luni, 3 iunie 2019

Un Pas Înapoi



Mama Maria prin Pamela Kribbe

Dragi oameni frumoși,

Eu sunt Maria, cea care a fost mama lui Jeshua pe Pământ. Vă salut pe toți cu iubirea și căldura de Acasă. Lăsați ca energia de Acasă să vă îmbrățișeze și întâmpine cu bucurie; lăsați-o să curgă prin întregul vostru corp. Simțiți energia caldă și blândă de Acasă. Relaxați-vă complet, nu trebuie să faceți nimic aici, să îndepliniți ceva, doar să fiți și să primiți.

Înainte de a începe această călătorie în Portugalia, a fost un moment în care ați simțit: ”Da, vreau să fac asta.” Poate că nu ați știut exact de ce sau ce v-a atras, dar ați simțit un moment de bucurie, de predare, un moment în care ați decis să plonjați. Acum sunteți aici și căutați să vă conectați cu Mama Pământ în acest loc. Ați venit aici ca să oferiți ceva din voi înșivă, să împărtășiți o parte din energia voastră și să primiți ceva în schimb, chiar dacă nu știți cu exactitate despre ce-i vorba. Adeseori nu puteți înțelege cu mintea importanța sau rezultatul a ceva ce faceți din inspirație, dintr-un sentiment de bucurie.

Acum dați-i voie energiei să ia forma a ceea ce sufletul vostru dorește să primească în timpul acestei călătorii. Dați-i voie să se ridice din Pământ. Lăsați inima Pământului să vă atingă, să vă hrănească, să vă ofere tot ceea ce aveți nevoie. Sunteți înrădăcinați în Pământ și oriunde mergeți sau stați pe această planetă, voi sunteți conectați cu ea.

Locuri diferite de pe această planetă au energii diferite. De ce sunteți acum aici unde suntem? Lăsați Pământul să vă spună. Simțiți-i energia blândă hrănitoare care fără cuvinte știe ce este necesar. Simțiți-vă susținuți de energia ei și dați-i drumul gândirii excesive legat de ceea ce trebuie să faceți sau credeți că aveți nevoie. Pământul, mama voastră, știe ce este bine pentru voi și ce aveți nevoie. Aveți încredere în ea și eliberați toată rezistența. Imaginați-vă că toate celulele corpului vostru sunt pe deplin deschise pentru a primi ceea ce este bine pentru ele, ceea ce le hrănește și le reînnoiește.

Ați venit aici în ajunul unui nou an. Dați drumul energiilor din anul trecut, spălați-le de pe voi. A fost bine așa cum a fost; ați trecut prin multe și ați trăit multe. Ați observat durerea în voi înșivă și, în mulți dintre voi, straturi vechi au ieșit la suprafață și au devenit vizibile. Uneori ele au fost simțite dureroase, ca o rană care nu este încă vindecată. Imaginați-vă acum că potoliți durerea acestor răni cu o iubire tandră. Lăsați energia Pământului, și a Noului An care vine, să acopere cu tandrețe aceste răni și să le vindece.

Trăiți într-un timp al schimbării care este, desigur, întotdeauna o parte a schimbării – în orice moment. Dar acum se întâmplă ceva în conștiința colectivă a tuturor oamenilor de pe Pământ. O conștiință în care atât de mulți oameni doresc același lucru, așa că, un val se ridică. Sunt acum mulți oameni pe Pământ care se trezesc, care simt profund chemarea sufletului lor. Unii nu știu de ce simt asta, nu pot să o spună în cuvinte, în timp ce alții au o mai mare cunoaștere conștientă în legătură cu acest lucru. Împreună, crează o unificare, un val combinat de energie care vă ridică și dorește să vă ducă într-un nou timp, și un nou Pământ.

