marți, 1 ianuarie 2019

Voi Sunteți Creatorul Vieții Voastre


Arcturienii prin Natalie Glasson

Noi, Arcturienii, vă aducem conștiința, iubirea și lumina noastră strălucitoare pentru a vă susține acum. Venim ca colectiv pentru a ne împărtăși puterea și inspirația cu voi. Ne puteți chema ori de câte ori doriți să vă actualizați întreaga ființă, iar o vom face în armonie cu sufletul vostru folosind tehnologia și instrumentele noastre ascensionale de lumină pentru a crea schimbări sau transformări puternice și pașnice în ființa voastră. Suntem prezenți să vă asistăm și să vă ghidăm, vom fi întotdeauna prezenți cu lumina noastră în susținere, respect și iubire pentru calea ascensiunii pe care ați ales să călătoriți.

Valul și ciclul de energie care se ancorează în Pământ din planurile interioare poate fi rezumat simplu ca prezența clarității. Energiile ascensiunii pentru 2019 promovează prezența și experimentarea clarității în toate aspectele ființei, realității și vieții voastre. Acest lucru înseamnă că vor avea loc activări care să vă susțină să vedeți, simțiți și conștientizați cu o mai mare claritate și limpezime. Să fiți conștienți de intuiția și de ghidarea voastră interioară cu claritate și capacitatea de a acționa cu claritate pe baza înțelepciunii primite. Claritatea se va dezvolta în relațiile voastre, mai ales în relația cu voi înșivă, cu sufletul vostru și cu Creatorul. S-ar putea să apară confuzia și acest lucru va fi o dovadă a rezistenței voastre la prezența clarității și la schimbările pe care aceasta le poate manifesta pentru voi.

Voi Sunteți Viața Voastră

Prin prezența clarității în prima linie a ascensiunii, dorim să vă aducem inspirația și perspectivele noastre pentru a vă susține în continuare trezirea gândurilor clare, a înțelegerii și adevărului din ființa voastră. Dorim să vorbim cu voi despre viața voastră, realitatea voastră și durata voastră de viață. Vom împărtăși cu voi acum faptul că voi sunteți viața, realitatea și durata voastră de viață, acesta este adevărul vostru și atunci când acesta devine experiența voastră, începeți să intrați într-o mai profundă înțelegere a lumii în care trăiți. Accesați înțelegeri care vă susțin prin întrebări pe care s-ar putea să le dețineți în voi cum ar fi ”Care este sensul vieții? Care este scopul meu? De ce sunt eu pe Pământ?”

Viața Voastră

În existența voastră pe Pământ voi sunteți o combinație a gândurilor voastre, a emoțiilor, percepțiilor, dorințelor, a experiențelor trecute, a așteptărilor pentru viitor, a prezenței sufletului vostru, grupului de suflet și Creatorului precum și a influenței celor din afara voastră din realitatea voastră fizică și spirituală. Apoi puteți experimenta că aveți o viață în care vă angajați în fiecare zi. Această viață poate părea să aibă un curs, o energie, o curgere și o direcție a ei însăși. Mulți pot simți că viața lor este ceva ce li se întâmplă și încearcă să țină pasul cu cerințele vieții lor. Unii se simt dezamăgiți de viața lor ca și cum ea le-ar fi fost dată fără consimțământul lor. Alții s-ar putea să simtă că nu au nici un control asupra vieții lor sau că viața lor merge bine, mai bine decât se așteptau.

Dați-vă voi să contemplați cuvântul ”Viață” sau ”Viața Mea”. Este ea o serie de experiențe asupra cărora nu aveți control și care se desfășoară în afara corpului și a ființei voastre? Sau este o cale a creației voastre?

Oamenii adeseori se gândesc la viața lor ca la o forță de energie separată de ei care are o existență proprie. Dacă vă gândiți la viața voastră ca fiind separată de voi, atunci o veți găsi ca fiind provocatoare pentru a experimenta împlinirea, mulțumirea și pacea pentru că voi creați faptul că viața vă controlează pe voi și că este separată de voi. Acordați-vă un moment ca să vă imaginați viața ca pe un lucru tangibil care vă dă idei, poate o cale, un râu, un monstru. Ce vă vine în minte ca descriere a vieții voastre?

