luni, 24 iunie 2019

Ancora


Jeshua prin Pamela Kribbe

Dragii mei prieteni,

Eu sunt Jeshua, un vechi prieten al vostru. Vă salut pe toți și sunt recunoscător și bucuros să fiu aici în mijlocul vostru. Simțiți-mi energia, prezența mea. Eu sunt un suflet înrudit, egal cu al vostru. Vreau să vă îmbrățișez ca pe niște tovarăși și nu să mă situez deasupra voastră, ci să vă ating de la inimă la inimă.  

Simțiți aprecierea mea pentru voi. Ați fost curajoși căutându-vă în fiecare zi esența, ”Eu”-l vostru și cine sunteți. Voi vă căutați ancora în voi înșivă. În adâncul vostru știți că nu puteți trăi cu adevărat pe Pământ până când nu v-ați găsit această esență a voastră înșivă și pacea care se află acolo pentru a vă putea găsi liniștiți drumul în viață.

Să vă găsiți și să experimentați această ancoră în voi înșivă este poate cel mai important pas înainte pe care-l puteți face în viață ca suflet aflat pe Pământ. Dacă vă puteți găsi ”Eu”-l aici, în mijlocul energiilor învolburate și confuze de pe Pământ și să gustați liniștea și să auziți vocea sufletului vostru, atunci sunteți aici din puterea voastră interioară, trăiți din interiorul vostru. Atunci lumina sufletului vostru sălășluiește în corpul vostru pământesc și voi sunteți literalmente însuflețiți de el. În loc să trăiți din afară spre interior, reacționând întotdeauna la stimuli exteriori, începeți să trăiți din interior spre exterior, din adevărul vostru care poate fi găsit întotdeauna în liniște. Cum să vă conectați în acest adevăr în voi înșivă este ceea despre ce vreau să vă vorbesc astăzi.

Tocmai am vorbit despre stimulii externi care vă îndepărtează de adevărul vostru, de ancora voastră, de punctul vostru de odihnă în voi înșivă. Acești stimuli nu provin doar de la lumea și oamenii din afară, ei provin și de la părțile voastre care au internalizat acei stimuli și care se află acum în voi: în capul, în gândurile, în tiparele voastre comportamentale. Aveți idei obsesive despre voi înșivă. De exemplu, credeți că trebuie să vă comportați într-un anumit mod pentru a fi o ”persoană bună” sau un ”tip de treabă”. Aveți imagini ideale despre cum ar trebui să trăiți, dar făcând acest lucru puneți presiune pe voi.

Aproape toată lumea face acest lucru în mod continuu ca rezultat al solicitărilor care nu vin din sufletul vostru, dar nici nu vin în întregime din afara voastră. Acestea solicitări stau ”sub pielea voastră” în câmpul vostru de energie. Acestea sunt solicitările cel mai dificil de eliberat pe calea voastră interioară către liniștea și pacea din voi. Acești stimuli interiori, aceste cerințe și imagini ideale cu care v-ați încărcat, și chiar credeți că vi se aplică, sunt cei care vă țin la distanță de voi înșivă și de vocea sufletului vostru.

Doresc să vă cer să creați acum spațiu în câmpul vostru de energie, care este format din aceste tipare de gândire, obiceiuri, comportamente și tipare reactive automate. Vă cer să nu faceți acest lucru din mintea voastră gândindu-vă la asta, ci să vă conectați mai întâi cu pământul de sub tălpile voastre și cu bătăile inimii Mamei Pământ. Deveniți conștienți de tălpile voastre și de câmpul de forță care trăiește în și în jurul tălpilor voastre. Simțiți că nu contează ceea ce gândiți și faceți, și orice ce vă îngrijorează, întreaga voastră ființă este susținută de energia Mamei Pământ. Simțiți cum acest lucru se petrece de la sine și dați-vă voie să fiți susținuți de aceasta. Simțiți cum curgerea Pământului se conectează cu voi, intră încet prin tălpile voastre și urcă prin picioarele voastre, prin genunchi, coapse, șolduri, pelvis. Simțiți puterea liniștită, stabilă a acestei energii.

Această energie a Pământului este liniștită și totuși atât de specifică, pentru că ea curge exact către acele părți ale voastre care pot folosi o stabilitate și siguranță suplimentară. Vă puteți da voie să fiți îmbrățișați de Pământ, de puterea și de înțelepciunea ei? Simțiți cum acea putere vă ușurează gândurile ocupate din capul vostru, dorința de a conduce și de a controla viața. Când sunteți conectați cu fluxul Pământului, îi dați drumul acelei dorințe și începeți să gândiți cu inima, nu cu capul.