Această unificare a energiei devine mai puternică pe măsură ce vă aduceți tot mai mult energiile împreună. Fiecare individ este un canal pentru această nouă energie, noua conștiință care dorește să se înrădăcineze pe Pământ. Imaginați-vă că sunteți pe un val imens de apă luminoasă luminat de lumina soarelui. Apa strălucește în culori aurii și pastelate. În acest val există un curent extrem de puternic și singura voastră protecție este să mergeți cu acest val al schimbării. Nu să înotați împotriva curentului, ci să aveți încredere și să mergeți împreună cu el.

Imaginați-vă pentru un moment că vă relaxați, și într-o totală predare, apa acestui val intră în toate celulele voastre fără să știți încotro vă duce. Cu cât mai mult vă încredeți și vă predați schimbării, cu atât mai ușor și mai luminos se simte. Cum faceți asta? Cum învățați să aveți încredere și să vă predați? Asta este întrebarea pentru mulți dintre voi deoarece chiar în această perioadă mulți oameni sunt încercați pe măsură ce multe certitudini cad mai ales atunci structurile materiale se prăbușesc: locuri de muncă, case, tot ceea ce are de-a face cu banii. Și, de asemenea, în domeniul relațiilor, multe certitudini exterioare dispar. Acest lucru poate provoca multă confuzie, ca și cum v-ar fugi pământul de sub picioare. Mulți oameni au sentimentul că se îneacă în acest val al schimbării și pierd perspectiva mai largă a unde îi duce aceasta.

În procesul de tranziție în care vă aflați pe Pământ, există un curent subteran de mare anxietate, panică, nesiguranță, îndoială, singurătate și tristețe, iar uneori simțiți acest curent subteran. Când sunteți printre oameni, o astfel de energie se poate năpusti asupra voastră și să vă copleșească. În acest moment, sunteți locuitori ai două lumi.

Voi, cei care faceți pași în mod conștient către noua lume, o nouă conștiință purtată de inimă, sunteți cei cărora mă adresez. Voi vreți să mergeți împreună cu acest curent de energie aurie, strălucitoare, dar în același timp vă simțiți trași într-o mocirlă de energii vechi care pot fi simțite a fi haotice.

Cum rămâneți verticali în acest câmp mișcător de energie? Cheia este să faceți un pas înapoi și apoi doi înainte. Dacă simțiți că sunteți trași în vechea energie a fricii, îndoielii, neîncrederii sau autocriticii, faceți un pas înapoi. Fiți conștienți că sunteți trași în ea și că voi nu sunteți asta. Intrați înapoi în centrul vostru auriu, energia de Acasă, și amintiți-vă cine sunteți. Nu trebuie să mergeți cu această energie veche doar pentru a fi înghițiți de ea; voi sunteți pregătiți pentru noile timpuri.

Vă vorbesc în acest fel pentru că sunteți pregătiți să fiți locuitori ai Noului Pământ. În special în domeniul relațiilor, de exemplu, poate fi tentant să vă țineți un picior în vechea lume, pentru că vă simțiți foarte conectați cu anumiți oameni și doriți să-i luați cu voi în călătoria voastră. Acest lucru nu se poate întâmpla, deoarece fiecare își crează și își alege propria sa călătorie. Acest lucru nu-l puteți face voi pentru o altă persoană; nu-i puteți forța să se schimbe. Este un semn sigur de iubire atunci când dați drumul și stați pe acest Nou Pământ pe propriile voastre două picioare.

Nu-i abandonați, sunteți prezenți încă, dar faceți parte dintr-o altă realitate. De îndată ce vor fi gata și pregătiți să primească această realitate, acest lucru va crea o nouă conexiune pentru ei. Nu mai puteți menține relații care sunt dominate de dependență, frică sau luptă. Acest lucru se aplică tuturor domeniilor: relații de parteneriat, prietenie și relații de afaceri.

