joi, 20 iunie 2019

Curajul de A FI Cine EȘTI



Din ciclul De ale mele

Astăzi am să mă adresez celor care își mai pun întrebări dacă să-și dea sau nu voie să fie așa cum sunt ei/ele, dacă au dreptate sau este real ceea ce simt și dacă sunt sau nu pregătiți să plătească ”prețul” acestei acțiuni. Desigur, este vorba de cei care și-au petrecut o mare parte a acestei vieți pe Pământ și au trecut, din nou, prin îndoctrinarea sistemelor de credință pământești 3D.

Este, într-adevăr, o decizie dificil de luat, dar totodată imposibil să nu o luați. De ce? Pentru că dacă înainte de a veni în această întrupare ați decis că este viața în care, în sfârșit, vă veți da voie să fiți cine sunteți cu adevărat, să nu vă urmați planul de dinaintea întrupării voastre nu va face altceva decât să vă facă viața un iad.

Neluarea unei decizii este la fel de toxică pentru sistemul nostru corp ca opunerea de rezistență și crează chiar un și mai mare dezechilibru pentru că atunci când nu alegi ”pe ce picior dansezi”, oscilația între a fi și a nu fi cine ești te epuizează la toate nivelele și poate duce la manifestarea de dezechilibre chiar urâte.

Dar, de ce nu ți-ai da voie ca, în sfârșit, să fii cine ești tu cu adevărat? Și aici nu mă refer la tot felul de chestii legate de identificarea cu grupuri sau entități non-pământene, ci la A FI acea ființă umană care TU te simți a fi. Să te bucuri de viață, de tot ceea ce-ți stă la dispoziție, dar pe care din varii motive ți le-ai refuzat singur/ă.

Chiar nu mai contează care au fost sau sunt acele motive pentru că dacă le-ați privi, și sunt sigură că mulți le-ați privit deja, cu obiectivitate v-ați da seama că ele nu sunt altceva decât motive care v-au fost prezentate de alții și pe care le-ați acceptat ca fiind regula de funcționare a societății. Dar, acum, tot mai mult vedeți că toate acele reguli ale societății nu sunt decât niște îngrădiri care v-au ținut într-un țarc pe care l-ați acceptat.

Un motiv foarte puternic este însă cel ce vine din subconștientul nostru și are legătură cu viețile în care am fost ostracizați, marginalizați, bătuți, torturați, uciși, arși pe rug pentru că am îndrăznit să fim altfel decât majoritatea. Și pentru că acel sentiment puternic de a rămâne în ”turmă” nu este ceva conștientizat, este foarte greu de depășit. Mulți spun doar ”mi-e bine așa cum sunt” deși în inima și în sufletul lor aceste cuvinte taie ca un cuțit în carne vie.

Această frică de nu știi ce, dar care-ți dă fiori, încep să-ți tremure picioarele și stomacul să-ți urce cu viteză în gât, este cel mai greu de depășit pentru că nu știi de unde vine, dar ea este acolo prezentă de fiecare dată când vrei să faci ceva sau să fii altfel decât ”în rândul lumii”. Cu ceea ce nu știi ce este sau de unde vine este cel mai greu de lucrat/luptat.

Dar vine un moment în care, pur și simplu, nu mai poți face aceleași lucruri care ȘTII că nu sunt ceea ce TU îți dorești și nu mai poți să le faci pentru că întreaga ta ființă se răzvrătește împotriva lor, emoționalul, mentalul și chiar corpul fizic. Ceea ce înainte te oprea să nu le faci, acum începe să te oprească să le faci. De unde această întoarcere de 180 de grade?

Dacă ai ajuns să accepți că tu ești doar o întrupare a Sufletului tău, atunci știi că ești acum, aici în această formă umană pentru că Sufletul tău a ales să fie așa. Sufletul tău a ales să-și vindece vechile răni și cicatrici dobândite în viețile anterioare pe Pământ prin depășirea acelei frici de A FI cine este cu adevărat și de a se bucura, efectiv de a se BUCURA, de viața de pe Pământ și de ceea ce ea poate oferi.

Nu este nevoie ca dintr-o dată să vă schimbați în exact opusul celui sau celei care ați fost, nici nu ați putea să o faceți, pentru că acesta este un proces gradual, treptat de transformare a celui/celei care ați fost în cel/cea care doriți să deveniți. Și nu are deloc legătură cu ceilalți, deși așa ar putea să pară și vă spune personalitatea sau ego-ul vostru în căutarea de motive să NU faceți acest pas.

Adevărul este că mintea noastră evită și se teme de orice schimbare pentru că o schimbare mare dintr-o dată i-ar da peste cap toate programele și legăturile pe care ea și le-a făcut. Dar, pas cu pas, deși nu se prea bucură, acceptă să-și schimbe, sau măcar înnoiască la început, baza ei de date pe baza cărora funcționează.

Priviți în jurul vostru și vedeți cum tot mai mulți oameni încep să iasă din carapacea lor și a deveni cine ești cu adevărat și a face lucrurile în modul în care să-ți aducă bucurie nu mai este ceva extraordinar sau ceva ce trebuie pedepsit. Doar primul pas este mai greu și presupune curaj, următorii vor veni de la sine.

Singurul lucru pe care este nevoie să-l urmăm și urmărim este să fim în echilibru în noi înșine și cu Viața care se ordonează și pliază pe dorințele Sufletului nostru, nu al omulețului condus de un ego pământesc și al unei minți care ”știe ea mai bine” de ce avem nevoie. Acel timp a trecut, iar mintea începe să realizeze și ea faptul că are nevoie de aliați pentru a putea naviga prin actualele ”ape tulburi” ale transformării planetare.

Dacă nu ne aliniem mintea cu Sufletul, va fi foarte dificil, și mai dificil pe zi ce trece, pentru că vremurile în care noi trăim acum sunt vremuri de mari schimbări, mai mari decât au fost vreodată pe Pământ, iar mintea noastră omenească nu are nici un fel de informații legate de această schimbare pe care să se poată baza în funcționarea ei.

Frica este doar frica minții, este o iluzie, deși ea este foarte reală atunci când se manifestă. De ce se întâmplă așa? Frica este o emoție și orice emoție declanșează niște procese chimice care ne influențează întregul sistem corp-minte-emoție. Am experimentat cu toții efectul adrenalinei care este un hormon secretat în sânge de glanda medulosuprarenală în cazuri de stres și al cărei rol este de a pregăti corpul pentru teamă, luptă și fugă.

Așadar, nu este nevoie să faceți salturi mari, schimbând de pe o zi pe alta lucruri mari, este suficient să o faceți cu pași mici, câte o idee, un gest, un gând care vă apare în minte și pe care-l simțiți depășit, dar dați-vă voie să simțiți, să savurați fiecare victorie în favoarea devenirii a cine sunteți cu adevărat pentru că această sărbătorire nu este doar a voastră, a omului care vă vedeți a fi, ci este în primul rând a Sufletului.

O zi minunată vă doresc, într-o frumoasă anticipare a Cine Sunteți cu Adevărat,

Munay,

Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.