Faceți o încercare. Simțiți-vă purtați de un curent stabil liniștit al Pământului care vă înconjoară picioarele, șoldurile, până la nivelul pântecelui. Simțiți cum puteți da drumul la orice altceva și că sunteți susținuți de acest curent. Vedeți ce se întâmplă cu energia din capul vostru și cât de tăcută devine. Imaginați-vă că toată această gândire, chibzuială și gândire excesivă se scurg din voi ca apa de pe o rață. Capul vostru devine mai puțin activ și mai liniștit. Puteți experimenta, în centrul capului vostru, un punct care observă fără să gândească. Este pur și simplu o prezență, o conștiință care nu raționează, ci observă. Simțiți cât de plăcut este doar să fii acolo și nu trebuie să faceți nimic: sunteți alerți și prezenți.

Acum îndreptați-vă atenția din acel punct liniștit din centrul capului vostru în zona inimii, a simțirii. Cu ”ochiul” din capul vostru căutați cu atenție zona inimii voastre, energiile subtile rafinate care sălășluiesc acolo. Nu aveți nici un fel de așteptări sau judecăți cu privire la ceea ce vedeți. Unii dintre voi ați putea să experimentați un sentiment de căldură în inimă, în timp ce alții s-ar putea să experimentați un sentiment de ceva închis. Poate inimii voastre îi este frică să se deschidă și acest lucru este destul de ușor de înțeles pentru că în fiecare dintre voi trăiesc vechile frici și convingeri care fac dificil să vă mențineți inima deschisă. Acum, în timp ce vă simțiți susținuți de Mama Pământ, și în capul vostru este creat un loc liniștit, ne vom uita la acele frici și gânduri negative vechi care vă împiedică să vă deschideți din nou inima.

Cel mai important lucru este că observați din interiorul vostru și nu prin influențe externe sau forme gând sau prin a judeca ceva ca pe un ”așa ar trebui să fie” ci printr-o abordare deschisă, pură. Simțiți pentru o clipă acel spațiu în inima voastră, un spațiu care este plin de o frumusețe eternă și care vă aparține vouă, sufletului vostru. Vedeți acolo lumina care voi sunteți și pe care ați dezvoltat-o prin multele vieți pe care le-ați avut deja pe Pământ și în alte părți. Nu trebuie să știți cu exactitate unde și cum, ci să vă dați seama că sunteți o ființă dezvoltată prin multele voastre experiențe și vieți în care ați descoperit și explorat multe aspecte ale voastre înșivă și le-ați adus în conștiință.

Simțiți pentru o clipă bogăția în inima voastră, simțiți rafinamentul și nuanțele cu care puteți gândi și simți. Puteți vedea culori și imagini ale naturii, cum ar fi flori, etc. – deși nu contează indiferent ce vedeți. Doar știți că bogăția este acolo, chiar dacă mai sunt părți ale voastre care sunt ținute încă închise și sub cheie pentru că vă este frică să lăsați această bogăție să fie văzută de voi și de lume.

Este acolo – o văd – și de aceea vă iubesc atât de mult și vă apreciez atât de profund. Văd și durerea pe care o simțiți atunci când vă închideți părți ale voastre: propria voastră bogăție și abundență, propria voastră iubire și lumină. Este dureros să trăiești în acest fel! Deși uneori pare mai sigur să vă închideți părți ale voastre înșivă, simțiți pentru o clipă ce vă face acest lucru. Simțiți lumina, bucuria, entuziasmul care vrea să curgă în mod natural și vrea să fie văzut și conectat cu lumea. Simțiți inspirația care trăiește adânc în voi.

Vom deschide acum o ușă prin care ceva este eliberat în voi și pentru care a sosit momentul. Poate acum curge și manifesta în voi într-un mod bun și frumos în viața voastră. Imaginați-vă pentru o clipă că vedeți în zona inimii voastre o ușă veche, ruginită care se deschide cu greutate. Simțiți energia acestei uși pe care voi ați pus-o acolo pentru a putea supraviețui emoțional sau chiar fizic. Sunt tot felul de motive în trecutul vostru, în copilăria voastră sau chiar în viețile trecute, pentru care ați pus această ușă acolo și de ce s-a simțit a fi mai sigur să faceți acest lucru. Dar acum mai mult doare decât ajută – este momentul să deschideți această ușă.

