sâmbătă, 7 aprilie 2018

Nu s-a întâmplat nimic … din nou – Consiliul



Prin Ronald Head

Și acum, după calculul vostru, intrați în spațiul consacrat lunii Aprilie. Asta este tot ceea ce este, știți, spațiul consacrat. Voi folosiți un concept al trecerii timpului pentru a explica ceva ce nu înțelegeți încă. Aceasta este o eroare, dar nu este eroarea despre care dorim să vorbim astăzi.

Dacă ne dați voie, vom revizui câteva lucruri pe care le-am explicat în trecut, le vom arăta relevanța și vom fi puțin mai tranșanți în recomandările noastre.

În ciuda îndemnurilor multora dintre comunicările noastre prin acest canal și altele, voi ați atașat date – markeri imaginari în spațiul consacrat, vă amintiți? – așteptării întâmplărilor care v-am informat că se află în viitorul vostru apropiat într-o serie perceptibilă de probabilități.

Când faceți acest lucru, mulți intră într-o stare de anticipare accentuată că se apropie ceva care va rezolva în cele din urmă toate problemele lor. Și aici se află ceea ce voi numiți ”frecare”. Câmpul colectiv este influențat încă de suficient ”în cele din urmă voi fi salvat” pentru a depăși creșterea dată de ”avem asta. Haideți să o schimbăm!”

Acum, acest fapt nu schimbă nimic. El reduce oarecum ”magnetismul” frecvențelor voastre în creștere.

Vă recomandăm ca atât de multă dezamăgire, resemnare și depresie pe cât este posibil să fie înlocuite cât mai repede posibil cu atât de multă intenție, determinare și anticipare cât de multă puteți aduna. Toate aceste atitudini pozitive vă ridică frecvențele și frecvențele colectivului. După cum am spus de multe ori înainte, nu vă puteți ridica propriile vibrații fără să ridicați întregul. Desigur, acest lucru funcționează și în sens invers. Din acest motiv, anticiparea eșecului a servit la dezamorsarea oarecum a ceea ce este, de fapt, inevitabil. Să întărim acest lucru – inevitabil!

De asemenea, dorim să vă cerem, din nou, să încetați să vă fixați speranțele personale ca ceva să se întâmple pentru a vă îmbunătăți soarta pe baza oricăror evenimente viitoare. Acest lucru transformă aceste evenimente în Iepurași de Paște și Moși Crăciun. Voi sunteți cei care faceți asta. Și vrem să spunem voi, colectivul. Vă rugăm să renunțați la aceste speranțe de a fi salvați, să vă suflecați mânecile spirituale și să vă alăturați eforturilor. Transformați-vă în cei ale căror vibrații crează ceea ce vă imaginați.

Acest lucru este spus din nou și din nou ”Fiți schimbarea pe care vreți să o vedeți în lume.” Ascultați-l pe Michael Jackson cântând Omul din Oglindă. Lumea voastră este doar o reflectare a voastră înșivă. Așa că faceți-vă treaba de a fi cea de-a o suta maimuță. Poate că astăzi este nevoie doar de încă o singură maimuță. Fiți acea maimuță! Dacă nu aveți timp să meditați, să vă rugați, să creați intenții, zâmbiți foarte mult. Râdeți puțin. Ajutați pe cineva un pic. Să vă pese.

De fapt, o puteți doar încetini. O puteți grăbi. Dar Vine! Și voi o aduceți.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.