miercuri, 18 aprilie 2018

Importanța Cristalelor pe Pământ



Maestrul El Morya prin Natalie Glasson

Voința și puterea divină a Creatorului este cea pe care o canalizez prin ființa mea pentru voi din Sursa a Tot Ceea Ce Este. Eu sunt păzitorul acestor calități sacre ale Creatorului și doresc să vă dezvoltați propria voastră experimentare a puterii și voinței divine a Creatorului. Nu este ceva de ce să vă fie frică, este, de fapt, însăși adevărata voastră natură și esență. Eu, Maestrul El Morya, doresc ca voi să vă întoarceți la adevărul și inocența voastră divină astfel încât să puteți experimenta împlinirea la toate nivele ființei voastre.

Puterea și voința divină a Creatorului pulsează prin toate ființele de pe Pământ și din planurile interioare, mai ales prin Tărâmul Cristalin. Cristalele de pe Pământ sunt manifestări și exprimări fizice ale planurilor interioare ale Tărâmului Cristalin. În același fel în care voi sunteți spirit divin încarnat într-un corp fizic, cristalele sunt vehicule ale exprimării pentru Tărâmul Cristalin. Conștiința și scopul Tărâmului Cristalin, este să transmită puterea și voința divină a Creatorului; acest lucru este manifestat prin calitățile amplificării, curățării, purificării, activării, vindecării, clarviziunii și focalizării, alinierea cu Creatorul și, în general, susținerea tuturor aspectelor ascensiunii pe Pământ. Conștiința Cristalină trezește voința divină în ființa voastră, prin urmare, vă deschide ființa să primească ghidarea divină a Creatorului. Vă încurajează să primiți susținerea deplină a Creatorului în toate domeniile vieții voastre și experimentarea curgerii divine, în care totul se desfășoară cu frumusețe. Tărâmul Cristalin valorifică puterea Creatorului și o dăruiește tuturor celor care se conectează cu esența lor. Ele conțin puritatea și beatitudinea Creatorului, inocența care se află în miezul Creatorului și le reamintește celor care se conectează cu ea că aceiași inocență există și în ființa lor.

În multe privințe, Tărâmul Cristalin seamănă cu Tărâmul Angelic sau cu Tărâmul Unicornilor. Ele sunt expresii ale Creatorului și ființe care servesc. Ele nu sunt prezente (pe Pământ) pentru a învăța și a crește, deși toate aspectele Creatorului sunt focalizate pe expansiune, scopul lor este să fie în serviciul altora pentru a-i ajuta pe aceștia să-și amintească Creatorul. Ele mențin, de asemenea, spațiul pentru ca orice suflet care dorește să-și amintească și să se reconecteze cu Creatorul să o poată face într-un spațiu sacru și în siguranță.

Manifestarea fizică

Cristalele de pe Pământ se manifestă în forme și moduri diverse și unice. Conștiința puternică și expansivă a Tărâmului Cristalin este filtrată în cristalele fizice, fiecare cristal exprimând conștiința și o calitate diferită a Creatorului. Acest lucru înseamnă că voi puteți accesa diferite aspecte ale Conștiinței și Tărâmului Cristalin prin anumite cristale. Acest lucru este valabil și pentru omenire deoarece fiecare exprimă aspecte diferite ale Creatorului prin ființa sa fizică. Fiecare cristal joacă un rol specific pe Pământ făcând în același timp parte din Conștiința care este Tărâmul Cristalin.

Când țineți, vă conectați sau vă aflați în câmpul unui cristal, aveți posibilitatea de a absorbi calitățile pe care cristalul le exprimă pentru a activa același calități și în ființa voastră. Cu o focalizare clară și pură, aveți posibilitatea de a accesa Conștiința Cristalină, să-i descărcați înțelepciunea, cunoașterea și iluminarea în ființa voastră pentru a vă inspira evoluția spirituală pe Pământ. Există în plus posibilitatea de a vă conecta direct cu miezul Tărâmului Cristalin pentru a experimenta energiile pure, înțelepciunea și lumina pe care Tărâmul Cristalin le primește direct de la Creator. Printr-o cerere specială puteți accesa și abilitățile și energiile vindecătoare ale Conștiinței Cristaline, puteți descărca și primi aceste energii sacre în ființa voastră. Sunt multe nivele care pot fi atinse în comunicarea cu cristalele.

Printr-o cerere sau intenție puteți invita cristalele să amplifice calitățile iubitoare pozitive în ființa voastră, să vă energizeze creațiile și manifestările, să vă vindece și să vă curețe ființa de negativitate, să vă reprogrameze ființa la nivel celular, să acționeze ca o ancoră a iubirii și luminii Creatorului, să vă împământeze ființa, să vă ușureze simptomele fizice și multe altele. Cristalele sunt expresii ale Creatorului care pot fi folosite ca instrumente care să vă ajute în ascensiunea voastră în orice fel alegeți voi.

