luni, 9 aprilie 2018

7 Semne că experimentați o activare a Corpului de Lumină/Merkabei



De Dylan Harper

Ați auzit despre Activarea Merkabei? Merkaba este o stare în care sunteți pe deplin conștienți. Când câmpul vostru spiritual este plin de o imensă iubire; lumina abundentă începe să vă alimenteze sufletul și știți ce se întâmplă?

Merkaba sau Corpul vostru de Lumină se trezește! Acest lucru vă va oferi posibilitatea de a debloca dimensiunea a 4-a și a 5-a a formei voastre fizice și spirituale.

Nu este uimitor?

Aici aveți câteva semne ale activării Merkabei; verificați dacă vi se întâmplă și vouă:

1. Durere fizică intensă
Va trebui să suportați o intensă durere fizică care s-ar putea să fie cronică sau persistentă. Această durere este nevoie să fie simțită dacă vă gândiți la ea în termeni de ADN pentru că atunci când corpul de lumină se formează, au loc multe schimbări la nivel genetic care dau naștere unei dureri fizice care este intensă și chinuitoare ca natură. Dar partea bună a acestei dureri este că deși poate fi simțită chiar acum ca ucigătoare, adevărul este că ea vă eliberează de boală și chiar încetinește procesul de îmbătrânire.

2. Tristețea
Tristețea va deveni o parte a vieții voastre de zi cu zi. În cea mai mare parte a timpului nici măcar nu veți ști de ce sunteți triști, dar tristețea vă va bântui și nu vă va slăbi. Acest lucru se datorează faptului că dizolvați trecutul, așa că toată tristețea acumulată va fi curățată mai întâi și apoi vă veți simți liberi și fericiți să vă conduceți viața. Este într-adevăr doar o fază și cu siguranță va trece.

3. Zile grele la locul de muncă
Ei bine, veți avea zile grele la locul de muncă și nu din cauza unor probleme exterioare, ci pentru că în interiorul vostru veți începe să simțiți inutilitatea la toate. Veți simți că munca voastră nu vă împlinește și că nu aveți nevoie de ea pentru a duce o viață fericită. Vă veți da seama cât de important este să faceți ceva ce vă place cu adevărat în loc să faceți ceva pentru bani sau faimă.

4. Izolarea
Acesta este un semn foarte comun pentru activarea Merkabei. Nu veți mai avea nevoie de compania oamenilor, fie că este vorba de cunoștințe sau de cei dragi. Chiar și atunci când sunteți înconjurați de oameni vă veți simți ca și cum ați fi doar de unul singur. Acest lucru se întâmplă pentru că Merkaba stabilește legături noi care sunt bune pentru voi.

5. Somnul
Veți observa o schimbare semnificativă a tiparelor de somn. S-ar putea să vă treziți brusc și să plângeți din nimic. Acest lucru se întâmplă pentru că corpul vostru folosește foarte multă energie pentru a crea corpul de lumină. De asemenea, s-ar putea să aveți coșmare ciudate. Ele pot părea atât de vii încât vă vor părea aproape reale.

6. Plutire
Da, în timpul activării Merkabei veți simți că parcă plutiți. Vă veți simți de parcă ați fi trași spre cer de o forță inexplicabilă și vă veți simți foarte ușori. Acest lucru vă poate face să vă simțiți ca și cum ați fi prinși între două lumi.

7. Conștiința
S-ar putea să vă treziți vorbindu-i conștiinței voastre interioare. Acest lucru se petrece pentru că conștiința voastră trece dincolo de corpul vostru și voi veți simți ”ascensiunea”. La început s-ar putea să vă simțiți nu tocmai confortabil în timp ce-i vorbiți conștiinței voastre interioare, dar acest disconfort va dispărea cu timpul și veți simți că conștiința voastră interioară este, de fapt, prietena/prietenul voastră/vostru demult pierdut/ă. Va fi o experiență uimitoare atunci când veți fi în stare să vorbiți într-un mod atât de liber cu conștiința voastră interioară.

Fiți atenți la semnele din jurul vostru și la schimbările prin care treceți. S-ar putea să nu fie ceea ce voi credeți. Nu le confundați cu altceva. Aveți șansa să treceți printr-o activare a Merkabei dacă experimentați simptomele de mai sus sau o combinație a lor.

Sursa


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.