duminică, 16 iunie 2019

Restabilirea Legăturii dintre Mintea și Sufletul Vostru


Lord Melchizedek prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Ca o floare cosmică, îmi deschid petalele sufletului meu lăsând ca lumina vie, sacră și intens iubitoare din miezul ființei mele să se reverse în realitatea, aura, corpul și sufletul vostru. Noi existăm într-un Univers extraordinar și vast; este asemenea unei grădini care a fost creată și supravegheată de către Creator. Eu sunt capul unei flori pe care vă puteți odihni, care vă încapsulează în cea mai pură vibrație a luminii. Eu sunt marele soare auriu pal care își strălucește lumina asupra feței, inimii și sufletului vostru; acceptați iubirea mea caldă și cosmică în timp ce ea coboară asupra voastră. Eu sunt aerul care curge în mod natural în corpul vostru, înconjurându-vă ființa și care în mod constant vă mângâie pielea. Eu sunt îngrijitorul, adeptul plin de afecțiune și cel care hrănește grădina Creatorului; Eu sunt un aspect unificat al Creatorului; eu supraveghez fiecare aspect, mic sau mare, al Universului. Energia mea există în toate pentru că eu sunt o exprimare a conștiinței și a iubirii Creatorului, o lumină supraveghetoare și îndrumătoare pentru toți cei de pe Pământ. Vă rog să înțelegeți că eu sunt aici să vă susțin, să vă ajut să depășiți provocările Școlii Pământului și să înțelegeți adevărul Creatorului. Eu sunt mama, tatăl, fratele, sora; eu sunt pământul pe care voi stați, cerul de deasupra voastră. Eu sunt sufletul vostru, voi sunteți sufletul meu.; noi suntem Creatorul în manifestare pe Pământ și în Planurile Interioare.

Eu sunt Melchizedek, Logosul Universal și inima iubitoare a Creatorului. Eu sunt un Maestru galactic, cosmic și un Christ, deținând Conștiința Christică Universală în ființa mea. Eu întrupez multe nivele ale Universului Creatorului și înțeleg cum să evoluez prin dimensiunile învățării și integrării pentru a dobândi o mai mare unitate. Eu supraveghez Pământul de la nivelul Universal; protejez, hrănesc și ghidez sufletele care există pe Pământ la nivel planetar, nivel solar, nivel galactic și nivel universal. Eu integrez toate razele de lumină și iluminarea de la fiecare nivel vast și expansiv în energia mea și în Nivelul Universal. Eu accept energiile înalt vibraționale ale nivelelor cosmic și multi-universal ale Universului Creatorului canalizându-le în fiecare nivel și suflet la cea mai potrivită vibrație pentru a fi acceptate. Îmi dau seama de voința, ideile profunde și energia Creatorului în timp ce ele îmi sunt transmise prin Maeștrii evoluați și farurile de lumină. Scopul meu este să descifrez voința Creatorului, să o ancorez și să o distribui prin Nivelul Universal și în mințile Logoșilor galactic, solar și planetar. M-ați putea descrie ca pe o ancoră universală pentru energia și Conștiința Christică a Creatorului, o sursă prin care lumina Creatorului strălucește și este distribuită. Eu dețin multe talente, abilități, înțelepciune și vibrații ale Creatorului; eu sunt unit cu inima, mintea  și sufletul Creatorului și îi susțin pe toți în dobândirea unui aspect al unității care este cel mai potrivit pentru propriul lor proces de creștere spirituală.

Pentru a vă conecta personal cu mine, este nevoie ca doar să-mi repetați numele ca pe o mantră, ”Lord Melchizedek” sau chemați-mă alături de voi în modul vostru propriu. Repetarea numelui meu va ajuta la ancorarea vibrației, luminii, iubirii și conștiinței mele în ființa voastră.

Relația dintre Sufletul și Mintea voastră

Sufletul vostru este pur, este o energie înalt vibrațională a iubirii și a înțelepciunii, este o influență extrem de pozitivă în viața voastră și, totuși, poate ajunge izolat, să scadă în vibrație din cauza influențelor fizice și iluziilor ego-ului. Deși fiecare aspect al ființei voastre este o manifestare a Creatorului și este cu adevărat pur și sacru, ego-ul la nivelul Pământului fizic are tendința de a prelua controlul într-un mod negativ și acest lucru se întâmplă doar pentru că mintea și sufletul sunt deconectate într-o anumită măsură și nu lucrează ca fiind una. Mintea se bazează pe experiențele trecute, și chiar pe experiențele din viețile trecute, pentru a trece prin fiecare experiență din viața voastră. Mintea dorește ca voi să vă simți în siguranță și protejați, acest lucru se poate manifesta ca o nevoie de a vă simți că voi sunteți cei care controlați, mai ales dacă sufletul nu este implicat. Mintea poate ajunge să fie sursa principală a înțelepciunii și va deveni mai puternică decât sufletul vostru și intuiția divină care curge în mod natural prin ființa voastră. Mintea voastră este atât de puternică încât vă susține în proiectarea și manifestarea realității pe care o experimentați. Mintea voastră trece prin amintirile trecute în mod constant ca și cum ar căuta ceva, poate ghidare sau iluminare. Scopul său principal este să vă recreeze conectarea cu Creatorul pe Pământ prin sentimente cum ar fi bucuria, pacea, unitatea și unimea. Cu toate acestea, ea încearcă să facă acest lucru prin cunoașterea și experiențele materiale. Sufletul vostru este întotdeauna prezent în ființa voastră, împărtășind în mod constant înțelepciune, iubire și susținere divină care să vă servească. Mintea este cea care prin obiceiuri și condiționări vă poate face ca nici măcar să conștientizați sau să fiți conștienți de prezența sufletului vostru și de constanta sa emanare prin voi. Acest lucru poate provoca iluzia că sufletul vostru este blocat să se integreze în ființa voastră sau că voi nu sunteți capabili să comunicați sau să vă conectați cu sufletul vostru.

