joi, 20 septembrie 2018

Program de meditație


 

Dragi prieteni, ca urmare a multelor solicitări, Nora și cu mine ne-am gândit să începem un fel de program de meditație săptămânală în care să facem împreună meditațiile pe care le cunoașteți ca făcând parte din ceea ce am numit ”Capsule ale Înțelepciunii”. Ele așa au fost numite, de fapt, de către autoarea lor, Natalie Glasson.

Vom face ceea ce noi numim ”meditația lungă” pentru ca voi să puteți lua/primi cât mai multe informații din aceste Capsule/Meditații. Am proiectat acest program sub forma unui abonament care să vă asigure participarea la 4 meditații pe lună, iar taxa de participare este de 15 euro/lună/persoană. Meditațiile vor avea loc în fiecare zi de joi de la ora 21:00 cu începere din data de 4 octombrie 2018. Participarea la acest program nu vă asigură primirea înregistrării orei de meditație petrecută împreună sau a Meditației/Capsulei respective. Cei/cele care doresc să intre în posesia acestor Meditații/Capsule pentru a le putea face/audia oricând doresc, le pot achiziționa de pe acest blog, de fapt, de pe platforma FastSpring care se ocupă de acest aspect.

Acest program a fost gândit sub această formă din două motive. Primul, de a face accesibile aceste informații și celor care, material, se confruntă cu unele dificultăți și al doilea, deși nu este al doilea ca importanță, doar ca numerotare, pentru bucuria de a fi împreună și pentru a asigura un cadru energetic mai larg și înalt vibrațional tuturor participanților la aceste Meditații/Capsule.

Am rugămintea ca cei/cele care doresc să participe să ne anunțe pentru că este nevoie să facem și noi unele aranjamente, cum ar fi de exemplu achiziționarea dreptului de a accesa/folosi platforma Zoom care asigură posibilitatea de a ne conecta online cu toții, care nu este prea ieftină, și care poate fi folosită tot sub forma unui abonament lunar. Ca modalitate de plată am rugămintea să folosiți butonul Donate de pe acest blog pentru că astfel ne rămâne atât un istoric, cât și o evidență mai clară a listei de participanți. Acolo unde, din motive bine întemeiate, nu se poate folosi această metodă, vă rog să luați legătura cu noi.

Vă mulțumim și vă așteptăm să ne re-auzim și ca la un anumit nivel energetic să fim din nou împreună, nu că n-am fi tot timpul, dar ceea ce aducem și creăm împreună când ne unim într-o astfel de întâlnire este diferit de tot ceea ce creăm în alte momente.

Vă așteptăm cu drag,
Monica și Nora



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.