vineri, 14 septembrie 2018

Lucrurile par a fi haotice – Consiliul


Prin Ronald Head

Când priviți în jurul vostru acum, lucrurile par a fi haotice. Nu s-ar putea mai rău. Ei bine, da, ceea la ce vă uitați poate fi mult mai haotic și în curând va fi. Amintiți-vă ce v-am spus de multe ori, nu puteți construi o casă nouă până când nu o dărâmați pe cea veche. Pentru ceea ce ați avut până acum, remodelarea nu ar funcționa. Structura lemnoasă mâncată de carii este mult prea extinsă. Nu o să vi se pară deloc drăguță, dar trebuie să o vedeți ca să nu o mai permiteți niciodată.

În același timp multe alte lucruri ar trebui schimbate. Vedem că este mult prea multă animozitate și dușmănie care este manifestată peste tot. Să vă aruncați unul altuia invective și să vă tratați urât unul pe celălalt este nu numai neproductiv. Acest lucru întârzie mult ceea ce este nevoie să aibă loc atât la nivel colectiv cât și individual.   

Sunt milioane de oameni care încearcă în acest moment să-și ridice vibrația. Acesta este un lucru minunat. Mulți se alătură acestei orientări, literalmente în fiecare zi. Cu toate acestea, mulți mai permit ca negativul să facă parte din alimentările și manifestările lor exterioare zilnice. Este ca și cum ai încerca să ajungi undeva făcând un pas înapoi după fiecare pas făcut înainte. După cum am mai spus și altădată, nu puteți fi în lumină în timp ce-i țineți pe alții în întuneric. Nu puteți fi iubitori în timp ce mai hrăniți ura.

Acum, dacă putem, haideți să avem o abordare mai pozitivă.

Lumina care sosește, noul mediu energetic prin care planeta voastră trece, continuă să crească în frecvență și efect. Cei care acceptă ceea ce este disponibil, observă o mare varietate de schimbări personale. Unii văd ceea ce nu au mai văzut niciodată până acum. Unii trec prin mari schimbări în ceea ce privește situația lor materială. Unii își descoperă treptat capacități pe care n-au visat niciodată să le aibă. Cu toate acestea, dacă vreți să asistați la aceste lucruri, le veți descoperi doar prin interacțiunile personale. Nu vor apărea la știri. Mass-media voastră nu acordă nici o clipă atenție dezvoltării personale interioare a cuiva.

Dacă cineva s-ar focaliza pe această dezvoltare personală,  întreaga sa viziune asupra lumii s-ar schimba aproape imediat. Cum așa? întrebați voi. În primul rând, a sosit momentul. A sosit momentul pentru că omenirea a decis așa. În al doilea rând, acum când colectivul sufletelor voastre a cerut și a acceptat acest lucru, sunt mulți alții care sunt pregătiți și așteaptă ca de urgență să vă ajute în eforturile voastre.

”De unde știm asta? Și cum putem ști că putem schimba lucrurile? Ele au fost întotdeauna așa. Asta este realitatea.”

Putem să vă atenționăm cu blândețe că nu aveți aproape nici un concept despre ce este realitatea? Chiar și mai blând vă rugăm să înțelegeți că nu este necesar să știți. Este necesar ca doar să începeți să acceptați posibilitatea schimbării.

Aruncați ficțiunea inexplicabilă a unui Dumnezeu iubitor care poate fi atât de mânios pe voi încât vă bate și apoi vă aruncă în foc pentru totdeauna. Înțelegeți-l pe Creatorul vostru ca pe cel care v-a făcut din Tot Ceea Ce Este și că, prin urmare, voi faceți parte integrală din El/Ea. Dumnezeu poate avea numai iubire pentru ceva ce este, chiar și în înțelegerea voastră, o reflectare a LUI Dumnezeu.

Ca o reflectare a Creatorului vostru, sunteți un creator. Ați putea să găsiți că este foarte iluminator să vă începeți fiecare zi cu intenția de a crea cea mai frumoasă zi pe care o puteți crea. Șapte miliarde de oameni care ar face acest lucru ar construi în cel mai scurt timp o lume nouă. O persoană care ar face pentru ea acest lucru ar construi o lume nouă pentru ea însăși într-un timp la fel de scurt. Și ceea ce nu vedeți cu claritate încă, este că lumea acelei persoane le va influența pe cele ale altora. Vă PUTEȚI schimba lumea.


link catre articolul original

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.