sâmbătă, 8 septembrie 2018

Cum să vă creați realitatea



Maestrul El Morya prin Natalie Glasson

Aducându-vă binecuvântări divine, eu, Maestrul El Morya, vă salut. Eu sunt Păzitorul voinței divine și a puterii divine a Creatorului și scopul meu este să activez aceste frecvențe sacre în ființa voastră pentru a vă susține experimentarea pe Pământ ca o exprimare a Creatorului. Voința divină și puterea divină a Creatorului dețin planul mai amplu al Creatorului pentru toți și puterea de a aduce creația în manifestare. Voința și puterea divină sunt constant în acțiune în Universul Creatorului creând experiențe pure care împuternicesc, dezvoltă și expansionează adevărul Creatorului pentru ca toți să-l experimenteze. Aceste energii sacre sunt prezente pe Pământ și în ființa voastră.

Sufletele de pe Pământ pot înțelege în mod greșit prezența și scopul voinței și puterii divine, confundându-l cu faptul că Universul vă va spune ce să faceți și pe măsură ce acceptați puterea, învățați să-i controlați sau să-i dezavantajați pe alții din jurul vostru, aceste perspective sunt iluzii! Când sunteți dispuși să dați drumul percepțiilor voastre negative despre voință și putere și la modul în care ele s-au manifestat în viața voastră în trecut, atunci veți începe să co-creați în armonie cu voința și puterea pură a Creatorului.

Ce este Voința Divină a Creatorului?

Voința divină a Creatorului este o exprimare a energiei din miezul Creatorului umplută cu înțelegerea modului în care Universul, inclusiv Pământul, este sintetizat, sincronizat, poate rămâne în armonie și poate evolua pentru a le servi tuturor. Voința divină a Creatorului conține scopul suprem, manifestarea și evoluția Creatorului în fiecare moment dat. Când accesați voința divină a Creatorului, voi nu numai îl întrebați pe Creator despre modul în care realitatea și acțiunile voastre se pot potrivi cu planul divin și scopul suprem al Creatorului, ci vă dați seama că sunteți un aspect al unui întreg mai mare. Voi descărcați o înțelegere sau o cunoaștere a numeroaselor opțiuni împlinitoare disponibile vouă în viața și în creșterea voastră spirituală. Voi sunteți, de fapt, întotdeauna aliniați cu voința divină a Creatorului și, totuși, chemarea acestei energii face ca alinierea voastră să fie împuternicită. Când primiți voința divină a Creatorului în ființa voastră și o manifestați în realitatea voastră, nu este posibil să greșiți, toți ceea ce creați este în concordanță cu adevărul Creatorului. Prin acceptarea voinței divine sufletul vostru vă inspiră cele mai potrivite căi pentru voi.

Ce este Puterea Divină a Creatorului?

Puterea divină nu are nimic de-a face cu controlul, influența sau autoritatea, este mai degrabă forța creatoare care împuternicește sau aduce lucrurile în manifestare sau experimentare fizică. Puterea poate fi exprimată prin ființa voastră și, totuși, adevărata voastră putere divină este capacitatea voastră de a aduce gânduri, idei și sentimente în materializare și prezență activă. Puterea divină este procesul activ al manifestării prin una dintre cele 352 de dimensiuni ale Universului Creatorului. Când aduceți lucruri în manifestare pe Pământ, ele au fost atrase dintr-o altă dimensiune pentru a vibra în dimensiunea și realitatea voastră pentru a fi de folos sau valoroase pentru voi. Puterea divină este schimbarea în vibrație și frecvență a energiei și modul în care ea influențează locul în care este ancorată. Este, de asemenea, forța conducătoare care susține evoluția și expansiunea Creatorului și a tuturor aspectelor Creatorului.

Co-crearea cu Voința Divină și cu Puterea Divină

Descărcarea și activarea conștientă a voinței divine și a puterii divine a Creatorului în ființa voastră, crează o sursă puternică care să alimenteze ceea ce voi doriți să manifestați. Voința divină va aduce vibrația armoniei și prezența oportunităților împlinirii precum și un sentiment de a fi susținuți și inspirați, în timp ce puterea divină vă energizează focalizarea și ancorează vibrațiile potrivite în manifestare. Când puteți accesa și experimenta sinteza voinței divine și a puterii divine în ființa voastră ca pe o energie, lumină sau cunoaștere, aveți tot ceea ce este nevoie pentru a manifesta realitatea pe care o doriți. Apoi, este pur și simplu nevoie să descoperiți ce doriți să manifestați pentru voi înșivă, realitatea voastră și să-i susțineți pe alții. Acest lucru poate fi uneori destul de provocator deoarece descoperirea a ceea ce aveți nevoie în actuala etapă a ascensiunii și vieții este foarte diferit de descoperirea a ceea voi vă doriți, deși pot fi același lucru. Eu, Maestrul El Morya, doresc să împărtășesc cu voi călăuzirea mea cum să vă creați realitatea. Aceasta va fi formată din pași care vă încurajează să intrați în cea mai potrivită stare a ființei și a minții care să vă servească și să vă împuternicească abilitățile de manifestare. Veți observa că cele mai multe dintre practicile pe care le voi împărtăși cu voi vor fi concentrate pe descoperirea a ceea ce aveți nevoie pentru a crea o împlinire completă și pe a vă da seama că acest lucru nu este întotdeauna același cu ceea ce doriți sau credeți că vă va crea împlinirea.

