miercuri, 4 aprilie 2018

Cerul și Pământul își au locul împreună



Pământul canalizat de Pamela

Dragi oameni, Eu sunt vocea Pământului

Vă salut pe toți în acest loc de conectare și simplitate. Alăturați-vă mie: pământul de sub tălpile voastre, copacii și iarba, pietrele și toată natura din jurul vostru. Ea este în jurul vostru ca o energie pe care o absorbiți și care vă hrănește celulele. Este un loc în care energiei originale a Pământului îi este permis să fie; acolo unde este loc pentru mine.

Sunt multe energii în societatea umană care nu sunt în acord cu energia originală a Pământului. Cele care nu sunt în acord provin din procesele de gândire și încercările de a domestici viața pe Pământ. Acele energii mentale au devenit atât de obișnuite pentru voi toți încât aproape au devenit a doua voastră natură. Numai atunci când ați fost copii ați avut această legătură cu ceea ce era cel mai natural.

Vă cer acum să vă amintiți acea legătură directă, naturală cu corpul vostru, nu cu capul vostru. Coborâți-vă atenția adânc în corpul vostru, departe de capul vostru, și coborâți în inima voastră și în pântecele vostru. Imaginați-vă atenția ca pe o pană albă moale care atinge ușor toate părțile corpului vostru: inima, brațele și mâinile, pântecele, picioarele și labele picioarelor. În corpul vostru este păstrat un memento al simplității și purității. Corpul își amintește; el păstrează în memoria celulelor sale toate vechile răni și traume, dar el păstrează și memoria primară a plenitudinii, spontaneității și naturaleții.

Vă cer să vă conectați acum cu această memorie primară. Vedeți un copil în fața voastră, copilul care ați fost cândva, sau doar imaginea unui copil care este fericit și lipsit de griji și în armonie cu natura. Când vă simțiți și fără griji. Nu vă gândiți în mod constant dacă ceea ce faceți, ceea ce simțiți este bine sau care vor fi efectele finale sau ce s-ar putea întâmpla sau ar putea merge prost. Puterea voastră mentală interferează în mod constant și restrânge spontaneitatea care este acolo și care dorește să iasă la suprafață din sursa primară în sufletul vostru întrupat.

Există o curgere spontană în fiecare dintre voi. Corpul vostru transportă acea curgere în fiecare celulă a voastră și aceasta conține energia mea, care este energia naturii. Energia sufletului vostru și cea a naturii se unesc în celulele corpului vostru. Dar ele sunt acoperite de straturi de moduri de gândire care sunt alimentate de frică.

Imaginați-vă că inițial celulele corpului vostru erau pline de lumina creatoare care este conectată atât cu Pământul cât și cu sufletul vostru. Cele două energii ale Cerului și ale Pământului nu au nici piedică să se găsească una pe cealaltă; ele sunt atrase una de cealaltă și își aparțin una celeilalte. Oamenii sunt cei care au creat o divizare artificială între ele. Aceste două energii vă pot părea a fi înaltă și joasă, dar în natura voastră originală această separare nu există. Ele dansează împreună, energia sufletului vostru și energia Pământului. Încercați să simțiți din nou acea alăturare în corpul vostru. Simțiți fluiditatea luminii care este vie în toate celulele voastre și este plină de informații ce vin dintr-o energie care vă poate ajuta să vă găsiți calea.

Copilul, pe care tocmai v-am cerut să-l aduceți în imaginația voastră, este Mesagerul energiilor unite ale luminii Cerului și cea a Pământului. Acum întrebați-l pe acest copil dacă are vreun mesaj pentru voi. Lăsați ca acel mesaj să vină spre voi într-un mod care i se potrivește copilului. Mesajul nu trebuie să fie în cuvinte. Energia pe care copilul din voi vrea să o trimită nu este o energie mentală. Energia copilului este foarte vie și vă spune unde ați ajuns să fiți prinși în vechile obiceiuri și gânduri.

