marți, 4 iunie 2019

Curățați-vă și împuterniciți-vă canalul și abilitățile de canalizare


Arhanghelul Metatron

Arhanghelul Metatron își împărtășește ghidarea despre modul în care să vă curățați și împuterniciți canalul precum și motivul pentru care este important să faceți acest lucru. El vă ghidează să vă aliniați canalul, vă susține în acceptarea puternicei tehnologii de lumină Arcturiene pentru a vă curăța și purifica canalul și vă ajută să recunoașteți scopul canalului vostru. El se focalizează pe unitatea voastră cu canalul vostru și vă ghidează să descoperiți cine vă supraveghează canalul. Este o meditație minunată dacă doriți să mențineți sau să creșteți vibrația canalului vostru sau dacă doriți să vă activați canalul pentru a vă trezi abilitățile de canalizare. Meditația poate fi benefică dacă doriți să curățați și să creșteți curgerea iubirii și luminii Creatorului prin ființa voastră, deschizându-vă întreaga ființă pentru a primi tot ceea ce Creatorul este.

”Fiecare Suflet are abilitatea de a canaliza și fiecare Suflet de pe Pământ canalizează zilnic. Voi canalizați energii, lumină, înțelepciune prin ființa voastră în fiecare zi. S-ar putea să o faceți în mod subtil și să nu vă dați seama că faceți acest lucru sau poate că sunteți conștienți de prezența canalului vostru. Fiecare Suflet de pe Pământ canalizează și are abilitatea de a canaliza; este un dar oferit tuturor Sufletelor. Când întâlniți un Suflet care poate canaliza și care își folosește abilitățile de canalizare, acest lucru vine prin practică, deoarece acest Suflet își focalizează atenția asupra canalului respectiv și a abilităților de canalizare și astfel îl aduce în realitatea sa fizică. Când canalizați apare și nevoia de a vă programa mintea astfel ca mintea să poată accesa și colecta energiile subtile într-o înțelepciune care curge prin canalul vostru aducându-le în gânduri, în exprimare și ghidare. Când practicați canalizarea, practicați reprogramarea minții voastre, programându-vă mintea și gândurile să fie aliniate cu canalul vostru și cu abilitățile voastre de canalizare.

Chakra cauzală din spatele capului vostru este cea care susține acest proces de reprogramare a minții voastre. Este nevoie ca mintea voastră să învețe să înțeleagă că atunci când energia curge prin canalul vostru, mintea devine liniștită și focalizată asupra energiei. Atunci chakra voastră cauzală va putea interpreta energia în viziuni, în cuvinte, în orice mod ați dori să exprimați energia Creatorului sau în orice mod dorește Sufletul vostru să exprime energia Creatorului.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 55 de min și 10 sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 37 de min și 03 sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 53. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Prezentarea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

În cazul în care întâmpinați dificultăți, nu ezitați să ne contactați. De asemenea, dacă acest mod de a achiziționa Capsulele nu vi se pare potrivit sau prea complicat, nu ezitați să ne contactați.
 
Prezentarea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.