sâmbătă, 7 aprilie 2018

Invocație pentru Copilul Interior



Maestrul Kuthumi prin Natalie Glasson

Cea mai profundă iubire se expansionează din sufletul meu, Maestrul Kuthumi, către toți cei ce există pe Pământ și experimentează ascensiunea în mod conștient sau inconștient. Pentru cei conștienți de ascensiunea lor, responsabilitatea lor de a ancora, întrupa și transmite vibrațiile de o frecvență înaltă este mai mare. Nu numai că sunteți responsabili de propria voastră ascensiune, dar voi jucați un rol cheie în ascensiunea planetei. Conștientizarea prezenței Creatorului în voi și în jurul vostru, precum și în toți și toate, ajută sufletele inconștiente să-și amintească Creatorul. Cu cât mai multă lumină puteți ancora prin ființa voastră, întrupa și radia în lume, nu numai viața voastră se va îmbunătăți, dar voi veți crea mediul perfect pentru tranzițiile și schimbările celorlalți. Ascensiunea celorlalți nu este responsabilitatea voastră, dar exprimarea adevărului vostru este.

Scopul meu este să subliniez puterea pe care voi o dețineți în ființa voastră și influența pozitivă pe care o aveți asupra lumii mai ales atunci când vă focalizați asupra propriei voastre evoluții spirituale. Rezolvarea energiilor interioare, vindecarea ființei voastre și recunoașterea adevărului vostru este asemănătoare inundării lumii cu binecuvântări. Acesta este un concept frumos pentru a vă reaminti că dacă doriți să fiți în serviciul Pământului și al omenirii ei, trebuie ca mai întâi să fiți în serviciul vostru, și atunci binecuvântările pe care le revărsați asupra Pământului și a omenirii ei, vor fi cu mult mai mari. Atunci când recunoașteți conexiunea dintre evoluția voastră spirituală și influența pozitivă pe care aceasta o are asupra lumii din jurul vostru fără ca măcar să comunicați cu lumea, recunoașteți o cheie care vă va încuraja întotdeauna să vă avântați și mai adânc în ființa voastră.

Suferința pe care o puteți recunoaște în alții, în omenire și în lume există sub o anumită formă sau conștiință și în propria voastră ființă; mai ales în cazul în care experimentați o reacție de orice fel la suferința altora. Cu cât mai mult vindecați suferința în interiorul ființei voastre, cu atât este mai puțin probabil să vedeți sau să simțiți suferință în lumea voastră înconjurătoare, lucru care știu că pare imposibil. Când în ființa voastră are loc o vindecare completă a suferinței, numai prin legătura voastră cu conștientul colectiv al omenirii veți putea accesa energia suferinței. Faptul de a fi alertați de suferința din conștientul colectiv al omenirii ar fi un semnal pentru voi că este nevoie de abilitățile voastre vindecătoare care să aducă transformare în conștientul colectiv al omenirii și, prin urmare, în toate sufletele care au existat pe Pământ.

Copilul interior este cel care absoarbe adeseori energiile suferinței. Copilul vostru interior este o reflectare a copilăriei voastre, a rănilor purtate din viețile trecute și reprezintă esența/inocența sufletului vostru. Copilul interior este cel în care adevărul Creatorului poate fi văzut cu claritate, în timp ce limitările și suferința de orice fel sunt evidente. Copilul interior simte și experimentează energiile în mod profund, ceea ce înseamnă că experiența spirituală poate fi intensă în timp ce suferința poate fi simțită paralizantă. Dacă în copilăria voastră au avut loc experiențe negative sau limitatoare, atunci adeseori copilul interior reacționează potrivit vârstei, conștientizării și conștiinței acelor puncte de limitare chiar și atunci când corpul este complet crescut ca adult. Problemele din copilărie sau chiar din viețile trecute continuă să vă influențeze realitatea și împiedică creșterea copilului vostru interior. Acest lucru poate cauza experiențe dureroase, incapacitatea de a gândi clar și de a fi incapabili să rezolvați reacțiile limitatoare. Scopul copilului interior este să crească pe deplin transmițând pacea, echilibrul și inocența Creatorului. Când copilul interior este vindecat și echilibrat, orice vârstă a copilului interior poate fi accesată și contopită cu realitatea curentă a adultului pentru a crea o influență pozitivă.

Războiul Copilului Interior

Imaginați-vă o lume în care adulții interacționează și reacționează față de ei înșiși și unul cu celălalt din miezul copilului lor interior suferind. Copilul interior vrea să se simtă iubit, susținut, hrănit și împlinit. Dacă aceste nevoi ale sale nu sunt împlinite, atunci copilul interior devine lipsit, cere atenție, acuză, îi rănește pe alții și gândește în forme de separare și de importanță de sine. Vă invit din nou să vă întoarceți la imaginarea unei lumi în care adulții acționează și reacționează din acest aspect al copilului lor interior, lumea pe care ei o crează este una a suferinței pentru toți. Nu numai adulții suferă și le provoacă suferință altora, ei influențează conștiința și energia sufletelor născute ca copii pe Pământ. Suferința este proiectată în conștientul colectiv al omenirii, astfel încât o persoană de orice vârstă poate fi influențată de această energie. Când o persoană adultă sau un copil încorporează rănile copilului său interior, ei își pot provoca suferință lor înșiși, adulților, copiilor și animalelor și nici măcar să nu fie conștienți de acțiunile lor. Copiii care radiază inocența Creatorului pot deveni victime ale rănilor provocate de copiii interiori ai altora.

