duminică, 8 aprilie 2018

Trecerea prin Vălurile Iluziei


Arhanghelul Uriel prin Natalie Glasson

Salutări și iubire se extind din inima mea spre a voastră; eu sunt Arhanghelul Uriel, eu sunt păzitorul Înțelepciunii Angelice și un activator al aducerii aminte a Creatorului în toți și toate. Acesta este motivul pentru care eu sunt numit adeseori ca cel mai înțelept dintre Arhangheli. Acest lucru de datorează capacității mele de a activa înțelepciunea în alții, aducând-o în conștientizarea lor conștientă. Rolul și scopul meu în procesul de ascensiune devine din ce în ce mai mare și mai implicat pe măsură ce tot mai mulți oameni de pe Pământ aleg și cer în mod conștient să-și amintească Creatorul și adevărul pe care îl dețin în sufletul lor sacru. O mare trezire a amintirii își face simțită prezența, există o dorință, o chemare și o pasiune care crește. Sufletele de pe Pământ se pregătesc să treacă dincolo de vălurile lor interioare ale iluziei și să-și amintească adevărul lor interior. Sufletele caută luminarea și iluminarea pe care le-au recunoscut cândva în ființa lor.


Multe suflete mă cheamă pe mine, Arhanghelul Uriel, pentru că sunt dezamăgite de iluziile din interiorul și din jurul lor. Ele sunt dezamăgite de felul în care arată lumea, de procesul aparent lent al evoluției spirituale prin care trec și sentimentul lor de a fi incapabili să servească cu actuala lor înțelegere și abilități. Eu răspund rugăminților voastre, Eu, Arhanghelul Uriel, vă aduc un val de energie pentru a vă ajuta să treceți prin iluziile voastre interioare, să vă eliberați și să vă acceptați aducerea aminte interioară a Creatorului. Scopul meu este să încep să eliberez și să vindec vălurile iluziei care v-au ascuns vederea Creatorului și pe voi înșivă ca pe o expresie a Creatorului. Cu ajutorul meu, veți fi în măsură să vedeți prin și dincolo de iluzii, să le recunoașteți mai degrabă ca limitări decât adevăr sau fapt. 

Cum să recunoașteți o Iluzie?

O iluzie este o impresie care a devenit reală și pe deplin prezentă în ființa, percepțiile sau realitatea voastră. Tot ceea ce cunoașteți în ființa, gândurile și realitatea voastră a fost cândva o impresie. Pe măsură ce acestei impresii i-a fost adăugată energie, ea a devenit reală aproape luându-și o viață proprie. Multe dintre convingerile pe care le aveți despre voi înșivă sunt pur și simplu impresii descărcate din conștiința omenirii sau din experiențele trecute. Tot ceea ce credeți că este adevărat, este, de fapt, o creație. Prin urmare, ea poate fi transformată, modificată și schimbată. Adeseori iluziile vă limitează și crează granițe care vă mențin într-un anumit spațiu, mentalitate, realitate și tipar de creație. A recunoaște o iluzie înseamnă să-ți dai seama că o iluzie nu te lasă să crești. Îți diminuează în schimb puterea și prezența împământată în lume. O iluzie este cel mai des ceva ce fie ați creat fie acceptat ca fiind adevărat și real.

Când aveți conștientizarea de a recunoaște un comportament, credință sau percepție ca pe o iluzie, atunci începeți să vedeți prin și dincolo de iluzie. În voi apare o chemare care vă invită să înlocuiți iluzia cu ceva care vă învigorează, inspiră și trezește la adevărul Creatorului. Este ca și cum toată vălurile sunt îndepărtate și voi sunteți capabili să vedeți, să simțiți sau să conștientizați ceea ce a fost întotdeauna prezent și care este adevărul Creatorului în toate frumoasele sale forme. Faceți loc ca o nouă înțelegere să apară.

Scopul meu este să vă susțin în conștientizarea multelor iluzii care vă împiedică aducerea aminte și conectarea cu Creatorul. Dacă mă chemați pe mine, Arhanghelul Uriel, eu vă voi ajuta să faceți acest lucru, apoi vă voi aduce lumina voastră interioară cu o mai mare putere pentru ca voi să vă scăldați în ea și să o întrupați, absorbind adevărul care a fost întotdeauna prezent așteptând să vă servească.

Datorită multelor valuri ascensionale de lumină și conștiință care se ancorează în Pământ, mulți oameni își întrezăresc, chiar dacă numai pentru o clipă, adevărul. Ei se văd, simt sau recunosc pe ei înșiși dincolo de orice îndoială, frică, judecată, suferință și eșec. Mulți văd, simt și conștientizează fără ego că sunt iubiți, susținuți, apreciați, acceptați, plini de succes și că pot experimenta împlinirea. Această înțelegere în sine este vindecătoare și fortifiantă, creând spațiu pentru ca divinul să fie prezent și transformarea să aibă loc. Din momentul în care adevărul sinelui și Creatorul se contopesc ca una în corpul vostru fizic, începe o călătorie de întrupare permanentă a adevărului vostru pe Pământ. Acesta este un ciclu al amintirii și adeseori el nu este instantaneu. Este mai degrabă o experimentare a unei subtile reamintiri după o perioadă de timp și care se desfășoară în acest fel pentru a nu vă supraîncărca sistemele.

