sâmbătă, 21 aprilie 2018

Activare puternică


Cu energiile lui Saint Germain, Isis, Ra, Ființele Celeste Albe, Maria Magdalena, Îngerii Compasiunii

Arhanghelul Metatron aduce o activare puternică pentru a sărbători a 50-a sa Capsulă a înțelepciunii. Numită ”Activare puternică”, el vă ghidează într-o meditație în care să vă purificași și curățați în mod intens ființa, să vă conectați cu noile vibrații ale flăcării întreite, să experimentați o activare mai puternică a vibrației sufletului vostru, dar și ca să experimentați o conexiune nouă cu energiile soarelui și ale lunii în această nouă eră. De asemenea, Arhanghelul vă încurajează să lucrați cu Îngerii Compasiunii ca formă de a manifesta aceste activări la o vibrație fizică în ființa voastră.

”Odată cu liniștirea, cu ancorarea schimbărilor și a vibrațiilor energetice se pot manifesta uneori turbulențe sau eliberări ale tiparelor energetice vechi. Este important să fiți blânzi cu corpurile voastre energetice în aceste timpuri deoarece în aceste timpuri și în special în următoarele 3 luni corpurile voastre fizice vor trece printr-o mare tranziție, trecând din vechea lumină energetică în noua lumină energetică și în întruparea acestei noi lumini energetice care este atât de prezentă acum în realitatea voastră. Dacă înainte era în inima voastră, în energiile sufletului vostru, acum tranziția se realizează prin fuziunea și integrarea la nivel celular dând voie adevărului să se dezvăluie cu o mai mare ușurință.

Este un moment de sărbătoare și pentru că începem să vedem, să simțim și să conștientizăm schimbările Pământului. A fost nevoie de tot acest timp pentru ca toate noile energii să se fixeze și să se stabilizeze în câmpul și în rețeaua energetică a Pământului. Această stabilizare, echilibrare și centrare va continua, dar acum intrăm în Noile Timpuri, intrăm cu adevărat în Noile Timpuri la nivel fizic și pământean. A fost o mare onoare să-mi canalizez conștiința spre voi, să împărtășesc ce era nevoie în momentele în care aveați nevoie de energii, de inspirație sau de acel blând impuls al ghidării. Vă împărtășesc acum faptul că voi continua să împărtășesc aceste capsule ale înțelepciunii atât cât va fi nevoie.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 53 min și 53 de sec și care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 47 min și 25 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 33. Veți fi apoi ghidați pe platforma 

unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Pe cei care aveți rețineri să folosiți platforma pentru a intra în posesia acestor minunate Capsule ale Înțelepciunii, sau vă este incomod să o faceți, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o cale în care aceste minunate ghidări să ajungă la voi. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.