duminică, 23 iunie 2019

Activarea lui Eu Sunt Iubire

Iubiți-vă pe voi înșivă ca Creatorul

Ființele Celeste Albe prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Ființele Celeste Albe vă invită să experimentați activarea lor a iubirii Creatorului. Ele doresc să vă reamintească și să vă ajute să experimentați magnifica, unica și splendida prezență a Creatorului în voi precum și magnifica iubire care vă este disponibilă. Ele doresc să vă susțină în eliberarea rezistenței de a vă iubi necondiționat pe voi înșivă și de a vă iubi pe voi înșivă ca Creatorul în timp ce susțin o schimbare în percepțiile voastre pentru vă da voie să vă realizați mai deplin pe voi înșivă ca fiind Creatorul în întrupare și exprimare. Ființele Celeste Albe vă vor invita să experimentați cum este să vă iubiți deplin pe voi înșivă ca fiind Creatorul și să vă dați seama cum vă va influența acest lucru realitatea, acțiunile și reacțiile. Oferiți-vă șansa de a fi prezența Eu Sunt Iubire pe Pământ.

”Multe Suflete vă vorbesc despre importanța iubirii necondiționate de sine, despre importanța întrupării iubirii în ființa voastră și despre importanța de a radia iubirea din ființa voastră prin fiecare exprimare, manifestare, acțiune și reacție pe care o creați pe Pământ.

Noi, Ființele Celeste Albe, dorim să vorbim despre o iubire care este cu mult mai expansivă, de o vibrație mai pură și mai înaltă. O iubire care se extinde din miezul Creatorului. O iubire care este dincolo de limite și limitări. O iubire care nici măcar nu poate fi descrisă deoarece este atât de integrată, atât de una cu tot ceea ce adevărul Creatorului este și această iubire există în ființa voastră și există în fiecare ființă de pe Pământ și din planurile interioare, nu doar în ființele umane, ci în toate ființele. Iubirea despre care vorbim este cunoscută drept Eu sunt iubire. Eu sunt este o altă etichetă, un alt nume și cuvânt pentru Creator. Așa că vorbim despre iubirea Creatorului, cel mai pur miez al iubirii Creatorului.

Această activare pe care dorim să o împărtășim cu voi va activa miezul iubirii Creatorului în ființa voastră. Bineînțeles că asta va crește întruparea și exprimarea iubirii prin ființa voastră, dar noi, Ființele Celeste Albe, dorim să mergem mai departe pentru că noi dorim să vă susținem în a vă iubi pe voi ca fiind Creatorul deoarece asta înseamnă activarea Eu sunt iubire, activarea iubirii Creatorului. Așadar, nu înseamnă ca voi să întrupați iubirea Creatorului, ceea ce oricum veți face, automat, susținuți și ghidați de noi, Ființele Celeste Albe, noi dorim să vă susținem în a vă explora iubirea pentru voi înșivă ca fiind Creatorul.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 43 min și 43 de sec și care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 32 de min și 36 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 54. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Pe cei care aveți rețineri să folosiți platforma pentru a intra în posesia acestor minunate Capsule ale Înțelepciunii, sau vă este incomod să o faceți, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o cale în care aceste minunate ghidări să ajungă la voi. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.