Primirea susținerii Arhanghelului Uriel

Eu, Arhanghelul Uriel, vă invit să primiți o vindecare și o descărcare specială în Camera Angelică de Dincolo de Iluzii din Tărâmul Angelic. Voi fi prezent alături de voi și am să vă invit să stați într-un tetraedru sub formă de stea auriu argintie, care este format din două piramide triunghiulare, una cu vârful îndreptat în sus și cealaltă cu vârful îndreptat în jos. În timp ce stați în centrul acestei forme geometrice sacre auriu argintie, lumina se va expansiona în sus și în jos din aceste vârfuri și va trece prin centrul ființei voastre. Lumina stelei tetraedru auriu argintie este formată din energia mea, Arhanghelul Uriel, lăsați ca lumina să fuzioneze cu ființa voastră și prin ființa voastră.

Direcționați-vă atenția minții mai întâi pe chakra voastră Steaua Sufletului. Eu, Arhanghelul Uriel, voi începe să revărs lumină aurie, argintie și albă în această chakră până când veți simți că se expansionează.

Mutați-vă apoi atenția pe chakra voastră Steaua Pământului care se află sub tălpile voastre; îmi voi trimite din nou energia în această chakră până când și aceasta se expansionează. Scopul acestei practici este să începeți să curățați iluziile și să faceți loc, ca pe măsură ce creăm eliberare și flexibilitate în întreaga voastră ființă să promoveze transformarea necesară. S-ar putea să simțiți acum cum lumina stelei tetraedru se intensifică și se mișcă prin întreaga voastră ființă cu o mai mare ușurință.

Eu, Arhanghelul Uriel, vă voi dărui acum lumina mea a înțelepciunii, a adevărului și amintirii Creatorului. Imaginați-vă, simțiți sau conștientizați că eu, Arhanghelul Uriel, stau în fața voastră. Încep să-mi contopesc energia cu a voastră, mai ales cu chakra celui de-al treilea ochi al vostru, cu chakra voastră cauzală situată în partea din spate a capului vostru și cu chakra voastră coroană. Descarc în ele o nouă înțelepciune, energie și adevăr ca și cum aș face loc ca inspirația divină să se poată ancora.

Apoi, eu, Arhanghelul Uriel, îmi contopesc energia cu chakrele din picioarele voastre, cu chakra voastră rădăcină, cu chakra voastră sacrală și cu chakra plexului vostru solar; acest proces elimină iluziile care nu mai sunt necesare, avertizându-vă asupra iluziilor care este nevoie să fie eliberate, în timp ce vă pregătește să vedeți, simțiți și să treceți dincolo de iluzie. În timpul acestei părți a vindecării mele cu voi, s-ar putea să începeți să conștientizați iluziile care au nevoie de atenția voastră sau această conștientizare poate veni după acest proces. Pur și simplu observați orice intuiții care apar, conștientizați-le și apoi dați-le drumul.

Vă înconjor acum cu o lumină auriu, argintie, curcubeu pe care o rotesc în jurul întregii voastre ființe. Această lumină activează în continuare tetraedrul în formă de stea în care voi stați; acesta începe să se rotească așa cum este ghidat de către mine, Arhanghelul Uriel. Este important ca voi să vă mențineți focalizarea în chakra inimii voastre, în timp ce vă imaginați, vă conștientizați existând dincolo de iluzii și trecând prin vălurile iluziilor pentru a vă recunoaște și a fi reconectați cu adevărul vostru și cu lumina Creatorului. Lumina curcubeu este valul meu de ascensiune care vă susține ființa în trezirea și amintirea Creatorului. Vă rog să rămâneți în acest spațiu atâta cât simțiți că este potrivit și necesar.

Când sunteți pregătiți, acordați-vă timp să observați și să conștientizați fiecare parte a ființei și corpului vostru ca pe o cale de împământare, de întrupare a vindecării și trezirii pe care eu am împărtășit-o cu voi.

Continuați să-mi chemați energiile în fiecare zi în zilele următoare, invitați-mă să fiu prezent alături de voi, să vă ajut să deveniți conștienți de iluzii și să vedeți prin iluzii pentru a vă recunoaște și întrupa adevărul. Vindecarea și trezirea mea vă este disponibilă ori de câte ori vă simțiți ghidați să o experimentați.

Cu iubire, înțelepciune și susținere angelică,

Arhanghelul Uriel 





Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.