miercuri, 26 septembrie 2018

Răspunsuri la câteva întrebări – Consiliul


Prin Ronald Head

Astăzi vom răspunde la câteva dintre întrebările pe care ni le-ați adresat. Îi apreciem foarte mult pe cei care urmăresc aceste mesaje. Unele dintre întrebările voastre sunt foarte inspirate. Multe dintre ele pot fi grupate în jurul anumitor subiecte. Vom alege câteva. Putem face acest lucru deoarece noi vedem efectele răspunsurilor și avem și noi un program al nostru. Creșterea și dezvoltarea voastră este programul nostru. Majoritatea dintre voi vă aliniați cu acest program. Așa că, hai să începem, da?

Luăm una ușoară cu care să începem. Cineva dintre voi a întrebat de liniile ley, liniile magnetice, liniile spirituale.

Pentru început, vă rugăm să înțelegeți că planeta voastră este o ființă vie. În culturile voastre ”moderne” nu sunteți obișnuiți să gândiți în felul ăsta. Dar vă asigurăm că așa este. Totul este viu. Totul este conștient. Totul.

Culturile mai vechi, acei bieți oameni primitivi, înapoiați – nu, nu noi credem asta, voi o faceți – au înțeles acest lucru foarte bine. Dar pe parcursul ultimilor mii de ani ”știința” voastră v-a condus pe cărarea din grădină, ca să spunem așa. Pământul este viu. Voi aveți meridiane. Pământul are linii ley. Voi aveți chakre. Pământul are vortexuri. Acest lucru este adevărat pentru fiecare planetă, fiecare lucru viu. Și fiecare lucru este un lucru viu. Bună întrebare. Mulțumim.

Iată o întrebare pe care o iubim. ”Am încercat ani de zile să mă conectez cu propria mea ghidare... Nu am o vibrație suficient de înaltă ca să reușesc să fac acest lucru sau ce?” Va trebui să-i acordăm oarecare timp acestei întrebări pentru că este una importantă.

Vă rugăm să citiți cu atenție aceste lucruri indiferent de propria voastră stare de progres. Cineva s-ar putea să vă pună această întrebare în viitorul apropiat.

În primul rând, nu este nevoie să vă conectați. Voi nu puteți fi deconectați. Ceea ce voi credeți că este deasupra voastră și este de neatins, este, de fapt, o altă parte sau părți a ceea ce și cine sunteți.

Ați fost învățați că nu puteți, chiar că nici nu ar trebui, să-i permiteți acestui lucru să existe în conștiința voastră. Vi s-a spus că este ”lucrarea diavolului”. Că este periculos. Că nu este ”real”. Nu, chiar nu aveți acei parteneri de joacă. Ei sunt doar ”imaginația” voastră. Sunteți nebuni, săriți de pe fix, lunatici, ridicoli. Și cel mai rău dintre toate, de-a lungul istoriei voastre, ați fost arși pe rug, torturați, înecați, etc.

Toate acestea fac parte din memoria ADN-ului vostru pe care o purtați, chiar dacă ea nu face parte din memoria experienței voastre actuale. Este foarte dificil de depășit. Dar vrem să înțelegeți ceva foarte important.

Acele părți din voi, cele pe care mulți dintre voi le numesc ghizi și învățători, sunt la fel de dornice să aibă un dialog constant, conștient cu voi pe cât sunteți și voi. De fapt, acest dialog are loc deja. Sunt multe lucruri pe care le puteți face pentru a ”învăța limbajul”.

Începeți prin a ști că sunteți protejați cât de mult posibil. Chiar dacă nu ați avut experiența, aproape toată lumea a auzit o poveste despre un turn care nu a fost construit, despre un zbor pierdut sau o întârziere care a salvat pe cineva de la o tragedie. Au fost ghizii voștri? Îngerii voștri? Da, au fost.

Uneori vă simțiți înghiontiți. Le urmați? De câte ori ați spus sau v-ați gândit ”Știam eu că așa o să se întâmple!”, ”Știam că ar fi trebuit să fac asta!” Momentele în care v-ați urmat înghiontirile tind să fie uitate sau neobservate. Am fost noi? Da, am fost.

Dar nu ne ”auziți”, nu-i așa? Ei bine, voi vă spuneți că nu ne auziți? Dacă voi spuneți că așa este, atunci așa este. Deschideți posibilitatea. ”Învăț să primesc mesaje.” este mult mai bine. Și toată lumea ”aude” în mod diferit. Unii aud o voce care pare să vină din afara lor. Observați că am spus ”pare să vină”. Unii aud o ”voce” în capul lor. Unii văd imagini. Unii pur și simplu doar știu. Ceea ce ei au învățat să facă este să aibă încredere, să aibă încredere în ei înșiși. Este un proces.

Bine, este un proces. De unde să încep? Începeți prin a accepta că vă sunt zilnic prezentate tot felul de lucruri. ”Este un limbaj pe care este nevoie să-l învăț.” Găsiți pene pe drum? Monede? Numerele de pe plăcuțele de înmatriculare? Pe paginile de internet? Cum vă putem arăta NOI VOUĂ că suntem aici? Spuneți-ne și apoi fiți atenți la răspunsuri.

Învățați limbajul viselor, simbolurile. Nu vă spunem să învățați să vă amintiți și să interpretați visele. Deși este o idee bună. Dar ceea ce vă spunem este că dacă voi cunoașteți limbajul, noi îl putem folosi. Realitatea voastră nu este nici pe departe atât de solidă pe cât credeți voi că ar fi. Voi trăiți într-un vis. Dacă cunoașteți acel limbaj, noi îl putem folosi.

Proces. Acesta este un proces. Când vă deschideți acestei posibilități, ea se va dezvolta. O atenționare. Dacă vă spuneți vouă înșivă că acest lucru nu se va întâmpla, el nu se va întâmpla. Încercând să-l faceți să funcționeze, tocmai afirmați că nu o va face. Nu este contradictoriu? Ba da, presupunem că da. Doar deschideți-vă acestei posibilități și dați-i voie să se dezvolte. Acceptați că este. Pentru că este.

Un lucru pozitiv pe care trebuie să-l menționăm este că însăși dorința voastră ca acest lucru să fie real indică faptul că știți că el este posibil.

Vom reveni în curând pentru a răspunde la mai multe întrebări. Vă mulțumim, fiecăruia și tuturor.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.