Cristalele și Pământul

Corpul fizic al unui cristal este născut din Pământ, el este o creație a Conștiinței Divine a Tărâmului Cristalin și a Mamei Pământ. Tărâmul Cristalin în manifestarea sa pe Pământ are cu Mama Pământ un contract și un scop. Nu numai că au rolul de a ajuta omenirea în evoluția sa spirituală, dar ele dețin și rolul de a stabiliza energiile Pământului. Cristalele mențin vibrația energetică a Mamei Pământ astfel încât Mama Pământ și toți să poată experimenta armonia în timp ce trec prin schimbările ascensionale și evoluția constantă. Chiar și atunci când cristalele sunt mutate din locul lor în Pământ ele acționează ca stabilizatori pentru energia Pământului. Deoarece sufletele evoluează cu o viteză diferită, crează și manifestă intenții diferite investind încă în iluzie, acest lucru poate provoca o lipsă de echilibru și chiar o senzație de haos. Cristalele lucrează pentru a menține echilibrul și pentru a aduce în conștientizarea celor treziți domeniile care au nevoie de vindecare. De fapt, cristalele crează și mențin echilibrul până în momentul în care omenirea poate crea echilibru și armonie pentru ea însăși pe Pământ.

În meditație în timp ce vă conectați cu un cristal, aveți posibilitatea de a solicita accesul la, experimentarea și întruparea celei mai înalte energii a echilibrului creat de către Conștiința Cristalină pentru Pământ. Făcând acest lucru veți experimenta și întrupa posibilitatea trezirii aceleiași energii a echilibrului în ființa voastră. Acest lucru va crea o activare în ființa voastră a energiei echilibrului care este necesar să fie emanată de fiecare suflet de pe Pământ pentru a crea și menține echilibrul pentru toți cei de pe Pământ. S-ar putea să primiți chiar ghidare sau inspirație cum să vă hrăniți echilibrul interior și echilibrul energiei Pământului în timp ce toate sufletele trec prin procesul de ascensiune. În timpul acestui proces s-ar putea să doriți să invitați cristalul să vă arate cum poate omenirea lucra împreună pentru a crea armonia în interiorul ei și în realitatea de pe Pământ și cum ar arăta asta.

Sunt unele cristale care sunt focalizate pe curățarea și purificarea energiilor Pământului pentru a elibera prezența iluziei și a întări prezența adevărului. Aceste cristale pot fi chemate în formă energetică pentru a îndepărta iluziile de care s-ar putea să vă mai agățați și să împuternicească adevărul care este prezent și activat deja în ființa voastră.

Păzitorii Străvechii Cunoașteri a Pământului

Deși toate cristalele au puterea de a păstra cunoașterea și înțelepciunea multor civilizații, numai unele cristale au rolul de a proteja și securiza cunoașterea sacră străveche a Pământului. Aceste cristale protejează înțelepciunea cum ar fi cum a fost creat Pământul, misiunea și scopul Pământului, rolul Pământului în Universul Creatorului, scopul tuturor ființelor de pe Pământ, legile creării Pământului și procesului de ascensiune a Pământului. Răspunsul la orice întrebări pe care le-ați putea pune în ceea ce privește Pământul, Mama Pământ și tot ceea ce se află în existență pe Pământ poate fi găsit în aceste cristale. Cristalele păstrează această cunoaștere pentru a asigura integritatea și adevărul Pământului în timp ce aceasta evoluează, așteptând în același timp, să reactiveze aceiași înțelepciune în toți cei de pe Pământ în sincronizarea divină.  

Cristalele și Mama Pământ vă invită ca în meditație sau în momentele voastre de liniște să invitați cel mai potrivit Cristal Păzitor al Cunoașterii Pământului să se conecteze cu ființa voastră și să vă dea voie să primiți și să experimentați energia și înțelepciunea pe care cristalul o deține. Poate ați dori să-i cereți cristalului să împărtășească cu voi și să activeze în ființa voastră aceiași înțelepciune pe care el o deține. Cel mai potrivit cristal va veni în formă energetică și vă va oferi înțelepciunea care să vă susțină evoluția spirituală și expansionarea perceperii adevărului. Voi aveți dreptul divin de a activa această cunoaștere străveche în ființa voastră; cristalele doar protejează și păzesc energia până în momentul în care omenirea este pregătită să înțeleagă și să accepte adevărul.

În voința, puterea și iubirea divină a Creatorului,

Maestrul El Morya


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.