duminică, 30 septembrie 2018

Vindecarea Separării dintre Realitatea Fizică și Realitatea SpiritualăArhanghelul Mihail prin Natalie Glasson

În comunicarea mea cu voi astăzi, eu, Arhanghelul Mihail, doresc să împărtășesc cu voi instrumente din Tărâmul Angelic și propria mea energie pentru a contribui la ascensiunea voastră și să vă împuternicească călătoria voastră actuală pe Pământ. Instrumentele, tehnicile și practicile pe care doresc să le împărtășesc cu voi sunt focalizate pe dezvoltarea călătoriei voastre spirituale și fizice pe Pământ, în timp ce recunoașteți că ele sunt una și aceiași. Călătoria voastră spirituală și fizică sunt sintetizate, ele nu există separat și nici nu ar trebui să fie recunoscute ca fiind deconectate. Viața voastră fizică este pânza pe care sufletul și ființa voastră spirituală pictează și crează orice ce vă inspiră și vă împlinește. Când existați doar în realitatea voastră fizică și nu vă angajați și prezența sufletului vostru, atunci viața devine plictisitoare, lumească și provocatoare. Atunci când vă angajați numai cu sinele și calea voastră spirituală și dați o mai mică importanță realității voastre fizice, voi ratați scopul vieții și nu sunteți în stare să vedeți frumusețea Pământului. Realitatea fizică și realitatea spirituală sunt una și aceiași; atunci când sunteți capabili să recunoașteți acest lucru, voi accesați magia, scopul și împlinirea vieții.
Prima Practică: Recunoașterea Separării în Realitatea Voastră Fizică și Spirituală

Pe parcursul zilei, încurajați-vă să fiți conștienți de momentele în care vă gândiți la realitatea voastră fizică și spirituală ca fiind căi separate. Exemple sunt atunci când credeți că o acțiune fizică nu-l implică pe Creator, cum ar fi treburile casei sau studiile educative. Când simțiți că este nevoie să vă faceți timp pentru a medita sau nevoia de a fi în camera sau în spațiul vostru special pentru a medita. Integrarea fizicului cu spiritualul ar putea fi meditatul în tren, în timp ce stați la coadă, în timp ce vă plimbați prin parc sau vă faceți treburile casei. Un alt exemplu ar putea fi faptul că vă învinovățiți că nu aveți timp să vă faceți practicile spirituale și priviți viața și practicile spirituale ca fiind separate.

Dați-vă voie să vă notați toate gândurile și acțiunile pe care le recunoașteți ca fiind creatoare de separare între existența voastră fizică și cea spirituală, făcându-vă să vă percepeți ca două ființe separate care există în același corp pe Pământ.

Încercați să integrați practici spirituale ușoare în viața voastră de zi cu zi cum ar fi meditația, strălucirea vieții voastre, repetarea afirmațiilor, descărcarea luminii, adresarea de cereri divinului.

A Doua Practică: Recunoașterea Divinității Voastre

Este nevoie să vă recunoașteți corpul fizic, realitatea și existența voastră fizică pe Pământ ca divine și sacre, create din iubirea și adevărul Creatorului. Când vă dați voie să adoptați această perspectivă, începeți să vă recunoașteți întregul vostru sine ca fiind deja divin și ca pe o exprimare a Creatorului. Prin urmare, modul în care acționați și reacționați se schimbă, precum și percepția voastră asupra lumii din jurul vostru. Dacă voi sunteți o creație a divinului născută din iubire și adevăr, atunci ce sunt toți ceilalți?

În fiecare dimineață faceți-vă timp să onorați divinitatea corpului vostru și a tot ceea ce voi sunteți într-un mod pe care-l simțiți potrivit și plin de înțeles pentru voi. S-ar putea să doriți să exprimați mulțumire și recunoștință. O altă cale este să vă dați voie vouă înșivă să fiți conștienți de întreaga voastră ființă și corp și apoi să spuneți ”Recunosc și onorez divinitatea întregului meu corp și a ființei mele și aleg să împuternicesc acest adevăr pe parcursul întregii zile. Eu sunt Divinitatea Creatorului în întrupare și mișcare.”

