marți, 24 aprilie 2018

Recunoașterea, Actualizarea și Întruparea Contractelor Sufletelor VoastreMaestrul Kuthumi prin Natalie Glasson

Salutări, eu sunt Maestrul Kuthumi, Învățător al Lumii la nivel Planetar împreună cu Maestrul Sananda. Scopul meu este să demonstrez și să reamintesc tuturor sufletelor că înțelepciunea poate fi accesată prin întruparea iubirii. S-ar putea să doriți să mă vizitați în timpul somnului sau în meditație în ashramul meu de pe Sirius în Universitatea Maeștrilor Ascensionați. Sunt dispus să explorez orice subiect sau temă împreună cu voi pentru a vă ajuta în evoluția spirituală, este nevoie ca doar să-mi adresați în mod clar o solicitare și putem începe să lucrăm împreună.

Eu, Maestrul Kuthumi vin astăzi la voi pentru a evidenția o etapă a ascensiunii care acum își face apariția și are nevoie de atenția și observarea voastră. De-a lungul numeroaselor vieți pe Pământ și în planurile interioare, sufletul vostru a creat multe contracte și acorduri pentru a vă susține ascensiunea, ascensiunea Universului și unirea la un nivel mai înalt a tuturor cu Creatorul. Unele dintre aceste contracte sunt realizate cu ușurință și fără nici un efort creând activările necesare în ființa voastră. În aceste cazuri, angajamentele și energia care au legătură cu contractele se dizolvă instantaneu. În alte cazuri, contractul se întinde pe mai multe vieți și chiar civilizații fiind necesar un efort mai mare pentru a fi încheiate. Fiecare contract este ca o promisiune făcută de către sufletul vostru; adeseori aceste promisiuni pot fi găsite în Înregistrările Akashice din planurile interioare; o arhivă a experiențelor și înțelepciunii tuturor sufletelor. Promisiunile sufletului vostru sunt făcute adeseori sufletelor care sunt încarnate pe Pământ, Mamei Pământ, unui Maestru Ascensionat, Arhanghel, Înger, comunității voastre de ghizi și așa mai departe. Aceste contracte nu sunt făcute pentru a vă uni, nici ca să vă tortureze sau să pună presiune pe voi pentru a urma căi pe care nu doriți să le urmați. Scopul sufletului vostru în crearea unui contract energetic este să seteze o intenție care să acționeze ca o lumină călăuzitoare pentru împlinirea sufletului vostru. Aveți opțiunea să nu duceți la bun sfârșit contractul odată ce el este încheiat, această decizie vine mai degrabă din sufletul vostru decât din personalitatea voastră. Sufletul vostru va alege contracte cu alte suflete sau ființe de lumină pentru a crea cea mai profundă învățare și împlinire posibilă și disponibilă vouă. Uneori, personalitatea voastră poate vedea acest lucru ca pe o povară sau greutate, chiar dacă mintea voastră conștientă nu este conștientă de contractele sufletului vostru. Cu toate acestea, procesul personalității voastre de a da drumul și a avea încredere în sufletul vostru, este un aspect al experiențelor dorite de către sufletul vostru.

Actualul Val al Ascensiunii

Unele contracte ale sufletului au fost create cu atât de multe civilizații în urmă și totuși energia lor a rămas în ființa voastră neîncheiată. În actualul stadiu al ascensiunii prin care trece omenirea, valurile de energie care se ancorează aduc conștientizarea multor contracte ale sufletului. Această etapă a ascensiunii are scopul de a-i da voie fiecărui individ să descopere mai multe despre sine însuși și despre călătoria pe care  sufletul său a făcut-o până acum. Este totodată și o oportunitate pentru o profundă curățare și purificare a ființei voastre. Unele contracte este nevoie ca doar să fie observate pentru a fi încheiate și întrupate; altele este nevoie să fie eliberate deoarece nu mai sunt relevante, în timp ce altele este nevoie să fie împrospătate și actualizate pentru a servi în realitatea și existența actuală. Scopul principal al Creatorului de a vă aduce în atenție contractele sufletului este ca voi să puteți experimenta o reînnoire a ființei și căii voastre pe Pământ, energizându-vă creșterea și direcția spirituală astfel încât să puteți fi în serviciu cu putere și vigoare. Evoluția voastră spirituală a progresat atât de mult încât nu mai puteți menține energii care nu vă servesc și nu mai puteți să nu fiți conștienți de calea pe care sufletul vostru vă îndeamnă să o urmați.

