luni, 9 aprilie 2018

Nu s-a întâmplat nimic – Partea a 2-a – Consiliul


Prin Ronald Head

Astăzi vom continua să vorbim despre subiectul din mesajul nostru anterior. De această dată ne adresăm acelora către care partea principală a mesajului nu a fost îndreptată. Prin asta vrem să spunem că ne adresăm acum celor care văd toată schimbarea din jurul lor și îi înțeleg scopul și rezultatul inevitabil. Cei cărora ne adresăm acum sunt conștienți și de schimbările care au loc în ei înșiși/ele însele și înțeleg și implicațiile lor.

Acum, desigur, ca orice altceva, percepțiile voastre și înțelegerea lor sunt într-un continuum de la mai puțin la mai mult. Acest lucru îl cunoașteți ca fiind normal și nu ca pe ceva care să vă preocupe. Aceste variații sunt rezultatul a diferiți factori – istoria, ritmul de învățare, gradul de amintire, interesul și mult mai multe. Tu ești mai bun la asta. El e mai bun la aia. Ea excelează la ceva despre care nici unul dintre voi nu este nici măcar interesat. Este un univers destul de mare.

Din punct de vedere istoric voi ați fost programați să gândiți în termeni de cum îi puteți aduce pe alții la modul vostru de gândire – sau de credință. Dacă eu am dreptate, atunci cu siguranță ea greșește. Și, desigur, eu am dreptate. Așa că, trebuie să o schimb pe ea. Acum, vă cerem să fiți drăguți și să lăsați acest mod de gândire să cadă la marginea drumului. Și vă vom arăta un concept care vă va ajuta să faceți acest lucru.

Acest concept este: și voi greșiți. Și și ea are dreptate. Voi sunteți cu toții pe o cale a învățării. Ea cunoaște multe adevăruri pe care voi nu le cunoașteți. Voi cunoașteți adevăruri pe care ea nu le cunoaște. Iar colegul vostru de acolo ar putea învăța de la amândoi. Dar – dacă nu-l excludeți considerându-l pe o cale greșită, ci ca știind mai puțin.

Știm că acestea sunt lucruri pe care mulți dintre voi le înțelegeți. Vi le aducem în atenție pentru a vă avertiza asupra apropiatei necesități ca voi să le întrupați. Va trebui să faceți mai mult decât doar să înțelegeți multele concepte pe care le-ați învățat. Va trebui să întrupați aceste lucruri.

Poate facem ca aceste lucruri să pară dificile pentru unii dintre voi. Nu trebuie să fie. Când reflectați asupra cine și ce sunteți voi cu adevărat, atunci este nevoie ca doar să acceptați posibilitatea că puteți fi și răbdători, și toleranți, și blânzi, și iertători. Și după cum vă puteți imagina lista poate fi nesfârșită.

Din moment ce știți că voi înșivă vă schimbați, atunci luați în considerare și faptul că puteți fi tot ceea ce vă doriți să fiți. Orice schimbare pe care o doriți trebuie să înceapă cu acceptarea posibilității. Nu veți fi capabili niciodată să deveniți ceva ce credeți că este imposibil. Veți deveni ceea ce vă doriți să deveniți atunci când știți că este posibil și că este cel mai bine pentru voi. Dacă este mai bine pentru toți, cu atât mai bine.

De asemenea, dorim ca astăzi să vă consolidăm cunoașterea că aceste schimbări pe care le doriți cu ardoare, pe care le cereți, au loc, de fapt, cu o viteză crescândă – împingându-vă în sus, cum spuneți voi. Mulți dintre voi sunteți în contact cu mulți în această comunitate în creștere. Auziți sau citiți experiențele multor altora și le știți și pe ale voastre. S-ar putea să fiți conștienți și de frecvența în continuă creștere a acestor situații.

Unii dintre voi vă simțiți lăsați pe dinafară. Vă rugăm să nu o faceți. Nu există o singură celulă în ființa voastră care să nu fie afectată. Vă putem promite acest lucru. Chiar și fără această ”schimbare”, cum îi spuneți voi, acest lucru ar fi adevărat. Da, de data asta, ceea ce spunem este că câmpul conștiinței colective își crește frecvența, cu certitudine nu se poate să nu fiți afectați.

Ați dobândit experiență, ați dobândit înțelegere și, prin urmare, ați învățat că sentimentul de separare este cel mai mare obstacol al vostru. Cugetați, învățați, înțelegeți și sărbătoriți-vă conectarea. Voi sunteți una, dragi prieteni. Una în câmpul conștiinței și una cu noi. Amintirea acestui lucru și a tuturor ramificațiilor sale ESTE calea. Iar calea voastră către UNUL va fi unică pentru voi. Unică pentru că nimeni nu stă acolo unde voi stați, și nimeni nu a fost acolo unde voi ați fost. Deci, cum puteți fi una? Gândiți-vă la celulele din corpul vostru. Fiecare dintre ea este unică. Și totuși, ele îl formează pe unul care sunteți voi, nu-i așa? Așa cum fiecare dintre ele este pentru voi, așa sunteți voi pentru omenire, pentru Pământ, pentru sistemul solar, pentru galaxie și pentru însăși universul.

Vedeți voi, se poate spune că unicitatea voastră este scopul vostru. Dar tot așa este și al lui și al ei. Sunteți cu toții diferiți. Și sunteți toți la fel. Nici unul dintre voi nu este mai puțin decât oricare altul și nici mai mult decât oricare altul. Esențial! Esențial! Fără oricare dintre voi lumea ar fi alta decât este.

Când va veni momentul să-i puteți vedea pe ceilalți așa cum vă vedem noi, veți fi în venerație. Când vă uitați în oglindă și vedeți ceea ce noi vedem, veți fi în venerație. Dați-vă voie să aveți răbdare, dar și să fiți într-o bucuroasă anticipare. Dați-vă voie să vă bucurați de noile voastre sine pe măsură ce schimbarea are loc, dar apoi dați-i drumul. Mai sunt multe pe drum.

Vă trimitem iubire acum. Vedem acest mesaj ca fiind încheiat.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.