Pași pentru a vă susține în crearea realității voastre

·         Recunoașterea Sintezei Voinței și Puterii Divine

Fixați-vă atenția pe Chakra Steaua Sufletului aflată deasupra Chakrei voastră Coroană. Spuneți cu voce tare ”Sunt pregătit/ă și dispus/ă acum să conștientizez și să experimentez prezența sintetizată a voinței divine și a puterii divine în sufletul și în întreaga mea ființă.” Focalizați-vă pe descoperirea și experimentarea energiei și pe fuzionarea ei cu întreaga voastră ființă. Treceți prin fiecare chakră repetând afirmația și conștientizați prezența voinței și puterii divine, până când credeți cu adevărat în prezența energiei în ființa voastră și o puteți recunoaște vibrând prin și de la voi.

·         Dorință și Nevoie

Scrieți pe o parte a unei foi de hârtie ceea ce vă doriți în viața voastră, apoi pe cealaltă parte ceea ce aveți nevoie în viața voastră. Observați și contemplați aceste două liste și modul în care acestea diferă. Vă simțiți mai atașați de o listă decât de cealaltă? Reprezintă aceste două liste împlinirea pentru voi?

·         Ființă împlinită

Imaginați-vă ca pe o ființă împlinită, cum arătați, cum arată realitatea voastră și cine este prezent alături de voi? Notați ceea ce primiți. Dați-vă voie să vă conectați cu sentimentul împlinirii și experimentați-l radiind din esența voastră în ființa și în realitatea voastră. S-ar putea să doriți să repetați acest lucru de câteva ori observând dacă voi ca ființă împlinită vă schimbați în vreun fel. Repetați acest proces până când simțiți că ați accesat o înțelegere adevărată și pură a cine sunteți ca ființă împlinită.

·         Aleg să Manifest

Dați-vă voie să vă conectați cu energia voastră interioară sintetizată a voinței divine și a puterii divine. Cu această energie sacră emanând din ființa voastră imaginați-vă că-i dați voie realității voastre să se îndepărteze și că sunteți doar sufletul vostru și exprimarea voinței și puterii divine. Apoi repetați:

 ”Eu sunt sursa creațiilor mele, prin urmare, aleg să manifest …… ”

Dați-vă voie să completați afirmația cu orice vă vine sau vă simțiți ghidați. Când sunteți mulțumiți de întreaga voastră afirmație și o simțiți plină de semnificație și entuziasmantă, dați-vă voie să vă focalizați asupra afirmației cât de mult posibil în fiecare zi.

·         Faceți o Cerere

Voi trageți energia din alte dimensiuni pentru a o ancora în realitatea voastră și astfel energia devine folositoare sau valoroasă pentru voi. Manifestarea energiei curge prin ființa voastră, din creștet până în tălpi, împământându-se în Chakra voastră Steaua Pământului de sub tălpile voastre. Eu, Maestrul El Morya, vă sfătuiesc să scrieți o frază sub formă de cerere. Această cerere este pentru ca ceea ce doriți să experimentați să fie atras din cea mai potrivită dimensiune a energiei pentru a fi împământată și manifestată în realitatea voastră fizică. Adresați această cerere sufletului vostru, grupului vostru de suflet, Universului și Creatorului. Descrieți ceea ce doriți să manifestați, fie că doriți ca ea să fie împământată în corpul vostru sau în realitatea voastră, precum și modul în care putea să apară odată ce este manifestată. Explicați sentimentul și valoarea manifestării. Fraza poate fi atât de scurtă sau de lungă cât doriți, faceți-o să fie cât mai concentrată și mai angajantă decât neclară și confuză. Citiți-o deseori cu voce tare.

Imaginați-vă primind energia în timp ce ea se mișcă prin ființa voastră și se ancorează în Chakra voastră Steaua Pământului.

Gândurile și sentimentele voastre crează realitatea pe care o experimentați, dați-le voie gândurilor și sentimentelor voastre să fie aliniate cu manifestarea dorită de voi. Dacă acest lucru nu se întâmplă, examinați ce vă blochează sau distrage de la fixarea atenției voastre pe ceea ce este necesar.

Cu iubire și binecuvântări abundente,

Maestrul El Morya


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.