Lăsați acest copil să meargă cu energia lui într-un loc din corpul vostru care are cea mai mare nevoie de acea energie, locul în care energia voastră a ajuns să fie blocată fiind copleșită temporar de frică. Frica face ca procesele mentale să preia conducerea, iar acestea vor încerca apoi să gestioneze și să controleze procesele vieții, mecanismele vieții pentru a vă proteja și a vă asigura supraviețuirea. Cu toate acestea, această reacție nu vă hrănește niciodată copilul interior; nu alimentează curgerea vieții care voi sunteți în esența voastră. Acest lucru duce la boli în corpul vostru fizic sau la nemulțumiri și durere în corpul vostru emoțional.

Recunoașteți vălul pe care voi înșivă l-ați așezat asupra voastră: vălul fricii, a gândirii excesive, neîncrederii, poate chiar o lipsă de credință. Vedeți dacă puteți observa acel văl în corpul vostru: orice pete de culoare gri sau întunecate care vă împiedică energia să poată curge liber. Uitați-vă la acel loc întunecat și deveniți conștienți de cine sunteți cu adevărat. Voi nu sunteți copilul vostru interior, deși copilul vostru interior trăiește în voi. Voi sunteți conștiința care susține copilul și care face alegeri, în timp ce copilul din voi este partea care simte. Este acea parte a vieții voastre care curge și dorește realizarea de sine și care are nevoie de voi – de Eu-l vostru, creatorul din voi, conștiința din voi – pentru a ajunge cu adevărat la deplina sa exprimare.

Copilul din voi este ca o floare frumoasă și delicată care are nevoie de prețuirea și de îngrijirea voastră; are nevoie de înțelegerea voastră. Voi sunteți îngrijitorul și păzitorul copilului vostru interior. Viața vă dă acest copil – spontaneitatea voastră, dorințele voastre, creativitatea voastră – și voi sunteți creatorul care are de ales. Puteți să vă lăsați copilul interior să rămână învăluit și să fie oprimat de fricile societății care vă copleșesc atunci când vă nașteți. Dar aveți, de asemenea, puterea de a străpunge prin aceste frici și gândirea excesivă.

Preluați-vă profunda putere a conștiinței. Conștiința nu are legătură cu gândirea, ci este disponibilitatea de a fi pe deplin prezent și de a nu privi dincolo de durerea voastră, dincolo de copilul vostru interior și a vedea atât darurile cât și durerea care se află în copil. Vă cer să vă vedeți în mod clar copilul și în timp ce faceți acest lucru vălul care vă înconjoară se dizolvă parțial. Faptul de a-l vedea pe copil îl revigorează și îl trezește; apoi copilul simte că îi este permis să fie.

Simțiți foarte clar mesajul acestui copil și simțiți-vă și propria voastră putere protectoare. Sunteți capabili să faceți distincția între frică și iubire, între represiunea sufocantă și libertatea și spontaneitatea reală. Dați-i voie propriei voastre copilării, propriei voastre spontaneități și inocențe să fie și tot ce derivă din ele.

Dar făcând acest lucru poate trezi neliniște în voi, pentru că voi nu ați învățat încă să aveți încredere în acest proces. Vi s-a spus că trebuie să priviți spre viitor, că trebuie să anticipați ceea ce s-ar putea să meargă prost, că nu puteți să mergeți pur și simplu înainte și să fiți voi înșivă, că sunteți amenințați de unele pericole.

Cu toate acestea, cel mai mare pericol este acest mod de gândire. El vă suprimă creativitatea originală și vă face să vă temeți pentru voi înșivă provocând o divizare în voi înșivă, divizare care este cel mai mare pericol pentru oameni pentru că acea divizare poate cauza un comportament distructiv. Acest lucru crează un adevărat haos pentru că nu mai există unitate în oameni, nu mai există nici un centru.

Gândirea nu vă poate niciodată ajuta să vă centrați. Adevăratul vostru centru se află în pântecele vostru unde sunteți conectați cu mine, Pământul. Simțiți energia Pământului care curge acolo. Dați-vă voie să curgeți și îndrăzniți să aveți încredere. Viața este bună și dorește să vă aducă acasă în voi înșivă – aveți încredere în viață.

Vă mulțumesc atât de mult pentru prezența și atenția voastră.

© Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.