Este important să vă dați seama că rănile copilului vostru interior și cele ale altora vă influențează modul în care acționați și reacționați față de alții, fie că aceștia sunt adulți, copii, animale sau chiar plante. Rănile copilului interior sunt cele care explică motivul pentru care atât de mulți adulți, copii, animale și plante suferă pe Pământ. Când eu, Maestrul Kuthumi, vorbesc despre suferință, mă refer la abuzarea sau la modul urât în care îi tratați pe alții. Persoana care îi tratează urât sau îi abuzează pe alții poate deține multe răni ale copilului interior.

Rolurile pe care Sufletele le joacă

Atunci când vorbim de orice tip de suferință, abuz și tratament urât, este nevoie să vă dați seama că victimele și agresorii au creat, adeseori în mod inconștient, un contract energetic de a învăța împreună. Știu că acest lucru pare imposibil, cine ar fi de acord cu așa ceva? Vechea conștiință și tiparele energetice ale învățării și creșterii spirituale prin durere și suferință mai sunt prezente încă pe Pământ; mulți eliberează aceste tipare în favoarea creșterii prin iubire. Cu toate acestea, ele sunt prezente în viețile multora. Înainte au fost folosite ca un mod de scuturare a sufletului ca să-i aducă aminte de Creator; acum acest lucru nu mai este necesar ca proces al trezirii interioare.

Invocație pentru Copilul Interior

Atunci când observați suferința voastră, a copilului interior sau a oricui altcuiva, este întotdeauna nevoie să ancorați lumina și iubirea de cea mai pură vibrație; acest lucru șterge orice contracte, aduce la suprafață rănile ca să fie vindecate și trezește amintirea interioară a Creatorului. Acesta este motivul pentru care vă încurajăm să vă ancorați lumina ca lucrători în lumină în Pământ, pentru că ajutați la vindecarea altora în mod automat și fără să conștientizați când faceți acest lucru.

Eu, Maestrul Kuthumi, cred că există o legătură între suferința pe care unii copii o experimentează pe Pământ și suferința copilului interior al multor adulți, chiar dacă căile lor nu se intersectează. Când adulții își vindecă copilul interior, și suferința copiilor de pe Pământ se va transforma și va deveni inexistentă. Eu, Maestrul Kuthumi, doresc să împărtășesc cu voi o invocație care va susține vindecarea propriului vostru copil interior, copiii interiori ai tuturor celor de pe Pământ, conștientul colectiv al omenirii și copiii fizici ai Pământului.

”Îl invit pe Maestrul Kuthumi și echipa sa de vindecare să vină la mine și să-și împărtășească energia, iubirea, vindecarea și adevărul cu mine. Mă deschid pe deplin să primesc vibrațiile sacre care sunt direcționate către mine acum. Îmi invit întreaga ființă să întrupeze și să radieze lumina și iubirea care sunt împărtășite cu mine, astfel încât să-mi poată atinge profund ființa precum și Pământul.

Îmi invit copilul interior să fie receptiv și să absoarbă lumina, iubirea și vindecarea care curg prin mine. Acum este momentul să primești și să vindeci tot ceea ce ai nevoie pentru a te împlini. Preaiubitul meu copil interior, te rog să știi că ești merituos, absoarbe tot ceea ce ai nevoie și adu în conștientizarea mea conștientă tot ceea ce dorești să eliberezi. Împreună cu Maestrul Kuthumi, echipa sa de vindecare și cu Creatorul sunt alături de tine să te susțin acum.

(Poate că doriți să vă acordați timp să experimentați împreună cu copilul interior sau puteți citi această invocație ca pe o rugăciune și să lăsați ca tranziția să aibă loc mai târziu.)

Eu sunt un far de lumină, care radiază vibrații vindecătoare pe întreg Pământul. Fie ca lumina pe care eu o împărtășesc să pătrundă în fiecare ființă atingând și aducând lumină copilului lor interior. Fie ca copilul interior al fiecărei persoane să se vindece și să primească tot ceea ce are nevoie pentru a fi împlinit. Vă rog să știți că meritați, absorbiți ceea ce aveți nevoie și eliberați ceea ce nu mai este necesar. Împreună cu Maestrul Kuthumi, echipa sa de vindecare și cu Creatorul, sunt alături de tine să te susțin.

Eu sunt un far de lumină, care radiază vibrații vindecătoare pe întreg Pământul. Fie ca lumina pe care eu o împărtășesc să pătrundă în fiecare copil care experimentează sau a experimentat vreodată suferința, abuzul sau maltratarea sub orice formă. Dragi copii, deschideți-vă să primiți lumina pe care o împărtășim cu voi acum, lăsați-o să vă împresoare și să vă ocrotească. Fie ca copilul interior al fiecărui copil să fie vindecat și să primească tot ceea ce are nevoie pentru a fi împlinit. Vă rog să știți că meritați, absorbiți ceea ce aveți nevoie și eliberați ceea ce nu mai este necesar. Împreună cu Maestrul Kuthumi, echipa sa de vindecare și cu Creatorul, sunt alături de tine să te susțin.

Lumina mea este întotdeauna prezentă pentru a-i susține pe copiii interiori ai lumii; cu toate acestea, îl invit pe Maestrul Kuthumi și echipa sa de vindecare să transmită energia vindecării pentru copiii interiori ai lumii în mod constant, continuând să se amplifice și să-i atingă pe toți profund, creând frumoase transformări și eliberări.” 

(Vedeți, simțiți sau conștientizați fiecare copil de pe Pământ îmbrățișat de lumina supremă, încurajându-i să fie lumina care ei sunt în lume.)

Cu iubire întotdeauna,  

Maestrul Kuthumi

link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.