Puteți face parte din două lumi, dar nu pentru multă vreme; la un moment dat vă veți elibera. Prin urmare, îndrăzniți să spuneți la revedere oamenilor sau situațiilor care vă trag înapoi în vechi. Înțelegeți, în adâncul vostru, că vă faceți vouă înșivă și celuilalt o favoare făcând acest lucru pentru că veți trăi mult mai puternic din nou și veți deveni un exemplu a acestui lucru pentru ei. Vă rog să vă aduceți în minte o persoană care face parte din viața voastră în acest moment, cineva cu care vă aflați într-o relație în care simțiți că o energie veche se manifestă între voi. Elemente ale puterii și dependenței, luptei sau anxietății joacă un rol. Îndrăzniți să fiți onești și autentici în această situație.

Imaginați-vă că această persoană stă în fața voastră și vedeți dacă puteți descoperi una sau mai multe corzi între voi și această persoană. Vedeți dacă există o coardă care nu este de o culoare atât de strălucitoare sau nu se simte liberă și curgătoare. Întrebați-vă ”De ce mă țin de această coardă, de ce mă simt obligată, sau doresc, să mențin această coardă?” Uitați-vă la ea cu sinceritate și în mod deschis și fără nici o judecată dezlegați și deconectați această coardă. Înțelegeți că ruperea ei este un act de iubire, pentru că întreaga viață este menită să radieze din propriul ei centru, independent și liber – asta este iubire. Numai atunci când sunteți independenți și liberi puteți să vă conectați cu adevărat cu o altă persoană și să vă simțiți fericiți și surprinși într-o relație. Atâta vreme cât aveți nevoie de altcineva să umple un gol și să vă simțiți întregi, există un tipar al așteptării. Nu sunteți liberi și nici nu lăsați cealaltă persoană să fie liberă.  

În noile timpuri, trăiți în libertate. Sunteți întregi în interior; simțiți acest lucru preț de o clipă. Cum se simte când aura din jurul vostru este umplută cu propria voastră energie, când vă puteți relaxa și puteți fi în pace în interiorul vostru? Când puteți simți această pace, sunteți conectați cu cel mai profund Sine divin al vostru, sufletul vostru.

Imaginați-vă că sufletul vostru este prezent în acest spațiu ca un soare radiant, o sferă de lumină care se află chiar deasupra capului vostru. Simțiți cum lumina sufletului vostru radiază în jurul vostru, vă îmbrățișează cu iubire și pătrunde în toate celulele corpului vostru. Simțiți cât de fericit este sufletul vostru atunci când vă poate încălzi. Cât de frumos vă găsește sufletul vostru, așa cum sunteți – perfecți. Este mândru de voi. În prezența sa, toți sunteți vrednici.

Lăsați lumina sufletului vostru, miezul vostru divin, să curgă în inima voastră și până în pântecele vostru. Simțiți ce sursă inepuizabilă de energie este. Dacă intrați în lume din această conectare, întâlniți alți oameni cu minunare, interes și bucurie. Nu aveți nevoie de altcineva pentru a vă face să vă simțiți întregi. Imaginați-vă că facem acest lucru aici și acum. Din fuziunea cu miezul vostru divin, sufletul vostru, stăm aici în acest cerc de oameni și radiem lumină. Nu vă așteptați la nimic, nu aveți nevoie de nimic; pur și simplu ”sunteți cine sunteți” și nu rețineți nimic. Vă lăsați esența să radieze pe deplin.

Vedeți ce se întâmplă în mijlocul acestui cerc – apare o lumină, o creație comună. Toată lumea este liberă și totuși apare ceva ce este mai mare decât suma părților individuale. Este ceva mult mai măreț și mai vast. Vă cer să simțiți ce apare din această creație comună, din această unificare a energiei care dorește să vină la voi. Uitați-vă la ea în deplină libertate, fiți deschiși unul cu celălalt. În spatele fiecărei ființe umane se ascunde o infinită sursă de lumină și iubire și asta este bucuria relațiilor. Asta este asumarea unei aventuri împreună; nu încetați niciodată să căutați sau să experimentați. Fiecare ființă umană este o minune în sine. Dați-ne voie să sărbătorim acest lucru.

Vă salut pe toți de Acasă și doresc să vă aduc aminte de frumusețea și vrednicia voastră.

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.