joi, 27 septembrie 2018

Răspunsuri partea a doua – Consiliul


Prin Ronald Head

Se poate răspunde la mai multe întrebări prin abordarea uneia foarte interesante care se referă la experiența de învățare a unei persoane că este ”purtător al luminii”. Ce este un purtător al luminii și cum trăiește cineva ca purtător al luminii?

Persoanei care ne-a pus întrebarea îi vom răspunde că o mare onoare a fost acordată. Onoarea recunoaște gradul de dedicare și de desăvârșire după lungi ”perioade de timp”. O notiță: Observați cât de des punem referirile la timp între ghilimele. Uneori nu putem explica lucrurile decât folosind mijloacele voastre liniare de gândire. Explicația pe care o vom da în continuare nu este, în nici un fel, menită să diminueze această onoare.

Fiecare ființă vie din cosmos, și asta înseamnă totul, este un purtător al luminii, pentru că totul este făcut din lumină. Așa că, acțiunile persoanei pe care nu o puteți ierta este, dragi prieteni, un purtător al luminii. Cum a ajuns să fie aici? Care este funcția lor? De ce? Și de ce acum? De ce? De ce? De ce? Dacă este adevărat atunci înseamnă că nu există Dumnezeu!

Acum putem face aici câteva afirmații pe care mulți vor avea un moment dificil să le accepte. Prima dintre acestea este că acea persoană, și acea situație, sunt de la Dumnezeu. Sunt perfecte. Sunt necesare. Nu există greșeli.  

Motivul cel mai important pentru care nu înțelegeți acest lucru este că, pentru cei mai mulți dintre voi, există separări percepute. Eu nu sunt el. Eu nu sunt aia. Eu nu sunt, eu nu sunt, eu nu sunt. Și cel mai mare dintre toate este, Dumnezeu este separat de noi, de mine. Toate acestea sunt false. Nici măcar nu trebuie să explicăm acest lucru. Cum ați răspunde voi dacă noi v-am întreba ”Unde este Dumnezeu? Este Dumnezeu peste tot? Este Dumnezeu în tot și-n toate?” Cea mai mare parte dintre voi ar răspunde da, în această eră,  pentru că ați evoluat până la această înțelegere. Așa că, cum ați putea spune ”Cu excepția aia. Cu excepția ei. Cu excepția …”?

Aici este o altă parte a răspunsului vostru. Totul este divin. Totul este lumină. Totul este lumină făcută să se manifeste drept carne. Deci, fiecare este un fel de purtător al luminii. Nu pot fi alții.

Sunt aici să învețe sau să-i învețe pe alții? Nu știți acest lucru nici măcar în ceea ce vă privește voi înșivă. Învățați? Îi învățați pe alții? Le faceți pe amândouă? Vă vom spune noi asta. Când acceptați că sunteți aici pentru a aduce lumină, tot restul devine ”nu-i treaba mea”. Când acceptați asta, pe ei, el, ea pentru ceea ce sunt cu adevărat, indiferent de modul în care acționează sau par, atunci lumea voastră se va schimba. Viețile voastre se vor schimba.

Așadar, de ce? De ce voi? Ce ar trebui să faceți? Ar trebui să fiți. Să fiți lumina care sunteți. Nu încercați să fiți ceea ce altcineva este. Nu încercați să fiți ceea ce vi s-a spus că ar trebui să fiți, chiar și de noi. Fiți cine voi știți că sunteți și țineți-vă de asta în posibilitatea că se poate schimba și dezvolta. ”Da, dar ce ar trebui să FAC?” Cu cuvintele voastre, faceți ceea ce vă face să bată clopotele.

Nu sunteți separați. Nu sunteți. Așa că, dacă fiecare dintre voi ar fi să vă focalizați pe ceea ce vă face cu adevărat fericiți, lumea întreagă ar fi înălțată. Și putem spune că va fi înălțată, pentru că schimbarea este pe drum și veți vedea mult mai mult din ea decât puteți anticipa acum.

Vă spunem din nou că vom reveni în curând cu mai multe. Vă mulțumim tuturor.


Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.