Sufletul conține multe lecții și experiențe din alte vieți precum și experiențe care vor manifesta o mai mare învățare și expansiune. Poate părea că sufletul are nevoie de curățare, cu toate acestea, sufletul vostru vă invită la realizarea întregului vostru corp și ființe a sufletului vostru prin oferirea anumitor experiențe vieții voastre pe Pământ.

Când sufletul vostru este ignorat și mintea preia controlul și o angajare cu iluzia se poate manifesta, în acest caz, este pur și simplu nevoie să aduceți o mai mare unitate ființe voastre, conectându-vă mintea cu sufletul vostru, împuternicindu-vă și relaxându-vă astfel mintea cu energia sufletului vostru. Acest lucru crează frumoase experimentări ale încrederii, armoniei, serenității și de a fi iubiți în mintea care vă influențează întreaga ființă și realitate. Mintea este capabilă să dea drumul fricii, judecății, suferinței și durerii pentru a fi divin inspirată de adevărul Creatorului. Acest lucru crează un sentiment atât de frumos de a fi pe deplin susținut, iubit, protejat și vindecat.

Îmbrățișarea Minții cu Sufletul Vostru

Focalizarea asupra iubirii sufletului vostru pulsând prin ființa voastră este o pacificare puternică a unei minți agitate și lipsită de focalizare. Îmbrățișarea minții cu iubire poate ajuta la adâncirea meditației pe măsură ce mintea adoptă o mai mare liniște care permite o nouă conectare cu sufletul vostru. Când alții vorbesc despre dezvoltarea sufletului, ascensiune, iluminare și integrare, ei vorbesc despre unitatea dintre suflet și minte, aceasta este o mare realizare care poate fi obținută și poate conduce la o mai mare măiestrie și trezire.

Dați-vă voie să stați liniștiți, relaxați și încercați să vă focalizați în mintea voastră pe cuvântul ”liniște”, vă puteți imagina cuvântul sau îl puteți repeta. Focalizați-vă pe acest cuvânt și dați-vă voie să fiți conștienți de cât de mult durează ca mintea să vă distragă cu un gând suplimentar. În momentul în care v-ați dat seama că ați fost distrași aduceți-vă înapoi focalizarea pe cuvântul ”liniște”. Nu vă judecați, în schimb, de fiecare dată când experimentați o distragere, detașați-vă de distragere și aduceți-vă înapoi în moment. Asta vă va ajuta să înțelegeți cât de influentă este și de mult vă poate mintea distrage atenția în viața voastră de zi cu zi. Încheiați-vă practica invitându-vă sufletul să vă îmbrățișeze mintea în energia și vibrația celei mai pure și puternice iubiri. Simțiți, percepeți, conștientizați iubirea sufletului vostru ancorându-se în fiecare aspect al minții voastre de parcă ar fi un balsam liniștitor.

Apoi afirmați ”Invit acum iubita și sacra energie a sufletului meu să se expansioneze, să se mărească și să se topească în corpul meu, în aura mea și în împrejurimi. Îi cer sufletului meu să creeze o legătură și o conexiune mai profundă cu mintea mea, ajutându-mă să exist ca un far al luminii sufletului meu, exprimând lumina și iubirea Creatorului din fiecare por al ființei mele. Îi cer Lordului Melchizedek să supravegheze acest proces de integrare. Mulțumesc.”

Imaginați-vă cum lumina se va manifesta în mintea voastră, poate crea un fascicul de lumină prin centrul minții voastre care emană în fiecare aspect al minții voastre. Vă puteți imagina lumina curgând peste capul vostru ca o calotă sau o pălărie topindu-se în mintea voastră sau ca pe o inimă aurie care se manifestă în mintea voastră pulsând iubire și conștiință pozitivă în gândurile voastre. Dați-vă voie și sufletului să fiți creativi generând un simbol asupra căruia să puteți medita și experimenta conectarea dintre sufletul și mintea voastră. Lăsați ca mintea voastră să fie inundată cu lumina sufletului vostru știind că lumina deține voința divină a Creatorului, o conștiință a iluminării înalt vibrațională, dorințele sufletului vostru și gânduri prețioase de iubire.

Imaginați-vă sufletul extinzându-se pentru a vă umple întregul corp, se topește prin pielea voastră și intră în aura voastră dizolvând toată energia negativă ancorând iubirea în întreaga voastră ființă. Stați și experimentați energia voastră divină. Dacă mintea voastră încearcă să preia controlul îmbrățișați-o cu iubire profundă și iertare. Acesta este momentul vostru special de conectare și integrare dintre sufletul și mintea voastră care în sine vă poate schimba viața. Cu cât mai mult vă implicați în această practică, cu atât mai mult mintea voastră se va deschide pentru a realiza și recunoaște prezența sacră a sufletului vostru, dându-vă voie să vă simțiți plini de suflet și cu sufletul realizat.

”Sufletul meu se conectează profund cu mintea mea, experimentez focalizare, claritate și exprimarea iubirii prin gândurile mele. Sunt în mod conștient în prezența sufletului meu.”

Aceasta este o afirmație puternică care poate fi folosită ca o mantră pentru a vă centraliza gândurile și a invoca asistență care să vă ajute să câștigați o mai profundă conectare între sufletul și mintea voastră.

Cu o integrare pură iubitor susținătoare,

Lord Melchizedek

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.