Imaginați-vă pentru o clipă că vă întoarceți acum spre această ușă. Simțiți liniștea în capul vostru și știți că doar veți fi acolo și veți observa ceea ce a fost ținut ascuns atât de multă vreme. Deschideți încet ușa, în timp ce simțiți încă puterea și fermitatea pe care Pământul vi le dă în picioarele voastre, așa că știți că sunteți susținuți.

Acum este momentul să fiți deschiși către o parte mai mare a sufletului vostru, către cine sunteți. Ce vrea să iasă pe această ușă? Poate că mai întâi vedeți o forfotă de energii vechi care se învălmășesc să iasă care v-au deranjat și care vor să fie văzute: frici, îndoieli, poate ceva întunecat? Uitați-vă la ele cu o ușurință echilibrată și întâmpinați-le.

În spatele acelor frici sau învălmășeli este ascuns ceva infinit de frumos și care dorește atât de mult să fie din nou inclus în inima voastră deschisă. Întrebați dacă vrea să se arate, deoarece are un mesaj pentru voi. Este o parte a Sinelui vostru cel mai înalt, sinele vostru angelic, care vrea să iasă și să fie primit în viața voastră. Trimiteți lumină, iubire și înțelegere către ușă și deschidere astfel încât să puteți crea o punte pe care ceea ce este ascuns să poată ieși afară și apoi îndrăzniți să priviți.  

Îndrăzniți să vedeți cât de mare și de frumoasă este. Adeseori vă este frică de propria voastră putere, înțelepciune și frumusețe. Vă faceți neînsemnați în mintea voastră și nu vreți să vedeți cu adevărat ce este acolo, dar dați-i voie să apară, și nu fiți prea modești sau să vă îndoiți de potențialul său, pentru că aceasta este energia pe care ați așteptat-o în viața voastră.

Este de ajutor să vă imaginați acea energie sub forma unei persoane, așa că vedeți dacă vă apare o figură masculină sau una feminină. Asta vă poate spune ceva despre ce tip de energie dorește să curgă acum în voi și vă poate ajuta să vă deschideți inima. Uitați-vă la el sau la ea și ascultați ceea ce acea persoană dorește să vă spună. Lăsați acea persoană să vorbească și apoi ancorați în inima voastră energia acestei persoane care este o parte a voastră. Imaginați-vă că primiți complet această persoană în spațiul inimii voastre.  

Lăsați ca o renaștere să aibă loc în viața voastră. Nu puteți prevedea cu precizie ce se va întâmpla apoi, dar aveți încredere și predați-vă acestui proces. Odată ce v-ați conectat cu inima voastră, și ușile care au fost închise s-au deschis, vă veți conecta cu sufletul vostru și vă veți simți călăuzirea interioară. Veți găsi apoi ancora, acel miez în voi înșivă, de care aveți nevoie pentru a simți unde vă aflați acum și să simțiți încotro vă îndreptați.

Acum conectați-vă capul, inima și pântecele între ele. Simțiți din nou puterea susținătoare a Pământului și conectați-vă cu ea. Veți fi înconjurați de energii ajutătoare în viața voastră și Pământul este una dintre ele. Aveți încredere în ea! Ea dorește să creeze o cale pentru voi. Sunteți bineveniți aici, nu sunteți singuri!

Vă rog să vă conectați din nou cu acel centru liniștit și tăcut din capul vostru, în care nu gândiți, ci pur și simplu percepeți, alerți și prezenți. În sfârșit, conectați-vă din nou cu inima voastră, acel organ foarte senzitiv din centrul ființei voastre care este canalul sufletului vostru și poartă durerea trecutului. Aveți compasiune pentru inima voastră, pentru ceea ce a suferit, dar aveți și apreciere pentru potențialul enorm care se află în ea: bogăția adunată din multe vieți, profunzimea vieții voastre emoționale, a sufletului vostru. Prețuiți-vă inima.

Apoi, simțiți cum acești trei centri lucrează împreună și se aliniază – cap, inimă și pântece – și pur și simplu lăsați să se întâmple; nu trebuie să vă gândiți la asta. Simțiți cum curgerea de sus în jos vă aduce înapoi în miezul vostru. Dacă simțiți că mai există încă rezistență sau dezacord, este în regulă, pentru că din această cauză faceți acest lucru. Această privire în interior vă ajută să deveniți conștienți de părțile voastre închise și să deschideți ușile. Lăsați ca totul să fie așa cum este natural să fie.

Vă mulțumesc că ați venit astăzi aici. Îmi împărtășesc energiile cu voi. 


© Pamela Kribbe

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.