vineri, 28 septembrie 2018

Răspunsuri partea a treia – Consiliul

Prin Ronald Head

Astăzi vom începe prin a răspunde unei întrebări simple și fără complicații. Răspunsul pe care îl vom da va fi totuși mai puțin simplu datorită importanței informației pentru voi ca urmăritori ai mesajelor noastre.

”Am primit mesaje de la Spirit o bună parte din perioada mea de adult. În ultimii ani, începând din 2012, câteva au fost dintre cele pe care eu le ”simt” a face parte de la cei care sunt numiți Consiliul Noului Pământ. Este același Grup pe care dumneavoastră îl canalizați?”

Acum, această întrebare a fost pusă celui care ne canalizează. Deși am putea să-i răspundem, dorim să facem acest lucru pentru că multe din ceea ce vom răspunde, deși îi sunt cunoscute, s-ar putea să nu facă parte din răspunsul său.

Cel mai ușor și mai scurt răspuns la această întrebare este ”Nu”. Nu noi suntem Consiliul de la care dumneavoastră primiți mesaje. Cu toate acestea, adeseori le oferim informații, după cum este nevoie.

Sunt multe colective de conștiință în acest Univers. Cele mai multe sunt înființate în jurul anumitor funcțiuni și responsabilități. Numele de Consiliul Noului Pământ îi descrie funcționarea destul de bine, nu-i așa? Sunt multe altele. Unele sunt mai mult sau mai puțin materiale, fizice, decât altele. Unii dintre ”membrii” lor pot fi descriși în același fel. De exemplu, într-o funcție, într-un consiliu, o ființă ar putea să fie nevoie să interacționeze într-un anumit fel, iar într-un alt consiliu s-ar putea să fie nevoie de întreaga funcționalitate a conștiinței pure. Acum, informația importantă la care am făcut referire.

Nu noi ne-am pus numele de Consiliul. Canalul nostru ne-a spus așa când s-a întors să ne vadă pentru prima dată. Noi nu avem nevoie de un nume. Fiecare dintre voi aveți un Consiliu. Fiecare dintre voi vi-l vizitați când aveți nevoie. Aproape toți nu vă amintiți acest lucru. Cei care descriu ce este o experimentare energetică a conștiinței în moduri care au cel mai mult sens după propria lor minte. Își amintesc că au văzut un stadion, o sală de consiliu, un amfiteatru, etc. Își aduc aminte de îngeri, de ființe de lumină sau spirite. Acele lucruri nu sunt importante. Ceea ce este important este ceea ce se întâmplă.

Aproape toți sunteți familiarizați cu conceptul ghizilor și a îngerilor păzitori. Acest lucru este destul de real. Vom spune că ei vă sunt atribuiți de către noi și că ei fac parte din consiliul vostru. Am fost cândva scoși dintre ei și avem tendința de a ne ocupa de probleme oarecum mai complexe. Voi sunteți unul dintre membrii consiliului vostru. Aveți un loc permanent și vocea care decide. Restul dintre noi suntem ființe care au multe descrieri din punctul vostru de vedere, dar noi avem un lucru în comun, scopul nostru. Noi existăm ca și consiliu pentru a vă ghida să luați cele mai bune decizii potrivite cu scopul vostru general în ceea ce privește evoluția conștiinței voastre. Dacă aveți nevoie de cunoașterea, experiența și înalta experiență a unei ființe care nu este în mod normal destinată vizitelor voastre, aceasta vă va aștepta atunci când ajungeți. Observați o aparentă ruptură în sinele vostru, o parte care este aici și o parte care nu este. Voi sunteți întotdeauna aici, împreună cu noi. Trebuie să știți că voi sunteți conștienți de faptul că voi sunteți doar o mică fracțiune din adevăratul vostru sine care este formată din ceea ce voi ați considerat că aveți nevoie pentru actuala voastră experiență. Sinele vostru total este cu mult mai mare decât este capacitatea voastră actuală de înțelegere.

Să spunem mai mult de atât ar însemna să scriem o carte. Să spunem doar că atunci când noi ne referim la liberul vostru arbitru, noi vorbim despre voi-ul total și divin despre care sinele voastre încarnate doar acum încep să devină conștiente. Faceți-vă inimă. Acesta este momentul vostru. Dacă doriți să progresați de-a lungul căii trezirii voastre, ar trebui să o faceți.

Încă o mică notă suplimentară. Cât de repede puteți, începeți să ”ascultați” și să acționați pe baza acelor cunoașteri interioare tăcute pe care le primiți, cele care vin din voi, și veți intra pe ”calea voastră rapidă”. Nu sunteți singuri. Nu sunteți niciodată singuri. Și scopul nostru, scopul vostru, este creșterea și dezvoltarea voastră. Nimic nu ne face mai fericiți. Iar voi, vorbind de întreaga omenire de pe Pământ, ne faceți foarte fericiți, fie că vedeți acest lucru sau nu.

Considerăm că este suficient pentru o zi. Ne vom retrage și vom vorbi din nou într-un alt moment.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.