mai ales la cele care au provocat discordanța) făcând astfel ca situația, dezechilibrul să revină. În cazul acestora, la un moment energia de vindecare va înceta să ajute pentru că ei trebuie să învețe să-și facă propria lor muncă.

Energia manipulată pentru scopuri egoiste apare ca fiind densă și grea din cauza lipsei Luminii din ea. Atunci când este folosită însă pentru vindecare, ea apare adeseori ca o Lumină cristalină sau aurie. De aceea există atât de multe povești despre vrăjitorie, manipularea energiei și vrăjitoria neagră precum și despre vrăjitorii albi și vindecătorii puternici. Aceste povești derivă din memoria celulară colectivă și nu sunt doar imaginație.

Este important de știut că nu toți cei care au abilități psihice, dar nu manifestă interes pentru spiritualitate au fost manipulatori negativi de energie. Mulți au studiat și învățat cu seriozitate în școlile misterelor și au folosit informațiile așa cum ele au fost intenționate. Învățăturile vechilor școli ale misterelor (unele dintre ele mai există încă pe Pământ) au fost majoritatea prezentate din nivelele dualității și separării pentru că aceasta era conștiința predominantă a acelor vremuri.

Astăzi, mulți dintre cei care au abilități psihice, în special cei din toate artele vindecării și a modalităților de dezvoltare personală, au lucrat în Templele Sacre de Vindecare cu mult timp în urmă și mai poartă încă aceste abilități în energia memoriei celulare.

Pe măsură ce evoluați spiritual, capacitatea voastră de a accesa frecvențele care nu v-au fost disponibile până acum crește pentru că rezonanța voastră personală este în măsură acum să se alinieze cu ele. Puteți începe să vedeți oameni și animale care au trecut dincolo. Mulți dintre voi faceți acest lucru acum. În mod obișnuit acest lucru se întâmplă în starea de somn/trezire atunci când nu sunteți pe deplin treji.

Nu există nici un motiv să vă fie frică de aceste experiențe. Să știți că cei care vin spre voi s-ar putea să fie confuzi și să nu știe unde se află sau chiar că au murit. Ei sunt atrași de lumina voastră. Le puteți explica că este nevoie să meargă către lumină unde îi așteaptă ajutor și ghidare.

Mulți dintre acești oameni dragi care sunt rătăciți au fost profund înrădăcinați în credința iadului și a condamnării și sunt în consecință îngroziți să iasă din câmpul de energie al Pământului. Cereți să vină Ghizii sau rudele lor pentru a-i ajuta să meargă în Lumină. Dacă după un timp refuză să plece puteți să le spuneți pur și simplu să plece.

Să nu vă fie niciodată frică de aceste experiențe. Prea multe povești bazate pe ignoranța dualității și separării au fost perpetuate de-a lungul multor vieți și mai fac încă parte din învățăturile multor religii. Această programare falsă i-a făcut pe mulți să le fie frică crezând că orice este ”psihic” este rău și, prin urmare, trebuie temut și respins. În realitate ”cealaltă parte” este casa adevărată a tuturor și, astfel, mult mai reală decât experiențele pământești.

Nu este înțelept să vă deschideți părții de dincolo fără să vă gândiți prin tot felul de jocuri, droguri sau ceremonii. Acolo se află ființe ne-evoluate cărora le-ar plăcea să comunice cu voi dacă le permiteți. Nu vă temeți niciodată să vă conectați cu Ghizii și îndrumătorii voștri, dar setați-vă intenția de a vă deschide doar Ființelor de Lumină înainte de a practica canalizarea sau conectarea. Această intenție este nevoie să fie setată doar o singură dată.

Dacă, sau atunci când, intrați în frică în ceea ce privește experiențele de tip psihic, aduceți-vă imediat aminte cine sunteți voi – nu sunteți o ființă umană supusă oricărei sau tuturor credințelor dualității și separării, ci mai degrabă o expresie în manifestare a lui Dumnezeu. Aceasta recunoaște că nu există absolut nimic real care v-ar putea vreodată separa sau face mai puțin decât expresia Divină care sunteți. În timp ce vă centrați și aliniați cu această conștientizare mai înaltă, treceți automat într-o stare de conștiință mai înaltă, una în care frica și energiile mai jos rezonante nu pot intra.

Toată frica apare din convingerea că ceva sau cineva are aparent putere asupra voastră. Frica nu poate exista într-o stare de conștiință care nu cunoaște nici o altă putere decât a lui Dumnezeu – Dumnezeul propriei voastre Independențe/Autonomii. Aparențele negative pot exista numai acolo unde există o energie a credinței în ele care să le formeze.

Asta nu înseamnă că nu veți mai avea niciodată gânduri, experimentări ale fricii sau să fiți martori la situații trei dimensionale pline de frică, dar pe măsură ce creșteți tot mai mult într-o conștiință a adevărului ele se îndepărtează tot mai mult, nemaiexistând energie care să le hrănească.

Cei mai mulți dintre voi ați început deja să observați o mai mare sincronicitate în viețile voastre. Lucrurile încep să se așeze la locul lor fără efort, iar soluțiile par să apară atunci când este nevoie de ele. Acest lucru se datorează faptului că ați început să vă vedeți mai degrabă ca Sine decât ca sine și să înțelegeți că adevăratul Sine este complet și întreg acum, nu cândva în viitor. O stare atinsă de conștiință a completitudinii și plenitudinii se exprimă în exterior în moduri aparent obișnuite.

Voi sunteți creatori, dar n-ați știut-o așa că v-ați uitat la un Dumnezeu aflat în ceruri sau după soluții umane pentru a repara ceea ce voi înșivă ați creat. Folosiți fiecare experiență pentru a vă examina sistemul de credință și niciodată să nu vă îndoiți că pacea, armonia, iubirea necondiționată sunt dreptul vostru din naștere.

Întreaga călătorie are drept scop renunțarea la căutarea acestor lucruri în lumea exterioară și să vă amintiți în schimb că ele sunt deja pe deplin prezente în interiorul vostru și să le dați voie apoi să curgă în afară sub forma fiecărei experiențe a voastre.

Noi suntem Grupul Arcturian 7/23/17


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.