miercuri, 11 aprilie 2018

Inițierea unei Schimbări la Nivelul Solar al Sufletului


Focalizată pe Întrupările Sufletului, revigorarea Luminii Sufletului vostru și primirea hrănirii și înțelepciunii de care Sufletul vostru are nevoie pentru următoarea etapă a ascensiunii voastre

Lady Quan Yin

Lady Quan Yin vă invită să experimentați o Inițiere a Schimbării la Nivelul Solar al Sufletului susținută de către Ashramul celei de-a 11-a Raze, Maeștrii Întrupării și Logosul Solar Helios și Vesta. În această Capsulă a Înțelepciunii, Lady Quan Yin vă încurajează să vă explorați sufletul cu o mai mare profunzime, să observați transformarea sufletului vostru și să primiți hrana de care sufletul vostru are nevoie pentru a vă susține acum ascensiunea. Lady Quan Yin vă susține în descărcarea și absorbirea măiestriei și înțelepciunii pe care Maeștrii Întrupării doresc să o împărtășească cu voi astfel încât să știți cu adevărat ce înseamnă să vă întrupați sufletul. Apoi, Lady Quan Yin vă va transporta la Nivelul Solar pentru a experimenta o schimbare la nivel de suflet care vă va activa puterea interioară, ilumina lumina sufletului vostru, va ajuta la întruparea în continuare a sufletului vostru și vă va ajuta sufletul în descărcarea cunoașterii și înțelepciunii de care are nevoie pentru a trece în următoarea fază a ascensiunii voastre. Aceasta este o meditație frumoasă pentru a experimenta o mai profundă conexiune și înțelegere a sufletului vostru precum și o expansionare a conștientizării întrupării și exprimării sufletului vostru.

”Această activare și inițiere vă dă voie să descărcați vibrații mai înalte ale luminii în sufletul vostru. Nivelul solar vă ajută să deveniți mai radianți făcând ca energia voastră, lumina voastră să vibreze cu o viteză mai mare, făcând ca lumina voastră să devină aprinsă și strălucitoare. Este o revigorare a frecvenței luminii voastre și îi dă voie sufletului vostru să se conecteze cu vibrațiile sale mai înalte și ale grupului vostru de suflet și să le descarce în ființa voastră. Deci, cu cât mai mult experimentați vibrații mai înalte ale luminii, vibrația luminii voastre crește în viteză și luminozitate; cu atât descărcați mai multe vibrații mai înalte, conștiință și înțelepciune în sufletul vostru și, prin urmare, în întreaga voastră ființă. Acest lucru înseamnă că corpul vostru fizic primește o cantitate mai mare de lumină și este actualizat astfel încât corpul vostru fizic, emoțiile, mintea voastră pot menține, primi și absorbi cantități mai mari de lumină. Acest lucru înseamnă că deveniți mai senzitivi la frecvențele Creatorului, vă puteți crește abilitatea de a vedea, simți sau conștientiza, să auziți; conexiunea voastră cu Creatorul, cu tot ceea ce voi sunteți se îmbunătățește și se dezvoltă. Este deci, o actualizare la toate nivelele ființei voastre și această actualizare este pur și simplu o experimentare a vibrațiilor frecvențelor mai înalte ale luminii care se descarcă în ființa voastră și crează o mare expansiune și trezire în voi, la toate nivelele ființei voastre.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 52 min și 33 sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 39 min și 31 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 32. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Pe cei care aveți rețineri să folosiți platforma pentru a intra în posesia acestor minunate Capsule ale Înțelepciunii, sau vă este incomod să o faceți, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o cale în care aceste minunate ghidări să ajungă la voi. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.