A Treia Practică: Descoperirea Miezului Separării

Voi ați ascuns în interiorul ființei voastre o energie a separării, această energie poate să fi fost creată în timpul acestei vieți sau a unei vieți anterioare, totuși, mai mult ca sigur ea a fost creată înainte ca voi să intrați în ciclul renașterii de pe Pământ. Prin urmare, v-ați purtat atât de mult cu voi această energie interioară a separării de-a lungul tuturor vieților voastre pe Pământ încât aceasta există în miezul ființei voastre și este o energie din care creați fără să vă dați seama. Când contemplați faptul că ar putea exista o energie a separării care se ascunde în miezul ființei voastre, vă deschideți înțelegerii că aveți puterea de a descoperi, explora și vindeca această iluzie pe care o susțineți. Este important de menționat că cele mai multe suflete de pe Pământ mențin iluzia separării în interiorul ființei lor. Separarea este o iluzie, ea este totodată o energie care a ajuns să fie blocată și ascunsă în voi, care este nevoie ca pur și simplu să fie recunoscută și eliberată.

Acordați-vă timp să respirați profund și să vă focalizați intenția în miezul ființei voastre, oriunde credeți că ar fi acesta. ”Cer ca sufletul și ghizii mei să-mi aducă în conștientizare miezul separării pe care eu îl dețin în miezul ființei și care este nevoie să fie recunoscut, vindecat și eliberat. Ajutați-mă să recunosc orice intuiție pe care o primesc din miezul separării ca nefiind a mea personală, nici din vina mea, ci pur și simplu ceva ce s-a întâmplat și a creat energia. Susțineți-mă să dau drumul o dată pentru totdeauna acestei energii într-o perfecțiune divină. Mulțumesc.”

A Patra Practică: Redescoperirea Miezului Integrării Voastre

În sufletul și în esența voastră se află energia și prezența integrării, aceasta poate fi numită și unitate, unime, armonie și conectare. Această energie a integrării vă susține existența în Planurile Interioare și pe Pământ, ea este curgerea divină a Creatorului care vă susține întreaga ființă. Integrarea este esența Creatorului deoarece tot ceea ce Creatorul este există în unime și sinteză. Când vă accesați energia interioară a integrării, vă recunoașteți capacitatea de a ființa în armonie cu fiecare aspect al Creatorului. Acesta este un mod foarte puternic și inspirator de a vă trăi viața pe Pământ.

Acordați-vă timp să respirați profund și focalizați-vă atenția în miezul ființei voastre, oriunde ați crede că acesta se află. ”Îi cer sufletului și ghizilor mei să-mi aducă în conștientizare miezul integrării care se află în miezul ființei mele. Fie ca această cea mai sacră energie să strălucească și să pulseze prin întreaga mea ființă. Ajutați-mă să experimentez natura delicioasă și vindecătoare a energiei integrării, să-mi influențeze pozitiv întreaga ființă în timp ce eu o absorb în celulele și în completa mea existență. Eu sunt esența, întruparea și exprimarea integrării Creatorului.”

Observați cum vă influențează energia integrării, orice schimbări sau transformări pe care ea le crează și orice înțelegeri care ar putea să apară.

A Cincea Practică: Întâmpinarea cu bucurie a Legăturii dintre Viața voastră Fizică și Viața voastră Spirituală

Creați o ceremonie scurtă și semnificativă pentru voi în orice fel simțiți că ar fi potrivit pentru voi. În această ceremonie vă recunoașteți realitatea fizică ca având o culoare și realitatea spirituală ca având o altă culoare. Apoi, imaginați-vă energia integrării ca fiind o lumină de o culoare diferită. Vedeți, simțiți sau conștientizați aceste trei culori ale luminii integrându-se pentru a crea o singură lumină. Lăsați această lumină să se descarce în ființa voastră și imaginați-v-o radiind din ochii voștri. Dați-vă voie să vă imaginați că voi sunteți unimea realității voastre fizice și spirituale și priviți ca și cum prin ochii voștri ați vedea realitatea voastră fizică și spirituală ca fiind una.

Eu, Arhanghelul Mihail, aș vrea să știți că eu sunt întotdeauna prezent să vă susțin și să fiu în serviciul vostru.


Traducere Monica PokaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.