vineri, 21 septembrie 2018

Întruparea Adevărului - Semințele Stelare ale Activării Adevărului

Experimentați trezirea și conștientizarea originară a Creatorului și întrupați acum adevărul primordial al Creatorului în ascensiune

Arhanghelul Mihail

Arhanghelul Mihail aduce această Capsulă a Înțelepciunii pentru a vă ghida în activarea și întruparea adevărului vostru; esența ființei voastre și a Creatorului. El împărtășește cu voi o explicare a adevărului vostru interior și scopul întrupării adevărului Creatorului. Arhanghelul Mihail invită reprezentanți din Civilizațiile Ființelor Stelare pentru a vă oferi Semințele Stelare ale Adevărului în scopul de a activa prezența adevărului Creatorului în interiorul vostru. Acest lucru are, de asemenea, și scopul de a retrezi adevărul Ființelor Stelare dacă sunteți o Ființă Stelară în ființare pe Pământ. În timp ce împărtășește și activează energiile din miezul Creatorului în voi, Arhanghelul Mihail și Ființele Stelare vă vor încuraja să experimentați o profundă unitate cu tot ceea ce este Universul Creatorului. Aceasta este o meditație frumoasă pentru a vă aprofunda conexiunea cu Arhanghelul Mihail, Ființele Stelare, Universul Creatorului și Creatorul.

”Adevărul Creatorului este expansiv, este dincolo de explicații și, în multe privințe, dincolo de înțelegere. Cu toate acestea, când sunteți în corp fizic, puteți aduce adevărul Creatorului în expresia voastră fizică, puteți lăsa adevărul Creatorului să curgă prin emoțiile voastre, prin gândurile voastre, prin corpul vostru fizic, prin acțiunile și reacțiile voastre, chiar și prin ceea ce voi manifestați. Așa că aveți oportunitatea de a ființa într-o realitate care este adevărul Creatorului. Această realitate pe care voi o creați din adevărul Creatorului poate să nu fie întotdeauna ceea ce mintea voastră se așteaptă, dar cu toate acestea, ea va deține vibrația și frecvența celor mai pure energii ale Creatorului și acest lucru va crea pace, iubire, bucurie, fericire, sănătate, vitalitate. Așa că, este important să înțelegeți că exprimarea adevărului nu înseamnă întotdeauna exprimarea înțelepciunii și a cunoașterii. Adevărul poate fi exprimat prin ființa voastră în nenumărate moduri care sunt unice, frumoase și care vă crează ființa ca deplinătatea a ceea ce este ființa voastră, deoarece voi sunteți deja întregi, împliniți și deplini. Pur și simplu este nevoie ca voi să conștientizați acest lucru, să-l întrupați pe deplin la nivel fizic. Când vă emanați adevărul sunteți în puterea voastră. Când vă emanați adevărul, sunteți conectați cu toate ființele, sunteți conectați cu Universul Creatorului, cu fiecare expresie a Creatorului, cu fiecare suflet, cu fiecare ființă a luminii de pe Pământ și din planurile interioare și experimentați o unime, o conexiune profundă, absolută și indestructibilă cu toate aspectele Creatorului și, prin urmare, o conexiune profundă și indestructibilă cu voi înșivă pe care nu o pot dizolva nici chiar iluziile sau separările sau fricile.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 47 min și 34 de sec și care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 37 de min și 57 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 42. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.