Comunitatea voastră de ghizi cheamă anumiți Maeștri Ascensionați să lucreze cu voi în această chestiune; ar putea fi asemuită cu examinarea amănunțită a unei cutii cu fotografii vechi, în care apar amintiri în timp ce puneți deoparte ceea ce nu mai este important pentru voi. În timpul meditației sau a momentelor de liniște, îi puteți cere comunității voastre de ghizi să vă împărtășească pe care Maeștri Ascensionați i-au chemat să lucreze cu voi. În sincronizare divină ei vă vor dezvălui pe cine au chemat să vă ajute în vindecarea, eliberarea, împrospătarea și actualizarea contractelor sufletelor voastre. Dacă nu reușiți să descoperiți care sunt Maeștrii Ascensionați care lucrează cu voi, puteți să-i chemați totuși să vă ajute.

În planurile interioare în Universitatea Maeștrilor Ascensionați aflată pe Sirius a fost creat un mare far și o nouă cameră care să adăpostească farul. Camera a fost numită ”Camera Reînnoirii Contractului Sufletului”, iar farul a fost numit ”Farul Îmbogățirii Contractului Sufletului”. Acest Far are o culoare albastru profund și are rolul de a șterge contractele care nu vă mai servesc; el mai are și rolul de a împrospăta și actualiza contractele. Sunteți invitați să vă așezați în Farul Îmbogățirii Contractului Sufletului și orice contract care vă vine în minte să-l predați Farului pentru a fi șters definitiv. Farul va șterge energia contractului din ființa voastră. În timp ce stați așezați în far s-ar putea să deveniți conștienți de contracte care sunt relevante încă și au nevoie să fie actualizate sau energizate. În acest caz, în timp ce stați în farul albastru țineți contractul și focalizați-vă pe sufletul vostru și cereți o legătură directă și sinteza celei mai înalte lumini a Creatorului care să fuzioneze cu contractul și să aducă transformarea necesară. În timp ce observați sau conștientizați procesul, veți deveni conștienți de modul în care contractul s-a transformat, influența și sinteza lui cu întreaga voastră ființă pentru a susține întruparea.  

Pe care contracte le ștergeți și pe care le actualizați?

Sufletul vostru și Maestrul Ascensionat pe care comunitatea voastră de ghizi l-au chemat vă vor ajuta să înțelegeți care contracte este nevoie să le eliberați și care este nevoie să le energizați. Contractele vă pot veni în conștientizare ca o credință limitatoare, tipar de gândire sau comportament care continuă să se repete. S-ar putea să fiți conștienți de modul în care susțineți pe cineva din viața voastră ca de multe ori să descoperiți că acea persoană doar vă face rău sau vă limitează într-un fel. Aceasta este o oportunitate de a da voie unor oameni să iasă din viața voastră și ca alte relații să fie vindecate. Durerile din corpul vostru pot proveni din contracte care au expirat și este nevoie să fie eliberate. Situațiile limitatoare pot proveni și ele din contracte care nu vă mai servesc.

Veți observa contractul care rămâne valabil sau a fost împrospătat pentru că vă veți simți inspirați și expansionați în energia voastră de un sentiment de împlinire sau dorință de acțiune. Pe măsură ce contractele sunt împrospătate, veți putea primi ghidare, noi abilități se vor trezi, în conștientizarea voastră conștientă va apărea aducere aminte și înțelepciune. S-ar putea să descoperiți că faceți în mod conștient noi contracte care să vă susțină împlinirea.

Este important să știți că contractele sufletului vostru vor și șterse sau împrospătate fie că luați parte în mod activ sau nu la acest proces. Acesta este un aspect al ascensiunii care se desfășoară acum pentru toți. Există, desigur, beneficii din direcționarea conștientă în focalizarea și explorarea transformării sufletului vostru deoarece veți învăța mai multe despre voi înșivă și despre sufletul vostru, creând o legătură mai profundă cu sufletul vostru.

”Îi invit pe Maeștrii Ascensionați care au fost aleși de comunitatea mea de ghizi ca să supravegheze transformarea contractelor sufletului meu. Vă rog să vă apropiați de mine și să mă învăluiți cu lumina, iubirea și susținerea voastră. Este dorința mea să fiu conștient/ă în modul cel mai potrivit pentru mine de transformarea prin care sufletul meu trece acum. Vă rog să mă ajutați să devin conștient/ă de contractele create de către sufletul meu și care este nevoie să fie eliberate acum. Ajutați-mă să eliberez aceste contracte în mod conștient sau inconștient ”Farului Îmbogățirii Contractului Sufletului” cu ușurință și perfecțiune. Ajutați-mă să devin conștient/ă de contractele sufletului meu care au nevoie de împrospătare și actualizare în ”Farul Îmbogățirii Contractului Sufletului” și ajutați-mă în mod conștient sau inconștient să experimentez influența pozitivă a transformării din ființa mea. Ajutați-mă să rămân echilibrat/ă și în pace pe parcursul întregului proces. Vă mulțumesc!”

Întotdeauna în iubire și înțelepciune,

Maestrul Kuthumi


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.