marți, 11 septembrie 2018

Activarea Tiparului Celular Divin al Plantelor


Trezirea Tiparului vostru Divin al Perfecțiunii și capacitatea de a ființa în conștientizarea conștientă a tărâmurilor fizic și spiritual

Tărâmul Naturii

Plantele, florile și copacii demonstrează codurile și tiparele perfecțiunii Creatorului. Spiritele Naturii, adică sufletele care întrupează Tărâmul Naturii noastre pe Pământ, doresc să-și împărtășească cu voi energia, iubirea și conștiința pentru a activa vindecarea, sănătatea și vitalitatea în ființa voastră și să vă readucă la tiparul vostru original și la perfecțiunea Creatorului. Aceasta este o meditație frumoasă care susține o mai profundă conexiune, uniune și apreciere a Tărâmului Naturii precum și la conștientizarea asemănărilor dintre voi. Tărâmul Naturii experimentează simultan fizicalitatea pe Pământ și lumina energetică din planurile interioare. Tărâmul Naturii dorește să vă susțină prin această activare în trezirea capacității voastre de a ființa cu o mai mare conștientizare a lumilor fizică și spirituală ca fiind una. Tărâmul Naturii își fuzionează energia, codurile și șabloanele cu voi pentru a vă susține în recunoașterea șabloanelor voastre ale perfecțiunii, sănătății și bunăstării din voi. Dați-i voie adevărului vostru interior să iasă la suprafață în timp ce vă aprofundați conexiunea cu și înțelegerea Naturii.

”Cu fiecare inspirație pe care o faceți, noi trimitem în ființa voastră energia forței de viață a Creatorului. Noi suntem conștiința colectivă a Tărâmului Naturii, ne puteți spune Spiritele Naturii. Noi vă aducem iubire, binecuvântări și adevărul nostru. Scopul nostru de astăzi este să vă dăruim energia noastră pentru a vă susține ascensiunea pe Pământ. Dorim să susținem activarea Tiparului vostru Divin și Perfecțiunea Divină în ființa voastră prin a vă dărui și a ne fuziona Tiparul nostru Divin și Perfecțiunea Divină cu voi. Dorim, de asemenea, să susținem activarea în ființa voastră a capacității de a recunoaște în mod simultan realitatea pământească și lumea spirituală, o lume de lumină. Asta este ceva ce noi, Spiritele Naturii, facem cu o mare ușurință, noi avem capacitatea de a fi împământate în Pământ, de a ne manifesta într-un corp fizic și de a fi totuși flexibile în a ne exprima pe noi înșine fiind capabile să ne conectăm profund cu planurile interioare, cu nivelele lumii spirituale fiind capabile să vedem, simțim și să conștientizăm și chiar să ne mișcăm între lumea fizică și lumea din planurile interioare. 

Scopul și misiunea noastră este să oferim frecvențele pure ale luminii din energia noastră celor care se conectează cu noi, celor care sunt treziți și conștienți. Desigur, noi oferim aceste energii tuturor ființelor, dar nu toate ființele își dau seama și, prin urmare, nu le recunosc și nici măcar nu experimentează activarea care are loc când sunt înconjurate de energia noastră. Scopul nostru astăzi este să vă susținem în experimentarea unei activări la nivel celular precum și o integrare cu energia noastră care vă dă voie să vă conectați la un nivel mai profund cu tot ceea ce noi suntem și vă aduce în dimensiunea luminii a Pământului și, prin urmare, în dimensiunile luminii ale Universului Creatorului.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 41 min și 25 de sec și care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 32 de min și 18 sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 41. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.