miercuri, 5 septembrie 2018

Descoperirea Codurilor - Cheie, a Șabloanelor și a Cristalelor Lemuriene pentru a vă Împuternici Ascensiunea

Energizarea plenitudinii voastre, primirea și vindecarea a ceea ce simțiți că lipsește din ființa, realitatea și abilitățile voastre

De la Conștiința Delfinilor Celești

Conștiința Delfinilor Celești vă oferă o oportunitate de a vă reconecta cu vibrațiile pure și cu înțelepciunea Lemuriei. Ei vă invită să primiți și să vă retreziți cu ajutorul lor și prin transmiterea luminii, Codurile – Cheie, Șabloanele și Cristalele Lemuriene. Aceasta este o deschidere spre primirea și sintetizarea cu aspectele voastre înșivă și cu abilitățile de care ați fost separați sau care au nevoie de vindecare pentru a se manifesta pe deplin acum în realitatea voastră. Să vă reînnoiți, întineriți, restabiliți conștientizarea și să accesați părți ale sinelui vostru care ați simțit că ar lipsi. Conștiința Delfinilor Celești sunt păzitori ai adevărului și a înțelepciunii sacre, ei vor să restabilească adevărul sacru și înțelepciunea Lemuriei în ființa voastră pentru a vă împuternici ascensiunea. Acum sunteți pregătiți să primiți această valoroasă înțelepciune și transmisie energetică. Ei mai doresc și să vă reconecteze cu cristalele cu care ați lucrat în Lemuria în care poate că ați ascuns cândva cunoașterea sacră din ființa voastră. Fie că credeți sau nu că ați trăit în Lemuria, puteți beneficia de transmisia sacră a Conștiinței Delfinilor Celești. 

”Noi, Conștiința Delfinilor Celești, dorim să vă aducem codurile, șabloanele și cristalele Lemuriene și voi le puteți primi indiferent de faptul că sunteți conștienți sau nu sunteți conștienți că ați avut o viață în Lemuria. Noi, Delfinii Celești, am fost profund conectați cu Lemurienii și prin conexiunea noastră Lemurienii au primit multă înțelepciune și cunoaștere și cum să trăiască pe Pământ în timp ce-și mențineau natura spirituală și esența. Prin aducerea și prin trezirea în ființa voastră a cheilor, șabloanelor și cristalelor Lemuriene, noi dorim să vă reînnoim și să vă întinerim ființa pentru a vă susține în acceptarea sinelui vostru și în acceptarea unor aspecte ale sinelui vostru care poate că ați descoperit că lipsesc. Poate că ați aflat că sunt aspecte ale sinelui vostru cu care nu v-ați conectat încă sau poate că simțiți că ceva lipsește din voi sau din realitatea voastră; s-ar putea să simțiți că ar trebui să aveți anumite abilități și că acestea nu s-au manifestat încă prin ființa voastră; s-ar putea să simțiți că ar trebui să aveți o anumită formă de conștientizare de natură spirituală și nu sunteți în măsură să o accesați.

Dacă așa stau lucrurile, atunci noi, conștiința Delfinilor Celești, vrem să vă readucem codurile cheie, șabloanele și cristalele, să vă readucem ceea ce simțiți că lipsește astfel încât voi să puteți ființa și să vă recunoașteți ca pe un aspect complet și întreg al ființei voastre, aspectul complet și întreg a ceea ce voi sunteți. De ce readucerea codurilor voastre cheie, a șabloanelor și a cristalelor Lemuriene va crea acest lucru? Noi, Delfinii Celești, recunoaștem că voi ați crescut în vibrație și această vibrație din ființa voastră este similară vibrației pe care ați experimentat-o în Lemuria. Recunoaștem că prin readucerea anumitor energii pe care le-ați experimentat în existența voastră în Lemuria se va crea o reîntinerire în ființa voastră care vă va ajuta să vă reconectați și să redescoperiți aspecte ale ființei voastre care au existat în viața voastră în timpul Lemuriei și anumite lucruri care simțiți că lipsesc acum au fost pe deplin întrupate în ființa voastră și este ca și cum ar fi fost lăsate în urmă.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 44 min și 50 de sec și care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 26 de min și 38 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 40. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.