După cum am spus, voi sunteți o combinație a gândurilor voastre, a emoțiilor, percepțiilor, dorințelor, a experiențelor trecute, a așteptărilor pentru viitor, a prezenței sufletului vostru, grupului vostru de suflet și a Creatorului, precum și a influenței celor din afara voastră din realitatea voastră fizică și spirituală. Toate acestea vă crează viața, fiecare lucru pe care-l experimentați, mare sau mic, este născut din voi. Modul în care vă percepeți viața este tot creația voastră. Dacă vă percepeți viața ca fiind provocatoare și separată de voi, asta va fi experiența voastră. Dacă vă percepeți viața ca fiind creația voastră, prețioasă și o extensie a cine voi sunteți, atunci asta va fi experiența voastră. Voi v-ați construit viața așa cum este acum și tot voi puteți să o schimbați. Acest lucru poate fi provocator de primit, cu toate acestea, din momentul în care acceptați ideea, voi vă recunoașteți puterea și modul în care vă influențează viața și experiențele din interiorul vostru.

Aceasta este cea mai importantă cheie a clarității pe care noi, Arcturienii, dorim să o împărtășim cu voi. ”Voi vă creați, vă influențați și proiectați viața prin experiențele voastre interioare.” Totul este conectat și una în Universul Creatorului, așadar, sunteți conectați și una cu viața voastră.

Realitatea Voastră

Realitatea vă poate descrie viața, ea descrie și anumite experiențe sau o serie de experiențe, precum și modul în care vă percepeți viața. Realitatea este, de fapt, ceea ce voi experimentați și modul în care alegeți să o experimentați. Realitatea poate defini adevărul pe care îl experimentați în interiorul și în exteriorul ființei voastre, poate fi atât de sinceră sau de plină de iluzii pe cât doriți voi să fie. Realitatea este conștientizarea voastră a tot ceea ce voi sunteți, tot ceea ce experimentați și tot ceea ce creați. Dacă vă focalizați pe alinierea cu sufletul vostru și cu esența voastră interioară, asta va deveni realitatea voastră, dacă vă plângeți și vedeți numai răul din lume, atunci asta va deveni realitatea voastră. Realitatea voastră este modul în care voi alegeți să vă percepeți pe voi înșivă.

Durata Vieții

Durata vieții voastre este durata existenței voastre pe Pământ. Ea este guvernată de sufletul vostru și de misiunea pe care sufletul vostru a acceptat-o sau dorește să o îndeplinească pe Pământ. Deși sufletul vostru determină durata vieții voastre pe Pământ, alegerile pe care le faceți și domeniile pe care vă focalizați, pot influența calitatea existenței voastre și vă pot chiar face sufletul să reconsidere durata vieții voastre. Acest lucru se întâmplă însă numai în cazuri extreme. Așa că, nu este nevoie să vă faceți griji în legătură cu cât timp aveți pe Pământ, este nevoie să aveți încredere în sufletul vostru și că alegerile pe care sufletul vostru le face se nasc din esența sufletului vostru și pentru binele cel mai înalt al vostru și al tuturor. Timpul nu există, vă puteți recunoaște durata vieții ca pe o serie constantă de momente prezent.

Deși nu vă puteți controla durata vieții pe Pământ, puteți conștientiza că voi sunteți creatorul și proiectantul cheie al vieții pe care o experimentați. Combinația tuturor gândurilor, emoțiilor, credințelor, etc. pe care le dețineți în interior vă crează viața. Puteți conștientiza și faptul că voi vă influențați realitatea, care este modul în care percepeți, acționați și reacționați în fiecare moment prezent. Acum este momentul să înțelegeți pe deplin că voi sunteți una cu viața și cu realitatea voastră, că voi sunteți creatorul și proiectantul, că viața și realitatea voastră se nasc din voi.

Dacă doriți să vă schimbați viața și realitatea, este nevoie să vă examinați interiorul ființei voastre,

Observați modul în care gândiți despre și în care simțiți domeniul pe care doriți să-l transformați,

Ce credințe aveți cu privire la acel domeniu?

Gândiți, simțiți și credeți dintr-un spațiu al iubirii și al păcii sau dintr-un spațiu al iluziei, fricii, furiei, controlului sau altceva?

Puteți vedea modul în care gândurile, sentimentele și credințele voastre vă pot influența experiențele, fie cum acționați sau reacționați, ceea ce creați sau ceea din ce vă retrageți?

Sunteți dispuși să dați drumul la ceea ce ați realizat și să creați gânduri, sentimente, credințe noi în ceea ce privește domeniul pe care doriți să-l transformați? Sunteți dispuși să primiți vindecare de la noi, Arcturienii? Noi suntem pregătiți să fim în serviciul vostru. Pur și simplu invitați energia noastră acum să creeze activări luminoase ale adevărului, puterii și păcii, dându-vă voie să vă acceptați viața și realitatea ca pe o creație și o extensie a voastră.

Tot ceea ce voi sunteți vă crează viața,

Cu binecuvântări divine,

Arcturienii


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.