sâmbătă, 22 septembrie 2018

Legătura mea cu Egiptul și proiectul meu caritabil



În ultimii doi ani am vizitat Egiptul în mod regulat ținând acolo ateliere pentru grupuri și făcând excursii la templele și mormintele din zilele de demult. Treptat, am început să mă simt foarte conectată cu această țară și nu numai cu aceste magnifice situri străvechi care dețin o energie spirituală foarte rafinată care mă atinge profund. De asemenea, am început să mă simt din ce în ce mai atrasă de oamenii de acolo, de modul în care m-au primit, de exuberanța și bucuria lor de viață, de iubirea lor față de muzică și dans, de ciudatul lor simț al umorului și de capacitatea de a zâmbi și de-a face glume chiar și în împrejurările cele mai dure. Și nu există nici o îndoială că împrejurările sunt foarte provocatoare pentru mulți oameni din zilele noastre.

Dincolo de problemele financiare sunt și alte cauze ale lipsei de libertate pentru a se dezvolta potrivit propriei lor naturi. O influență foarte mare o au și tradițiile culturale și religioase care mențin bărbații și femeile separați unii de ceilalți, lucru care îi forțează pe bărbați să fie protectorii și susținătorii materiali ai familiei ajungându-se la punctul în care toată forța lor de viață este îndreptată doar în această direcție și epuizată, în timp ce femeile sunt foarte slab încurajate să-și dezvolte talentele și abilitățile în afară de a fi soții și mame.

În timpul petrecut de mine în Egipt am interacționat mai mult cu bărbații, atunci când mă aflu acolo să lucrez cu diferite grupuri. Ei par să aibă o mai mare libertate decât femeile care stau mai mult pe-acasă dar, cu toate acestea, împrejurările cu care ei se confruntă (salariile foarte mici pentru multele ore de muncă, șomajul sau rușinea care îi este asociată) nu sunt ceva de invidiat. Femeile din Egipt îmi sunt încă invizibile, deși pe unele dintre ele le cunosc personal și îmi este greu să-mi imaginez ce posibilități limitate au și cât de mult talent și creativitate se pierde din cauza restricțiilor care le sunt impuse de tradiție și de religie.

În mine s-a născut o întrebare: ”Cum aș putea să ajut, să contribui cu ceva, oricât de puțin, în a-i ajuta pe acești oameni?”  Mă simt ghidată să o fac în două moduri: primul, este în mare parte invizibil, iar al doilea este mai concret și mai palpabil.

În ceea ce privește partea mai concretă, fizică, am decis să ofer o cărticică în format electronic, un e-book, care conține câteva canalizări, transmisii, pe care le-am primit în Egipt. Am decis ca o parte substanțială a încasărilor din vânzarea acestei cărticele numită ”De la Frică la Bucurie” să o donez continuării construcției unei școli și a unei grădinițe care a fost sistată din lipsă de fonduri. Nu au susținere guvernamentală, a fost o inițiativă privată, dar care din lipsă de fonduri suficiente a fost nevoie să fie suspendată.

Cărticica conține 7 mesaje, 4 primite de la Isis, 2 de la Jeshua și 1 de la Maria Magdalena, după cum urmează:

1. Mesaj de la Isis: Voi sunteți Creatorii
2. Chemarea lui Isis: Întoarcerea la Bucurie
3. Isis despre Curgerea Vieții versus Curgerea Minții
4. Isis despre Recunoașterea Adevăratei voastre Căi
5. Jeshua despre Istoria noastră de la Atlantida la Egipt până în Prezent
6. Meditație ghidată cu Jeshua pentru abordarea Fricii
7. Maria Magdalena: A te simți în Siguranță și Acasă cu Tine însăți/însuți

Pentru a achiziționa această cărticică al cărui preț este de 10 USD, vă rog să intrați aici și să folosiți butonul

1.Pay Online, după care veți primi pe email cărticica în limba română.

Vă mulțumesc că ați ales să faceți parte din acest proiect.

Pamela Kribbe

Notă: Deocamdată această cărticică este distribuită în mod exclusiv de pe website-ul http://www.jeshua.net/ro/.  Pe cei care nu vă descurcați cu procedura, am să vă rog să luați legătura cu mine și vom căuta soluții ca să puteți intra în posesia acestor informații care, mie personal, mi se par foarte valoroase. 

Un mesaj de la Gerrit pentru cei care doresc să intre în posesia acestei cărticele este să indicați limba în care o doriți. El se orientează, atunci când o trimite, după țara pe care o precizați ca fiind țara voastră de rezidență, lucru care nu coincide întotdeauna cu limba voastră maternă sau în care doriți cărticica. Vă mulțumim!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.